Известие

Collapse
No announcement yet.

Защо има толкова алфи и толкова малко посетители тук ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщение
    Абе нещо нервен ми се струвашАз защо не виждам да има напрежение!?
    не бе , батко, аз профилактично, един вид се застраховам
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

• Зная,да
      Колкото хора,толкова мнения.Опазил ни Господ да мислим еднакво всички
      За да разбереш,първо трябва първо да искаш да разбереш
      Също така,когато правиш нещо,би трявало(според мен !),да го правиш без да очакваш да получиш нещо в замяна
      Не се заяждам.Съжалявам,ако така е прозвучало
      “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
      ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
        Зная,да
        Колкото хора,толкова мнения.Опазил ни Господ да мислим еднакво всички
        За да разбереш,първо трябва първо да искаш да разбереш
        Също така,когато правиш нещо,би трявало(според мен !),да го правиш без да очакваш да получиш нещо в замяна
        Не се заяждам.Съжалявам,ако така е прозвучало
        за да не стават недоразумения, за мен матералните облаги от членството въобще не са аргумент или желание

говорех за по идеалистичната част...

до момента не виждам към какво бих изразил принадлежност ако стана член на клуба... нито ставаш друга класа фен, нито нищо... не е ли така ?
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
          Аз продължавам да съм на мнение, че просто трябва някой от клуба спокойно и нормално да обясни какво точно става и се случва в и заради него, а не да се зъбят всички как нищо никой не бил разбирал и какви сме муфтаджии.
          Аз лично нямам грам представа какви са инициативите и т.н., които един такъв клуб предприема и към които се стреми. Да кажем, че за момента нещата са в зародиш и тепърва ще се уточняват. Следователно, когато вече всичко е ясно ще е хубаво да се каже:
          Ние сме Клуб Алфа Ромео България.
          Набираме членове.
          Много е яко, защото:
          Може да помогнете с:
          Задълженията са ви:
          Ние ще ви информираме, когато:
          Имате тези предимства:
          и т.н. и т.н.

За момента простия шофьор на Алфа, който не е член на клуба може да попълни някакъв файл, да плати 60лв и евентуално сигурно като се срещне с останалите членове и се запознае отвътре с нещата, ще му стане ясно. Ама това всичко е евентуален постфактум. Просто не ясно, за какво иде реч, освен за 60 лв. Ако попитаме някой какво знае за Клуб Алфа Ромео България, какво идва първо на ум: ами 60 лв е членският внос.
          Аз от кога искам да се вдигне "мъглата" ама на, никой не разбира че това те кара да си мислиш че има нещо гнило.
          sigpic
          "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

• Хубуу, Стояне, това е твое мнение и гледна точка.
            Има още цифра народ с подобно виждане - О'к, вие сами го решавате!
            Какъв тогава е смисъла от този разговор, какъв е смисъла от спор в тази посока и изобщо смисъла на темата?!
            Ако някой очаква, че ръководството на клуба трябва да му се моли да стане член - няма да стане
            Същото важи с пълна сила и в обратната посока!

П.П.
            КАРБ реално е доста далеч от нулата, защото много от пътеките са отъпкани и е достатъчно само колелото да се завърти отново!

П.П.
            Нема угодия, братче....
            Когато не пиша сериозно, Търтейо ми трие постовете.
            Когато пиша сериозно, не ви кефи к'во съм написл.
            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
              Аз продължавам да съм на мнение, че просто трябва някой от клуба спокойно и нормално да обясни какво точно става и се случва в и заради него, а не да се зъбят всички как нищо никой не бил разбирал и какви сме муфтаджии.
              Аз лично нямам грам представа какви са инициативите и т.н., които един такъв клуб предприема и към които се стреми. Да кажем, че за момента нещата са в зародиш и тепърва ще се уточняват. Следователно, когато вече всичко е ясно ще е хубаво да се каже:
              Ние сме Клуб Алфа Ромео България.
              Набираме членове.
              Много е яко, защото:
              Може да помогнете с:
              Задълженията са ви:
              Ние ще ви информираме, когато:
              Имате тези предимства:
              и т.н. и т.н.

