Известие

Collapse
No announcement yet.

Трима мърсоли заснети да крадат капачки за джанти....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
    Понеже ми писна, следващият който спомене думата бой или нещо подобно изхвърча за неопределен срок от форума.
    Първоначално публикувано от Lucky Покажи съобщение
    Бе не знам но мисля можеше да се разходи до Витоша и да се прибира гол.То разходките са полезни.Да го питат техните къде са му дрехите.
    Аре ся кажи кво да те правя? Що си мислите, че говоря пет за четири?
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Хах, ми то ако не се говори за бой тя темата ще се затрие, без бой няма управия.
      Надявам се си ме разбрал правилно, и няма да ме баннеш.
      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
      Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
      Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
        Хах, ми то ако не се говори за бой тя темата ще се затрие, без бой няма управия.
        Надявам се си ме разбрал правилно, и няма да ме баннеш.
        За пореден път ще цитирам К. Маркс

And besides, there is history — there is such a thing as statistics — which prove with the most complete evidence that since Cain the world has neither been intimidated nor ameliorated by punishment.

New-York Daily Tribune, February 17-18 1853

ПП Оправия се пише с О все пак
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Объркал съм се за О-то, както и да е, това не е важно...
          Ники какво стана, някакво развитие на нещата има ли?
          Реши ли какво ще ги правиш тия убавци?
          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!

Comment

And besides, there is history — there is such a thing as statistics — which prove with the most complete evidence that since Cain the world has neither been intimidated nor ameliorated by punishment.

Евалатъ Търтей
            Казана дума,хвърлен камък.Мълчанието е злато.

Comment

Понеже ми писна, следващият който спомене думата бой или нещо подобно изхвърча за неопределен срок от форума.
              Добре тогава,СТАРШИ!
              Нема да ги тепам.Ще ги откарам при Кайо.Ще прави любоФ с тях,нема да ги бие.

---------- Post added at 09:01 ---------- Previous post was at 09:00 ----------

Ха пиши на кирилица и спазвай правилата,ако обичаш.Ама нали ти си недосегаем.....

---------- Post added at 09:02 ---------- Previous post was at 09:01 ----------

Първоначално публикувано от napoli Покажи съобщение
              Евалатъ Търтей
              Не се подмазвай,бе
              Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

аз пък хванах снощи тия дето ми рисуваха с маркер по 2-те алфи ама некои дръг път ще ви кажа какво им се случи,2-ма на възраст между 14-16г,долни тревоманчета са ще видиме дали ще рисуват
                sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
                Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

Неска идат тримата, и с любопитство питат с каква камера било снимано това, щото много им аресал записа във ВиБокс-а дето Доко го качи там.....щях да падна......единия носи малко капачки, уж да ми ги връща......останах с впечатление че много не им пука, даже имат нещо като скрита гордост че са своего рода известни станали......
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                  F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Потресен съм, поне едно "Извинявай" не казаха ли..Наглост, наглост..Чудя се как не са се опитали да продадат капачките. Разбери къде живеят и поговори с родителите им, демонстрирайки на какво са способни отрочетата им.После и при директорката на училището..Да видим как ще се забавляват тогава.

пс Съмнямнява ме родителите да се трогнат много ама все пак
                    Range Rover Vogue 4.4
                    Rexton 270 cdi
                    Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                    Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Според мен задължително трябва да говориш с родителите и да им покажеш записа. Също да им кажеш, че са горди, че го има в vbox.

Comment

внимавай сега само да не ти разбият прозореца за да отмъкнат камерата
                        sigpic
                        днес съм в почивка ---

Comment

Определено бих ги показал на тяхните и директорката на училището, че и в полицията даже, нищо че това е дреболия, то от там се почва... днеска капачки, утре цд-та, телефони, вдругиден чанти и т.н.
                          Няма нищо по-лошо да се гордееш с простотията си, тогава няма "О"правия.

Е Ники сега поне ще имаш капачки за известно време, докато някое друго хлапе не реши да стане известно.

Comment

Добре де, що не покараш малко без капачки - няма да ти спаднат гумите толкова без тях.
                            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                              Мне, аз прежалих 4-5 комплекта докато ги науча да ми ги взимат всеки ден за да мога да ги фана в кадър като хората, а и така или иначе имах други, пък и аверчето ме чакаше бързаше, и беше по важно да очертая на мърсола какво ги чака ако още нещо изчезне от колите, и в интерес на истината дори не ми и мина през ум да ги питам за тия дето са ги взели.....
                              Ама това твоето на нищо не прилича.
                              Ти създаваш условия за кражба!
                              Как като видят още едни хубави капачки и си спомнят колко хубаво им стоят капачките на тате на колата, да не ги вземат и тези, като първите едвам са се престрашили и са видели, че няма толкова страшно. Сега изведнъж още една възможност да трупат опит. И още една, и още една...
                              Нещо от рода, че не е подсъдим само този, който взима подкуп, а и този който дава
                              A20DTH ЖТД ама не баш
                              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Свали и джантите, и антената, и спойлера, и праговете...тогава няма да те съдят, че създаваш условия за кражба. Надявам се, че горният пост, беше шега.
                                sigpic
                                Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
                                Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
                                Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Working...
                                X