If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Трима мърсоли заснети да крадат капачки за джанти....
Хахаха, абе Ники, тия келеменца направо са изпедепцали занаята Накарай ги да се напикаят от страх и ще станат нови хора, направо ще се преродят
подкрепям тая идея , но мисля че в тоя случай посегателствата ще спрат само над тия 2 алфи и ще се премстят над някой друг колега май варианта с полицията е по приемлив поне ще знаят при следващата оборка на капачки кой да търсят ако си поместят разбира се пръста а това е доста трудно в някой случаи
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
sigpic
Надали, щото са смотани, плюс това са страхливи, плюс това знаят че рискуват ако ги фана да излезе наяве, и тогава колкото е хубаво да съм нечии съсед, толкова е и лошо......Просто келеменцата са ме набелязали, щото поне 5-6 месеца нищо не се е пипнало по тия коли, дори нощем съм ги забравял и двете отворени......
---------- Post added at 16:44 ---------- Previous post was at 16:42 ----------
Е бой така или иначе няма да има, не мога да рискувам да отпера на някое от тях по як шамар, и ако вземе за падне на врата си, после да го сърбам за 30 капачки......натиска ще бъде психологически, страха е най успешния манипулатор в световен мащаб, мисля да го приложа със пълна сила.......
Запиши с камерата цялата ситуация на вкарването в правия път .... да има образователна цел и на съфорумците ....
Ей ще избиете децата за някакви си капачки от вентили, те управляващите ни крадат и лъжат като извънземни, Вие децата сте погнали!
Колеги, моля Ви, насочете агресията си в друга посока!
Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Вярно и ние сме били хлапета, "взимал" съм си една емблема на баварец, една на Ланчия и доста светоотражателни лайсни на вратите (тогава бяха доста на мода). Лапешка му работа...
Сега като се замисля, ако всичко отиде в полицията ,един ден като им дойде акъла на тия хлапета ще съжеляват че са се занимавали с подобни глупости, особено ако си търсят работа в държавния сектор където разследват всичко.
Съвета ми е да ги подканиш да ти върнат всичко взето с условието че дори само да чуеш че на някой друга алфа липсват подобни джунджорий и ще предоставиш записа в полицията.
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
По принцип е така, не говорим за избиване на деца, дори и за сериозни пердаси не говорим, но все пак не мога секи ден да взимам по 8 капачки, и с трепет да чакам някакъв дето бил деца, да мине да ми ги вземе.......а и от де да знам тия хайвани дали утре няма да станат "управляващи"......гледам че тренират добре за дисциплината "управляващ".......
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
"Няма непоправими хора-има непоправени"...другаря Макаренко май го беше казал...
нормално да ме избива на комунизъм-живея в комунистически американски щати...
обаче преди 8 години бачках охрана към Егида ООД в едно школо в надежда-плеснах един шамар на говно дето счупи предното стъкло на нова лизингова вектра-бакшиш-бих се с шофера да не потроши лапето и тн.. и след всичкото тва го пернах ДЕТЕТО-направо ме закопаха в лайна от организацията за закрила на детето-та фнимаай колега...
то което е в гъз праено - лайно се и ражда...
"Няма непоправими хора-има непоправени"...другаря Макаренко май го беше казал...
нормално да ме избива на комунизъм-живея в комунистически американски щати...
обаче преди 8 години бачках охрана към Егида ООД в едно школо в надежда-плеснах един шамар на говно дето счупи предното стъкло на нова лизингова вектра-бакшиш-бих се с шофера да не потроши лапето и тн.. и след всичкото тва го пернах ДЕТЕТО-направо ме закопаха в лайна от организацията за закрила на детето-та фнимаай колега...
то което е в гъз праено - лайно се и ражда...
Едно време по социализма, затова имаше ред, защото обществото като цяло не търпеше противообществени прояви и беше нормално по- възрастен да ошамари някое гаменче. Друго може да не е било наред тогава, но това беше нещо положително.
Ооооо, ся гледах записа, малки ми се струват за бой.
Спрете се колеги.........
Определено това записче трябва да се покаже на родителите..........
А пък какво ги очаква в живота.....БОЖА РАБОТА.......
Дай боже с това да си останат и да влязат в правия път........
sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Детска работа, аз миналата година изгърмях със задна емблема от такива мърсолчета. Ники позволих си да пусна клипчето във vbox7 , дано се видят, да се постреснат малко. http://vbox7.com/play:077e4fb2
Хубаво де,ами ако родителите на мърсолчетата мислят като вас и кажат майната му това са лапешки работи.Какво правим тогава? Не говоря,че трябва да има бой ама определено трябва да бъдат сериозно стреснати.Още повече,че днешните 12-13 годишни са безкрайно нагли,арогантни и с чувството за безнаказаност.
Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече. Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02
Comment