Ма на ченгетата ли е 164 ката .
Известие
Collapse
No announcement yet.
Пазете се от червен Opel Astra в Разград
Collapse
X
-
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
-
Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщениеМа на ченгетата ли е 164 ката .АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS
Comment
-
Добре де, за нарушенията и санкциите ясно... но никой не уточни законно ли е да те снимат ей така без обозначения?
Или като е за дране на стадото конституцията не важи...Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеМного ми е интересно законно ли е това? И ще се заинтересувам и то сериозно...Кой е той в никаква си кола без отличителни белези да ме снима и после да ме глобява за това!!!
Ако си караш по правилник и те доволни и ти доволен и няколко човека повече на тоя свят на година. Ако ли не- евала, че снимат нарушителите.Lexus IS200
Comment
-
3 страници попръжни и злоба. Дали едни 20лв за хендсфри или нямаше да решат всички проблеми? Само се питам.
И аз говоря по телефона от чат на пат в колата, но ако ме хванат няма да са ми виновни полицаите, закона, конституцията и на девер ми Петко зълвиния син...Last edited by Old Fox; d.m.y г., 21:49.Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment
-
Между другото пичове ако по някаква причина стъпите на пътя Русе - Разград и в частност минете през село на име Осенец, горещо ви препоръчвам да заковете на 40-50 и да не превишавате тая скорост въпреки страхотната права отсечка! В противен случай, шанса да станете спонсори на КАТ е огромен и сега ще ви кажа защо. Въпросната червена Астра си намира сенчесто местенце по бордюрите или малките пресечни улички, камерката и радара се насочват към пътя, куклите вътре вдигат ръцете на тила, опъват краката и подремвайки си карат смяната. Ако превишите радара ви засича, а камерката автоматично ви снима за спомен. Седмица по-късно (тук работят бързо) си получавате честитката и се чудите от де са ви "го" подали "тоз гърбавия". Тук вече доста изгоряха така, че имайте си едно на ум за това място. Аз лично разбрах миналата седмица за тоя им ге*ски номер, а днес отивайки към Русе дори ги заварих как си чакалят на сенчица. Най-лошото в случая е, че хората не познават автомобила понеже е цивилен и никой няма да ви пресветне, просто защото дори няма да забележат, че някой ги засича и снима... т.е. ако не сте от тук си изгаряте кат пичове! Абе както вече казах ако имате път насам имайте едно на ум за село Осенец.BMW E39 528i
Comment
-
За тебе приятелю, дето ми напраска отрицателен рейтинг с последвал коментар "Аха баш е гейски да си гледат работата." по повод изказването ми за новия полицейски подход на работа, ще кажа - не бе никак не е п*далска история не само да ми се крият по храстите, ами да го правят и с цивилен автомобил... ама никак! За едно си прав обаче, наистина си вършат работата - дерат кожи яко! Та някой ден ако те щракнат с 5-10 отгоре над разрешената и ти пратят визитка ще те видя колко ще си сербез... или ти си от тия шофьори дето са толкова стриктни, че спазваш всяка ограничителна табела и не надвишават ни с 1 км над разрешената скорост...BMW E39 528i
Comment
-
Ми мене ме гониха с цивилна шкода фабия, с тасчета ....абе все едно такси ама без лепенки и вътре униформените дебнат.Как да им спреш на такива.....
B&B Racing | bb-racingteam.com
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
Comment
-
Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение3 страници попръжни и злоба. Дали едни 20лв за хендсфри или нямаше да решат всички проблеми? Само се питам.
И аз говоря по телефона от чат на пат в колата, но ако ме хванат няма да са ми виновни полицаите, закона, конституцията и на девер ми Петко зълвиния син...Не мен ми е неудобно да седя постоянно вързан с кабелите, в случай че някой евентуално звънне, ама винаги като говоря в колата си го пускам на loudspeaker и не ми се налага да държа телефона
Така че да же няма нужда да се дават 20 лева, решението на проблема е в натискането на един бутон
Пък относно дискусията доколко са правилни новите методи за работа на полицията - в много държави се използват такива трикове, щото това е по-ефективноНе виждам какво толкова се учудвате и възмущавате
Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]
Comment
-
Първоначално публикувано от ziko Покажи съобщениеОт един познат полицай съм чувам,че разградската Астра снимала при градско само над 70 км/ч и извън градско над 120 км/ч.Първоначално публикувано от BoxerPower Покажи съобщениеинтересна информация...Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
Comment