За момента простия шофьор на Алфа, който не е член на клуба може да попълни някакъв файл, да плати 60лв и евентуално сигурно като се срещне с останалите членове и се запознае отвътре с нещата, ще му стане ясно. Ама това всичко е евентуален постфактум. Просто не ясно, за какво иде реч, освен за 60 лв. Ако попитаме някой какво знае за Клуб Алфа Ромео България, какво идва първо на ум: ами 60 лв е членският внос.
              Пичове, много сложно го правите - КАРБ е доброволен хоби клуб !!!! сега не знам дали някой от старите членове ще се наеме да разказва картинката но според мен няма и смисъл особен който иска да стане член - сега му е времето, който иска да чака да види какво ще стане изпуска най-интересното и времето, в което най-много ще допринесе за идеята и за популяризирането на марката, която за съжаление в момента в БГ има немалко лоша и изкривена слава ...
              Tormentvm In Dvm Demens

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                Хубуу, Стояне, това е твое мнение и гледна точка.
                Има още цифра народ с подобно виждане - О'к, вие сами го решавате!
                Какъв тогава е смисъла от този разговор, какъв е смисъла от спор в тази посока и изобщо смисъла на темата?!
                Ако някой очаква, че ръководството на клуба трябва да му се моли да стане член - няма да стане
                Същото важи с пълна сила и в обратната посока!

П.П.
                КАРБ реално е доста далеч от нулата, защото много от пътеките са отъпкани и е достатъчно само колелото да се завърти отново!

П.П.
                Нема угодия, братче....
                Когато не пиша сериозно, Търтейо ми трие постовете.
                Когато пиша сериозно, не ви кефи к'во съм написл.
                е чай бе, ся не може с тебе само да си казваме колко сме съгласни по форумо, да?

а иначе не знам колко души мислят като мен, май повечето ги вълнуват отстъпките и преференциите, а не принадлежността...

смисъла на спора и на темата, вече ми убягва, аз отговарям на конкретни хора за конкретни изказвания и си изразявам позицията отностно това, защо анджък не препирам да стана член на КАРБ

"Ако някой очаква, че ръководството на клуба трябва да му се моли да стане член - няма да стане
                Същото важи с пълна сила и в обратната посока!"

КАРБ сигурно има някаква идея за набиране на нови членове на клуба. ако няма, то тогава не се сърдете на хората, че обсъждат

---------- Post added at 14:01 ---------- Previous post was at 14:00 ----------

Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
                Пичове, много сложно го правите - КАРБ е доброволен хоби клуб !!!! сега не знам дали някой от старите членове ще се наеме да разказва картинката но според мен няма и смисъл особен който иска да стане член - сега му е времето, който иска да чака да види какво ще стане изпуска най-интересното и времето, в което най-много ще допринесе за идеята и за популяризирането на марката, която за съжаление в момента в БГ има немалко лоша и изкривена слава ...
                за това съм съгласен, ще истървем интересното...

но съм готов да поема риска да го изтърва

шегувкам се
                sigpic
                днес съм в почивка ---

Comment

• Стояне, извинявай човече но малко ме объркваш (то вярно че съм настинал ама) смисъл каква ти е позицията ??? не си за "привилегиите" но си за идеята? не си за идеята? или си за идеята ама не си за клуба или не си и за двете или си - аз чакам да скивам и ако стане идвам? хм ? не се заяждам

ПП: и що не идваш вече у Пипълса ?
                  Tormentvm In Dvm Demens

Comment

• Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
                    Стояне, извинявай човече но малко ме объркваш (то вярно че съм настинал ама) смисъл каква ти е позицията ??? не си за "привилегиите" но си за идеята? не си за идеята? или си за идеята ама не си за клуба или не си и за двете или си - аз чакам да скивам и ако стане идвам? хм ? не се заяждам

ПП: и що не идваш вече у Пипълса ?
                    у пипълса спрех да идвам, щото спрях да живея до пипълса, а и от няколко месеца не съм в софия за повече от няколко часа на всеки 2 седмици, а и 1-2-3 други причини ;D

а съм за идеята И за клуба, но вмомента не виждам смисъл да кандидаствам за членство в клуба, защото знам, че няма да имам възможността да допринеса за клуба с нищо на този етап, а и не виждам какво точно членството ми в клуба ще промени каквото и да било... както казах 3 пъти, нито ставаш по-голям фен, нито моите мижави 5 лева на месец ще помогнат кой знае колко за каузата...
                    sigpic
                    днес съм в почивка ---

