.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Имате проблем с хлебарките?
Collapse
X
-
горката животинка...
на мен един ми се наложи да го уморя, колкото да успея да го хвана и да го изнеса на терасата където си отлетя пак
между другото, не знам дали знаете но прилеп се хваща ЕДИНСТВЕНО и само за крилете, които опъвате настрани така, че да не ви ухапе !
другия вариант е с предпазни ръкавици, ама май май обикновените хора нямат такива под ръкяLast edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 01:28.sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
И при мен беше влязъл прилеп, котката се отитваше да го хване, а той си летеше в кръг на тавана, отворих му прозореца и си излетя, преди година две беше.Прилепите са много полезни, ловят разни хъврчащи гадники и не вредят никому.
Не знам защо като видим нещо дето мърда, хвърчи, пълзи и т.н, веднага трябва да го утепем.Last edited by fred; d.m.y г., 09:17.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от JAMAL Покажи съобщениеЖивеейки в жилища, с много съседи, с всякакви вкусове, миризми, звуци...очакваме да попаднем на какво ли не....Срещаме обичайни за блоковете животинки....и си мислим, че всичко е по старо му. Не можеш да очакваш нещо ново. Никога не подценявайте изненадата!
Прибирайки се в първите минути на новия ден, се оказа, че имам непредвидени гости...непоканени и не добре дошли....поправям се, ГОСТ.
Докато си снимах на вратата, прилепа прелетя над мене и влезе в хола. Ще използвам малко черен хумор в обясненията си....сигурно, ако знаеше, че под ръка имам ракета за тенис на корт, никога нямаше да направи този смел опит. Този опит се оказа единствен за него.
sigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
-
Младежи, прилепите са защитен вид и убийството им е наказуемо (независимо дали в пещера или в хол).
Достатъчно е да оставите отворена врата към терасата или прозорец - вечерта си излиза по живо - по здраво, дотогава няма опасност да ви отхапе нещо. Ако се не търпи, имаше една екоорганизация дет' идва и го "евакуира", ако ползвам термините на общинатаДоста случаи са описани в нета.
И аз имам един, който обича да виси нощно време на грапавата мазилка на терасата, но не е влизал вътре още.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95
Comment
-
Това е реакция според мен ... някаква защитна простотия ... като видим нещо да го убиваме . В интерес на истината съм много жалостив към всякакви животинки , но тогава нямаше как ... Батман се закачи на пружината на леглото от долу , и нямаше как да спя с него .145 1.6 ТС '97 ех.
145 1.9 JTD '00
307 CC 2.0 '04
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеТова е реакция според мен ... някаква защитна простотия ... като видим нещо да го убиваме . В интерес на истината съм много жалостив към всякакви животинки , но тогава нямаше как ... Батман се закачи на пружината на леглото от долу , и нямаше как да спя с него .
Стегнете се, и се дръжте като големи хора!sigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
-
Малко инфо http://greenbalkans.org/prilepi/news...hp?elem_id=153 и http://greenbalkans.org/prilepi/inde...hp?menu_id=104
Преди години бях намерил на терасата си прилеп .... май му имаше нещо . Та го сложих в една кутия на тъмно и на втората вечер отллетя , по живо , по здраво.Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI
Comment
-
Ония ден падна един възрастен човек в Билла и 5минути не мога да го вдигна, а останалите хора подминават и ме гледат все едно ми хлопа дъската. Един не ми помогна, та много ме кефи как защитавате някаква мишка из форумите.sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеОния ден падна един възрастен човек в Билла и 5минути не мога да го вдигна, а останалите хора подминават и ме гледат все едно ми хлопа дъската. Един не ми помогна, та много ме кефи как защитавате някаква мишка из форумите.sigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
Comment