Вероятно някъде в Родопите.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Къде ще почиваме това лято
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеВероятно някъде в Родопите.)
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
таз година няма да почивам защото имам да нагледам едни насаждения как се развиват а те са на произволни места предимно в Петрич и Делиормана разбирате ли... та много път ме чака, даже ей сега трябваше вече да тръгвам но понеже наближава нощ и се спрех понеже ме е страх от тъмното всъщност ...
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениетаз година няма да почивам защото имам да нагледам едни насаждения как се развиват а те са на произволни места предимно в Петрич и Делиормана разбирате ли... та много път ме чака, даже ей сега трябваше вече да тръгвам но понеже наближава нощ и се спрех понеже ме е страх от тъмното всъщност ...Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеСпоред мен баш през нощта трябва да пътуваш и да се озовеш там много рано сутринта, докато застъпват смените на куките и не са тръгнали по къра.ако ма разбиргаш всъщност
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениетаз година няма да почивам защото имам да нагледам едни насаждения как се развиват а те са на произволни места предимно в Петрич и Делиормана разбирате ли... та много път ме чака, даже ей сега трябваше вече да тръгвам но понеже наближава нощ и се спрех понеже ме е страх от тъмното всъщност ...
Ако има свободни работни места у тая фирмакажи на кой имейл да си пусна сивито
Имам сериозен опит в тоз аграрен сектор
Последно въртях отдела импорт-експорт на международната къмпани Vligende Hollander B. V. което на наш роден означава Летящия Ноландец
SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеМне...)
Comment
-
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщениеАко има свободни работни места у тая фирмакажи на кой имейл да си пусна сивито
Имам сериозен опит в тоз аграрен сектор
Последно въртях отдела импорт-експорт на международната къмпани Vligende Hollander B. V. което на наш роден означава Летящия Ноландец
много се пие бира и секви концентрати но пушенето е забранено поради ред причини
Comment
-
батенца вече не са издържа тука в Путкомер много жега и ша са бяга сас семайството да сапочива из Гръцко дейба там има море и някво гадно пиене но става
ето тука повече инфо:
Площта на двора е твърде сенчести дървета и има слънчеви бани за горещите летни дни, пейки за отдих и endykneietai да се отпуснат. Достъпът до плажа и морето е от главния път, само на 30 метра от нашия двор, синьо огледало кожа Пенда води Ситония чакат безкрайни гмуркане и плуване.
πρόσβαση στην παραλία και στη θάλασσα γίνεται από τον κεντρικό δρόμο, μόλις 30 μέτρα από την αυλή μας, τα γαλανά καθρά νερά της Σιθωνίας σας περιμένουν για ατελείωτες βουτιές και κολύμπι.Last edited by Bobo Markov; d.m.y г., 22:34.
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениебатенца вече не са издържа тука в Путкомер много жега и ша са бяга сас семайството да сапочива из Гръцко дейба там има море и някво гадно пиене но става
ето тука повече инфо:
Площта на двора е твърде сенчести дървета и има слънчеви бани за горещите летни дни, пейки за отдих и endykneietai да се отпуснат. Достъпът до плажа и морето е от главния път, само на 30 метра от нашия двор, синьо огледало кожа Пенда води Ситония чакат безкрайни гмуркане и плуване.
πρόσβαση στην παραλία και στη θάλασσα γίνεται από τον κεντρικό δρόμο, μόλις 30 μέτρα από την αυλή μας, τα γαλανά καθρά νερά της Σιθωνίας σας περιμένουν για ατελείωτες βουτιές και κολύμπι.))....да не си купил лукс имот на Ситония.....
Comment
Comment