с тоя вибокс сте им направили кефа, вече и те са в бигбрадъра
Известие
Collapse
No announcement yet.
Трима мърсоли заснети да крадат капачки за джанти....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Днеска от иБея си взех някакви фешън вентили, дето стърчат само сант, и като помпиш си носиш малко преходниче с бърза връзка, иначе е с капачица дето не пасва другаде........едно че е със секретна капачка, второ трябва целия вентил да се изскубне, верно 30 лв са 8 вентила, но поне няма да се занимавам с разни келеменца......."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщениеБрее, много екстри. Я пусни някоя снимка, или линк в Е-бея."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение.......разясних му че няма да им троша главите, че няма да раздувам историята из училището му и из квартала, няма да лепим снимки по ъглите и прочее страхотии който му описах, но ако още веднъж изчезне нещо от коя да е от колите, отивам първо при него и жална му майка.....
Сега с кеф отивам да си бодна 8 нови капачки, и да видим дали им е дошъл акъла.....
Дано има ефект и да влязат в правия път, ама щом веднъж са почнали да пипат.....,трудна работаAlfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
Alfa Romeo 156, 2.0TS
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеАре ся кажи кво да те правя? Що си мислите, че говоря пет за четири?1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv
Comment
-
Браво колега, добре си постъпил с тея сополанковци, дано са си взели поука, и да не пипат ничии коли, че аман от такива пишлемета. Не винаги боя оправя нещата, може да стане по лошо.
ПП. А някой да знае откъде може да се намерят капачки за винтилите с логото на Алфа Ромео, че гледах някъде но не помня къде.
Comment
-
Първоначално публикувано от lyuboo Покажи съобщениеПП. А някой да знае откъде може да се намерят капачки за винтилите с логото на Алфа Ромео, че гледах някъде но не помня къде.166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение.......
Comment
-
-
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Е ... последното мнение, което гледах ме изкефи :
emi_nem96 каза: drugiq put 6a mu zema djantite ne kapa4kite
Аз в случай ... просто бих им събрал раниците, оставям ги в нас и ако си ги искат - да дойдат с родителиАма без да обяснявам, че съм ги записал, едно друго ...
Като дойдат родителите, им пускам кино
Смея да твърдя, че не си постъпил правилно
И аз съм бил същото идиотче, ама не съм попадал на такива добри батковци, дето само да ми се скарат„За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек
Comment
-
То пък кой не е крал капачки от вентили? Или модерните тапи за оцет слагани на чистачките ... Реално лапетата са виновни и точно пет приказки им трябва да престанат.. И горе един колега беше писал "да не пипат алфа" .. Що ако пипат Мерцедес по-доволен ли ще си?
И на мен ми свалиха капачките в 12:30 на обяд пред окръжно районно управление в Бургас .. в делничен ден .. полицая ми вика едни лапета и с отверки бяха ама избягаха..
Записа не мога да го пусна ама щом са малки поприказвай им малко и толкова.. Нито педагогическа стая нито полицията оправя там нещата. Само диалог!
От педагогическа стая и полицията само ще бъдат настървени още и ще искат да си отмъстят...156,2.0,2000
Comment
Comment