Известие

Collapse
No announcement yet.

Защо има толкова алфи и толкова малко посетители тук ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• От преди години, не от преди година. За последната година имаше задоволителен отчет. Става въпрос от преди теб имаше, меко казано, несериозни приказки. Аз съм на мнеието, че не би трябвало да е нужно да се пита за всичко. Даваш, каквото имаш да даваш и това е. Ако ще се цакаме с топла бира, винаги има начини. И никога не е само в една посока.
    I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
    Roosevelt

Comment

• Ето още нещо, с което може би някои няма да са съгласни.На мероприятията членовете да си плащат както другите участници.Защото от едно две такива мероприятия и членския ти внос отишъл.Освен това, ако разходите за мероприятията са от членски внос, това означава че плащат и членове който не посещават подобни "сбирки", но пък посещават други за които парите не са достатъчни.Поне сега, когато е тегаво.Също ако има възможност, да се въведе такса "кибик", такса "вход".
      sigpic
      "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

• Първоначално публикувано от Pinky
        От преди години, не от преди година. За последната година имаше задоволителен отчет. Става въпрос от преди теб имаше, меко казано, несериозни приказки. Аз съм на мнеието, че не би трябвало да е нужно да се пита за всичко. Даваш, каквото имаш да даваш и това е. Ако ще се цакаме с топла бира, винаги има начини. И никога не е само в една посока.
        Живко, документите на КАРБ са в мен от 08.11.2005г., когато лично ги получих от Григор в неговия офис - ти за кои "преди години" говориш?!
        Само кажете и още утре ви нося документите, УС ми подписва приемо-предавателен протокол и ти започваш да работиш с отчетите. Аз все още държа всичко в мен, защото мисля, че така сме се разбрали..... ако не сме - казвайте да ви ги давам и да си носите отговорността
        И, моля те, нека не започваме пак старата песен на нов глас.... кой, кого е искал да цака!
        sigpic

Comment

• ама тея шукаритетните приказки давайте на лично или в раздела за клуба, че така май не привличате нови хора
          sigpic
          днес съм в почивка ---

Comment

• Защо е нужно да се крием?
            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
              Защо е нужно да се крием?
              прочети последните няколко думи от изречението...
              sigpic
              днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                Посочи ми къде се споменава за годишните отчети, бюджета и как се приемат и дали са достъпни за всеки регистриран член. Също така има ли контролен съвет, трябва ли да се заверяват отчетите и т.н.
                Не допрочетох темата до края, но клуба си има структура. В структурата на КАРБ няма контролен съвет. Ако след време се заложи в устава може и да има, но за сега няма. Бюджет до сега не е приеман. За пръв път от създаването от тази година има официална програма. Отчети на сегашното ръководство ще има ежегодно и той ще се представя на Общото събрание. До сега има достъпни за всички годишните данъчни декларации. От скоро в раздела за членове са достъпни и всички документи по регистрацията на КАБР. Може би в скоро време ще се пускат и протокорлите от заседанията на УС.

И накрая молба към pavlin- нека препоръките да не бъдат с обвинителен тон. Упреците да бъдат когато се познава действителното положение.
                Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                sprint tropheo
                155/1.8
                156/2.0 Selespeed

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev
                  прочети последните няколко думи от изречението...
                  Е, ти пък ми прочети пак горния пост........ целия

Да си пишем скришом за това и онова, а в същото време да лъжем кандидат членовете?!
                  После като видят скритите писания, какво да обясняваме?!
                  Или викаш, веднъж да им вземем парите, пък после да си гледат работата....
                  sigpic

Comment

Е, ти пък ми прочети пак горния пост........ целия

Да си пишем скришом за това и онова, а в същото време да лъжем кандидат членовете?!
                    После като видят скритите писания, какво да обясняваме?!
                    Или викаш, веднъж да им вземем парите, пък после да си гледат работата....
                    Дрън-дрън това дето го пишеш се случи и с мен ама дали ми пука относно клубните неща съм убеден че има клубен раздел най-малкото не се пренасят настроения
                    Tormentvm In Dvm Demens

Comment

• Мииии, значи и тази тема е за кофата..... както повтарям от самото начало
                      sigpic

Comment

Мииии, значи и тази тема е за кофата..... както повтарям от самото начало
                        тъй де ама не е и баш така щото ей тука виж как си лафим, пишем си наволя и другарите четът и умуват и има някаква полза ... абе казвам му на Дойнов да ми отлющи един бан ама на - не ще
                        Tormentvm In Dvm Demens

Comment

• Е на теб ако ти отлющи бан,лично ще му прегриза гръкляна
                          п.п.
                          Кики...ти нали си заделил кеш за цигански откестър ,както си ми обещал
                          Ха-ха-ха,както каза един приятел...ако не можем да омаем някого с чар-ще го омаем с кючеци и пиене
                          В краен случай - с бой
                          “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                          ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• kuku

пирамиди, фараони ;D
                            sigpic
                            днес съм в почивка ---

Comment

• Вие се майтапите, ама аз съм съвсем сериозен - нямам какво да крия и никога не съм имал!
                              sigpic

Comment

• А клуб имате ли си, помещение в което да се събират всеки ден алфисти?Не?Трябва да има, защо да се правят отделни сбирки по кварталните кръчми?А и такива теми нямаше да съществуват.Хората които проявяват интерес, щяха да дойдат, да разберат, да се запознаят един с друг.Малко Алфа атмосфера, лафче...
                                Сега всеки тегли към себе си, всичко е разпокъсано.
                                sigpic
                                "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Working...
                                X