Известие

Collapse
No announcement yet.

Жените и Алфа Ромео

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
    Колите са за лигльовци - купи си пистов мотор и ходи по кафетата с него
    Кратък живот и хубави жени
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от gkalinov Покажи съобщение
      Най-важното събитие в живота на един мъж е избора на жена(съпруга).Една жена може да те ,,издигне,, много нависоко, но може и да те смачка.Затова ,когато настъпи момента да се избира, се гледа много.Приказки от рода на тези,че бъркаш в торбата със змиите и каквото хванеш ,са глупости на търкалета и оправдания за неуспелите в тази насока.А едно от най-важните неща за една жена е много да внимава пред кого се ,,разкрачва,,защото могат да настъпят големи обърквации по много направления. Така че ,не колите са виновни за много от действията на жените.Това разбира се е само един поглед от една ,,мъжка,, камбанария и не ангажирам никого с него.
      Адски си прав колега, много правилна дума използва за процеса свързан с намирането на жена - думата "събитие".
      Аналаогичен е варианта и с намирането на подходящ мъж(съпруг) от страна на жените.
      Това е точно събитие, защото то се случва твърде рядко или никога, а и не се случва от само себе си, а трябват усилия, старания и много зорки очи, уши и нюх.
      Жалко, че много мъже не го разбират това и действат някак инертно с много бъгава стратегия, непременно да впечатляват наред все що е женско и именно затова всеки си пати от акъла.
      Last edited by milenamr; d.m.y г., 01:16.

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
      Втора национална среща на 155

Comment

Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
        Интересно, вие колите за да се обръщат женски след тях ли ги вземате?
        Тоест да разбирам, че основната ви цел е да правите впечатление?
        От мнениицата, изписани по-горе такъв вятър полъхва, което ме навява на мисълта, че сте объркали марката
        Или аз явно съм на противоположния полюс, защото точно "болестта" ми по алфа ме събра с моя мъж-намерихме се в "болницата" Алфа Ромео
        Не е така харесваме си количките и не ги взимаме заради жени, но това са последствията след като си взех алфата ( поне за мен де )

---------- Post added at 16:51 ---------- Previous post was at 16:49 ----------

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
        Братле, изясни си приоритетите! Щом търсиш тоя тип жени взимай гоУф или БМВ, елементарно е.
        Не търся такъв тип жени , просто казвам какво ми се случи

---------- Post added at 16:54 ---------- Previous post was at 16:51 ----------

Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщение
        Нищо лично , но извинявай , с тази кола искаш да те заглеждат мацките ? Е няма как да стане ... Тук си имаме един червен спайдър и си чупят вратовете направо като мине покрай тях . Нали пак е Алфа Ромео , но е нов и лъскав Главно това гледат повечето млади момичета .... Виж на Мерцедес много кълват , както каза и Мъромана , дори да си някой шушляк или чичко , но това са само тези от типа дето почва с к Вярвам такава не ти трябва
        ХАхахаха колега оправих я , вече не е толкова грозна .

Comment

Важното е и колата и жената да са от женски род!!!!
          ....иначе

Comment

Леле, като чета направо ме разнищихте . Аз просто исказах случилото се и ми беше чудно, дали има хора с моята сътба . Ако исках чрез колата да си намирам момичета нямаше да взема този гроб (става вапрос за моята ) . Аз обичам марката , нямам кой знае какви възможности и взех колата , за да осъществя една моя мечта . Вярно очукана е , капака ми е двуцветен , работи като косачка , но това е моята алфа и си я обичам. Живот и здраве ще я оправя (още малко и остана ). Следващата ми приятелка ще гледам да не е толкова претенциозна , но ако наистина ме обича , колата няма да е проблем . Може пък раздялата да е за добро ,даже вече съм щастлив , тъкмо сега имам време за себе си. Поздрави колеги и да ви слушат колите и жените .

Comment

Проблема не ти е в колата!!!...познавам един пич с Москвич у форума и не бих казал, че не му върви с жените)
              п.п. само да не го е шитнал вече....

Comment

Първоначално публикувано от hunter1989 Покажи съобщение
                . Ако исках чрез колата да си намирам момичета нямаше да взема този гроб (става вапрос за моята ) . Аз обичам марката , нямам кой знае какви възможности и взех колата , за да осъществя една моя мечта . Вярно очукана е , капака ми е двуцветен , работи като косачка , но това е моята алфа и си я обичам. Живот и здраве ще я оправя (още малко и остана ). Следващата ми приятелка ще гледам да не е толкова претенциозна , но ако наистина ме обича , колата няма да е проблем . Може пък раздялата да е за добро ,даже вече съм щастлив , тъкмо сега имам време за себе си. Поздрави колеги и да ви слушат колите и жените .
                Е тва вече е приказка И това е важното, пожелавам ти от сърце да намериш момиче, което да уважва, а защо не и да се кефи на твоята страст и да си караш алфичката със здраве

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                Втора национална среща на 155

Comment

Дано това да се случи , че нещо на последък не ми върви . Но вярвям че всичко ще се орпави .

