Известие

Collapse
No announcement yet.

Къде ще почиваме това лято

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Вероятно някъде в Родопите.
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
      Вероятно някъде в Родопите.
      А бе Митак, знаеш ли по какво се различават местните от туристите у Варна...?)
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Мне...

Comment

• Бяла-Варненско

Аз ще ходя другата седмица в Бяла /Варненско/може ли някой да каже къде са хубавите, по-плитки плажове в този район,понеже съм с 2 деца.

Comment

• таз година няма да почивам защото имам да нагледам едни насаждения как се развиват а те са на произволни места предимно в Петрич и Делиормана разбирате ли... та много път ме чака, даже ей сега трябваше вече да тръгвам но понеже наближава нощ и се спрех понеже ме е страх от тъмното всъщност ...

Comment

• По Варна ...
              Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
              Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
              Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
                таз година няма да почивам защото имам да нагледам едни насаждения как се развиват а те са на произволни места предимно в Петрич и Делиормана разбирате ли... та много път ме чака, даже ей сега трябваше вече да тръгвам но понеже наближава нощ и се спрех понеже ме е страх от тъмното всъщност ...
                Според мен баш през нощта трябва да пътуваш и да се озовеш там много рано сутринта, докато застъпват смените на куките и не са тръгнали по къра.
                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                  Според мен баш през нощта трябва да пътуваш и да се озовеш там много рано сутринта, докато застъпват смените на куките и не са тръгнали по къра.
                  Кульо, мойте френдчета в Авганистан откъдето имам семената които засях ми разказваха как са бягали голи до кръста сред растенията за да полепне прашеца по тях заради росата сутрешна и после се стържеш и свиваш братко адвокате ако ма разбиргаш всъщност

Comment

таз година няма да почивам защото имам да нагледам едни насаждения как се развиват а те са на произволни места предимно в Петрич и Делиормана разбирате ли... та много път ме чака, даже ей сега трябваше вече да тръгвам но понеже наближава нощ и се спрех понеже ме е страх от тъмното всъщност ...

Ако има свободни работни места у тая фирма кажи на кой имейл да си пусна сивито Имам сериозен опит в тоз аграрен сектор Последно въртях отдела импорт-експорт на международната къмпани Vligende Hollander B. V. което на наш роден означава Летящия Ноландец
                    SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                      Мне...
                      Туристите са черни, а местните бели..)

Comment

• А тва е верно.

Comment

• Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
                          Ако има свободни работни места у тая фирма кажи на кой имейл да си пусна сивито Имам сериозен опит в тоз аграрен сектор Последно въртях отдела импорт-експорт на международната къмпани Vligende Hollander B. V. което на наш роден означава Летящия Ноландец
                          има места защото фирмата е моя казва се "баба Радка е хита на сезона" много убав матрял засяваме и т.н. много се пие бира и секви концентрати но пушенето е забранено поради ред причини

Comment

• батенца вече не са издържа тука в Путкомер много жега и ша са бяга сас семайството да сапочива из Гръцко дейба там има море и някво гадно пиене но става

ето тука повече инфо:
                            Площта на двора е твърде сенчести дървета и има слънчеви бани за горещите летни дни, пейки за отдих и endykneietai да се отпуснат. Достъпът до плажа и морето е от главния път, само на 30 метра от нашия двор, синьо огледало кожа Пенда води Ситония чакат безкрайни гмуркане и плуване.

πρόσβαση στην παραλία και στη θάλασσα γίνεται από τον κεντρικό δρόμο, μόλις 30 μέτρα από την αυλή μας, τα γαλανά καθρά νερά της Σιθωνίας σας περιμένουν για ατελείωτες βουτιές και κολύμπι.
                            Last edited by Bobo Markov; d.m.y г., 22:34.

Comment

батенца вече не са издържа тука в Путкомер много жега и ша са бяга сас семайството да сапочива из Гръцко дейба там има море и някво гадно пиене но става

ето тука повече инфо:
                              Площта на двора е твърде сенчести дървета и има слънчеви бани за горещите летни дни, пейки за отдих и endykneietai да се отпуснат. Достъпът до плажа и морето е от главния път, само на 30 метра от нашия двор, синьо огледало кожа Пенда води Ситония чакат безкрайни гмуркане и плуване.

πρόσβαση στην παραλία και στη θάλασσα γίνεται από τον κεντρικό δρόμο, μόλις 30 μέτρα από την αυλή μας, τα γαλανά καθρά νερά της Σιθωνίας σας περιμένουν για ατελείωτες βουτιές και κολύμπι.
                              Нещо си, се превъзбудил...))....да не си купил лукс имот на Ситония.....

Comment

• А гърчалята ще идват да почиват в България щото в Гърция ще им е скъпо Абе нещо като ЦСка един ден всичко се плаща
                                SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Working...
                                X