Comment

• Ето бе, има си устав, който не знам дали е нов и дали преди имаше, но е част от това, за което говоря.
                      Долу в прикачен файл. Вижте, че поне за мен имаше смисъл темата.
                      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=648275
                      Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                      Mazda 6 2.3 2005
                      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                        у пипълса спрех да идвам, щото спрях да живея до пипълса, а и от няколко месеца не съм в софия за повече от няколко часа на всеки 2 седмици, а и 1-2-3 други причини ;D

а съм за идеята И за клуба, но вмомента не виждам смисъл да кандидаствам за членство в клуба, защото знам, че няма да имам възможността да допринеса за клуба с нищо на този етап, а и не виждам какво точно членството ми в клуба ще промени каквото и да било... както казах 3 пъти, нито ставаш по-голям фен, нито моите мижави 5 лева на месец ще помогнат кой знае колко за каузата...
                        Недей така, мен, начи всеки допринася с нещо много малко все е нещо да не говорим, че активен човек като теб е необходим навсякъде но ти си знаеш де все пак всеки си има собсвени решения и идеи и подбуди които си следва

---------- Post added at 14:18 ---------- Previous post was at 14:17 ----------

Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
                        Ето бе, има си устав, който не знам дали е нов и дали преди имаше, но е част от това, за което говоря.
                        Долу в прикачен файл. Вижте, че поне за мен имаше смисъл темата.
                        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=648275
                        има и винаги е имало и се радвам ако има повече хора като тебе и теми като тази
                        Tormentvm In Dvm Demens

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev
                          ....
                          Ми аз за това казах, че който не е съгласен с условията, може просто да си тръгне..... при положение, че не прави нищо, за да промени условията - или ги приема, или не

За твоето виждане имах предвид хората, които не са членове на клуба..... пък, защо не са - тяхна си работа

И аз още чакам Живко да изложи публично позицията на КАРБ относно приема на членове?!
                          sigpic

Comment

• От 9 страници почи нищо написано!!! Едни феромани романи се пишат тука чудесиии направо мам*та си е*ало! Ето какво разбрах от тези 9стр. Членовете си защитават тяхната гледна точка а форумните естествено тяхното виждане за нещата.Празни приказки!!!!

Немога да разбера какви са изобщо тези спорове???
                            Че бил член на клуба е с какво повече е от другите.Тва че си дал 60лв. не означава че си по голям фен от някой които цял живот кара алфа,има поне 2 алфи и по цял ден говори само за алфи.И във сърцето му е алфа.
                            (познавам такива хора и даже нямат регистрация във форума)

Ами другата страна!!! Били много 60лв. ам и на мен са ми много и аз съм голям фен на марката и аз няма 60лв. ма не рева. Като отидеш в магазин и ти кажат 2лв. за мляко (примерно) и там ли се вика ма много са еми кат са много няма мляко и готово.

И така в краина сметка като си ЧЛЕН не си нищо повече от другите.Просто си имал възможнист!!!.Аз нямам възможност но не смятам че съм по малко запален от който и да е било член или съфорумник.
                            Във краина сметка членове мленове като се съберем някаде на среща или на збор после всички сядаме на една маса нали така?
                            Вички сме хора и вички ходим по голяма нужда!!!!!!

За мен този спор е безмислен!!!
                            Съгласни с мен има ли?????

Поздрави на всички!!!
                            Искрено ваш RealSeX-Тишо !!!

п.с.То и мойто стана като роман!!
                            Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• Първоначално публикувано от RealSeX Покажи съобщение
                              За мен този спор е безмислен!!!
                              Съгласни с мен има ли?????

Поздрави на всички!!!
                              Искрено ваш RealSeX-Тишо !!!

п.с.То и мойто стана като роман!!

ай
                              sigpic
                              днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
                                ... Ами Стояне разбирам те, мен, обаче как ще си фен като не си член на клуба, което е елементарния начин да изразиш себе си като фен ...
                                Боянски, стига, бре..
                                Това сериозно ли го казваш?
                                Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                                My Red Love
                                AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Working...
                                X