Comment

Първоначално публикувано от hunter1989 Покажи съобщение
                    Дано това да се случи , че нещо на последък не ми върви . Но вярвям че всичко ще се орпави .
                    И на Влади /fain/ от Ел Пасо не му провървя нито с Алфата нито с жИната , но не е умрял нали?
                    Свиркай си и да не ти пука, не се ядосвай за глупости.
                    ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                      И на Влади /fain/ от Ел Пасо не му провървя нито с Алфата нито с жИната , но не е умрял нали?
                      Свиркай си и да не ти пука, не се ядосвай за глупости.
                      Да той ми се оплака .

Comment

http://www.youtube.com/watch?v=m6Gt2D5mbrU&feature=fvst
                        Only the best is good enough!
                        Alfa Romeo 156 1.9 JTD 16v '03
                        ex: Alfa Romeo 146ti '99

Comment

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                          Над 90 % от жените предпочитат да се заглеждат по кола , за която винаги са си мечтали , а не по големите джипки и С-класи .
                          Алфата ми я заглеждат много , но жени които чергата им се разпростира до това ниво .
                          Кабриото го гледат всички , дори и мъжете . Получавам сценична треска вътре ...
                          Ако използвате колите си , за да избивате комплекс и да се опитвате да привлечете вниманието на жените , тогава би ви интересувало как ви гледат .
                          Една истинска жена ( сериозна ) няма да бъде с вас заради колата . Тя ще излиза с вас пеш , с колело и с каквото и да е , без да и прави впечатление .
                          Ти с това пежо чакам и мене да ме повозиш че и аз да получа сценична треска

---------- Post added at 23:46 ---------- Previous post was at 23:33 ----------

Първоначално публикувано от adv_petrov Покажи съобщение
                          Първо да отбележа заради по-горните коментари, че никога не съм имал нещо наум когато съм се занимавал с жена (да очаквам нещо сериозно, като обвързване или ала-бала). Сори, ама който тръгне с тия мисли, когато се сваля с някоя...мани-мани (напоследък само парцаляк и нищо не можеш да очакваш, освен чук и бег).Нещата или си стават от само себе си, или се разделяте.
                          Второ:
                          1) Е като карах отначало Голфа, никоя не се загледа в него, нито чух ей така инициативен коментар. Още не се заглеждат грам по него, почти всеки ден го карам.
                          2) Откакто си взех Алфата, гледам мацките се заглеждат по нея, като се возят вътре сами почват да коментират (без да казвам нещо, честна дума) че е много хубава, че ги кефи как реве и т.н. С Алфата имам такива попадения, че си умирам от кеф...
                          3) Като си джиткам напоследък с Ягуара с форсаж, ще им паднат долните челюсти, и усмивките са от ухо до ухо, дет' съ вика.
                          Така че колегата дето е пуснал темата, да знае - не е от колата, ако има проблем с мадамата - Алфичката само може да ти удари едно рамо в интимните взаимоотношения, не да ти ги развали. Затова редовно миене, редовно въртене с нея и горе главата, после ще имаш да ни черпиш.
                          Това което казваш за Алфата го потвърждавам...Бая попадение имам с нея Просто мога да кажа че доста ми е дала АЛфата...
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Аз лично харесвам жените ,които гледат мъжа в очите и се опитват да разберат какво и колко има в черепната му кутия а не какви екстри има в автомобила му и колко струва.А колегата HUNTER 1989 мога да посъветвам да изчака известно време и тогава да направи анализ на ситуацията,породена от случилото се.Все пак в момента все още е под влияние на емоциите и оценката му няма да е обективна.Повелавам му поговорката ,,Всяко зло за добро,, да е изцяло валидна в добрия смисъл за него.Дано!И следващия път обръщай повече внимание на жените,които гледат ,,шофиращия,, в очите ,а не марката на автомобила му.Дори и да става въпрос,, за един път,, е за предпочитане да е с нещо по- стойностно и на ниво.И тръпката, и удоволствието са по-големи.Абсолютно сигурен съм в това.
                            Last edited by gkalinov; d.m.y г., 01:16.

Comment

Първоначално публикувано от Бобби
                              Кратък живот и хубави жени
                              Предубеден си!
                              Веднага те оборвам с необорими аргументи - по кафетата има много жени, които се кефят на мотористи и в същото време, докато кесиш на бара няма опастност да се пребиеш с мотора
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                                Предубеден си!
                                Веднага те оборвам с необорими аргументи - по кафетата има много жени, които се кефят на мотористи и в същото време, докато кесиш на бара няма опастност да се пребиеш с мотора
                                ами до кафенето ще го бута ли ... даже и бензин няма да му слага
                                sigpic
                                33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                                Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Working...
                                X