---
Известие
Collapse
No announcement yet.
Реквием за една Алфа!
Collapse
X
-
Иво поразтърсих се та 2 ми хванаха око:
http://www.cars.bg/u112374
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...870&f1=details
Струват ми се доста гледани, та си струва да им удариш един поглед!156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеДай по подробно де! 45 или 46, нов внос или регистрирана? Има ли значение от кое село е и тнт.
Ако държиш на 33 - признай си без бой.
Въпросът е да се оглеждаме ли тук за нещо или ....
Лошото е че Алфите прогресивно се увеличават, но боксерите прогресивно намаляват.
Внос не искам, защото там нещата са...
Няма значение от кое село е!
Или ще е 1.6 или 1.7 16 в.
Живко, на тия двете съм им се обаждал поне по-три пъти, ама никой не отговаря.Все пак на бялата виж от кога са и снимките.На още три ми се обадиха, но нямат документи.Пълен батак е!
Май и аз не знам ,какво искам, ама като го намеря ще го позная!
Благодаря ви и дерзайте!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеЗнам, че ви изнервих, ама хем ми се ще 33-ка,хем не намирам .
Внос не искам, защото там нещата са...
Няма значение от кое село е!
Или ще е 1.6 или 1.7 16 в.
Живко, на тия двете съм им се обаждал поне по-три пъти, ама никой не отговаря.Все пак на бялата виж от кога са и снимките.На още три ми се обадиха, но нямат документи.Пълен батак е!
Май и аз не знам ,какво искам, ама като го намеря ще го позная!
Благодаря ви и дерзайте!...става въпрос за автокъща Капитолия, а за бялата, може би вече ще е продадена...
Ето и телефоните: 02/923 11 00; 0878433188, 0878875594156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
колеги като сте тръгнали да търсите 33-ка в София на Дондуков и Васил Левски срещу БЧК от другата стана беше на тротоара сега е в дворчето има една тъмно червена комби виждал съм я от тролея , че се продава !Повече не знам но ако има интерес мога да хвърля 1 око , снимка
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I)My love
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Ladjov Покажи съобщениеколеги като сте тръгнали да търсите 33-ка в София на Дондуков и Васил Левски срещу БЧК от другата стана беше на тротоара сега е в дворчето има една тъмно червена комби виждал съм я от тролея , че се продава !Повече не знам но ако има интерес мога да хвърля 1 око , снимка
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Механичните забележки ги оправям.Интересува ме повече геометрията.Да не са чукани зверски!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Comment
-
-
Така днеска ходих да я видя (снимки по долу) колата на външен вид не изглежда зле забележки не видях нещо което да ни се набие в очите с изключение на 1на пукнатина на бронята от ляво , но едва се забелязва , от вътре поне това което видях през прозореца ми се стори доста запазена собственика го нямаше та говорих с някакъв негов колега , които ми каза ,че до скоро е бил карал ама аз тая кола от зимата я гледам там така че колко е истина незнам . Дано съм бил полезенAlfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I)My love
sigpic
Comment
-
Колега, мерси, ама казах по-горе 1.6 или 1.7 16 в.
Има една 1.7 ие, която е перфектна.Собственика и е студент и за това кара нискобюджетния Ситроен на дядо поп. Ако го напънеме и му дадеме добра цена ще клекне!
Ако трябва ще го биеме(пак трябва да кляка, щото е труден за стигане , ама ще помага.Къде ще се дява)
Проблема е. че не искам да се вкарвам във филм с тоя инжекцион!Иначе колата му е перфектна!Приятел ми е!За Зилата говоря!
Той не знае, ама аз си го имам на ум!
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеКолега, мерси, ама казах по-горе 1.6 или 1.7 16 в.
Има една 1.7 ие, която е перфектна.Собственика и е студент и за това кара нискобюджетния Ситроен на дядо поп. Ако го напънеме и му дадеме добра цена ще клекне!
Ако трябва ще го биеме(пак трябва да кляка, щото е труден за стигане , ама ще помага.Къде ще се дява)
Проблема е. че не искам да се вкарвам във филм с тоя инжекцион!Иначе колата му е перфектна!Приятел ми е!За Зилата говоря!
Той не знае, ама аз си го имам на ум!
П.П Какво стана с него,къде се загуби така,и тука не влиза и в скайп не влизаAlfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02
Comment
-
Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщениеА,хубава работа.Момчето с такава любов си я гледа и стяга и ти искаш да му я отмъкнеш.
П.П Какво стана с него,къде се загуби така,и тука не влиза и в скайп не влиза
На въпроса какво правите!?- бодро отговорихме:
-Теглиме се , както винаги напоследък!(със Ситроена теглихме Алфи до ДЗИ, а сега конфигурацияте беше: Рени ,а после плодчето).Голям майтап!
146 с 1.4 мотор е загубена работа. Остави, че не върви, щото купето е тежко, но и гори повече от 1.6.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Comment
Comment