Известие

Collapse
No announcement yet.

Имате проблем с хлебарките?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ефективноста му е зашеметяваща!
    Половин година след като съм пръскал няма и следа от хлебарка без да преувеличавам грам.

Сигурно има за какво да са го забранили, но пък в крайна сметка се чудя дали ми е навредил повече отколкото постоянния тормоз на тия градски изчадия наречени "хлебарки".
    145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Трябва да се пръска мащабно, цели кооперации, блокове, къщи...иначе като напръскаш само твоето жилище и основоното, което правиш е да притесниш хлебарките, докато се настанят при съседа. Спомням си как от долния етаж, цяла колония беше плъзнала по терасата...
      sigpic
      Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
      Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
      Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Повярвай ми да пребориш химически концерн като BASF развиващ индустрия за милярди и да забраниш техен продукт със сигурност трябва да разполагаш със солидни аргументи.
        sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Първоначално публикувано от JAMAL Покажи съобщение
          Трябва да се пръска мащабно, цели кооперации, блокове, къщи...иначе като напръскаш само твоето жилище и основоното, което правиш е да притесниш хлебарките, докато се настанят при съседа. Спомням си как от долния етаж, цяла колония беше плъзнала по терасата...
          И аз така си мислих, но имало лек.
          Тия с фирмите за обезпаразитяване ще умрат от глад ако избият всички хлебарки.

Ако има авантюристи и безотговорни граждани, на които им е писнало от съвукупляващи се хлебарки по четките им за зъби да търсят "Регент".
          Понеже всеки гражданин си има село, питайте комшията на село и той може да е скътал някоя дозичка

Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщение
          Повярвай ми да пребориш химически концерн като BASF развиващ индустрия за милярди и да забраниш техен продукт със сигурност трябва да разполагаш със солидни аргументи.

И аз това казвам, сигурно има защо.
          145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Аз лично бих предпочел по-безопасен продукт. Ползвал съм
            капан хранилка за хлебарки RAID. Не мирише и е много по-безопасен особенно там където не можете да пръскате. Продукта съдържа бактерия която заразява хлебарките , една като хапне заразява се и разнася заразата из колонията.В гнездото им ефекта се мултиплицира настава епидемия и гадините почват да мрът които оцелеят бягат .
            Наистина се постига траен ефект .Първите резултати са след няколко дни а ефекта е продължителен дефакто аз така се отървах от гадините след като пробвах какво ли не .
            Attached Files
            Last edited by dimo; d.m.y г., 18:01.
            sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Да напиша и аз нещичко по темата: гледах някакво филмче по Енимал планет (или може би Нешънъл Джиографик), където обясняваха защо хлебарките са толкова резистивни; едно нещо ми направи впечатление: веднъж оплодена, хлебарката започва де се възпроизвежда, докато е жива.
              Един вид мъжките хлебарки са за еднократна употреба; добре че с хората не е така, иначе ... не ми се мисли
              166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
              x145 1.6 boxer

Comment

капан хранилка за хлебарки RAID. Не мирише и е много по-безопасен особенно там където не можете да пръскате. Продукта съдържа бактерия която заразява хлебарките , една като хапне заразява се и разнася заразата из колонията.В гнездото им ефекта се мултиплицира настава епидемия и гадините почват да мрът които оцелеят бягат .
                Наистина се постига траен ефект .Първите резултати са след няколко дни а ефекта е продължителен дефакто аз така се отървах от гадините след като пробвах какво ли не .
                И аз ползвам това, много е добро.
                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                Нагоре по стълбата, която води надолу
                sigpic

Comment

Евалата правя на хлебарките, колкото са гнусни толкова са и умни. След няколко брутални убийства в банята, явно са усетили заплаха и повече не съм видял техни представители.
                  33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Аз пък да споделя, че при нас ефект от тоя RAID няма - ама абсолютно никакъв !!! Хлебарачките ги огледаха кутийките, подушиха ги, и досега нито една не е влязла да хапне, па камо ли да пукне ...
                    Тоя Регент - от къде мога да се сдобия с него ???
                    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Точно за тези кутийки с РАИД бих дал добър отзив.
                      Бяха ни налазили много лошо - жената беше откачила.
                      Супер работа свършиха.
                      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Ми явно само нашите хлебарки са няква специална модификация, от тези американските, каквито има във филма за Уоли и Ива(роботчетата).
                        Вероятно това са някакви хлебарки от бъдещето, за които този Райд е непосилен

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                        Втора национална среща на 155

Comment

Двама приятели си говорели:
                          - Абе, в къщи има много хлебарки. Всичко опитах, слагах отрова, пръсках ги, нищо не помага.
                          - Пробвай да отидеш във всеки ъгъл на жилището ти и размахвайки ръце викай "Няма нищо за ядене! Няма нищо за ядене!" - при мен помогна.
                          Прибрал се човекът, изпълнил заръката на познатия си и доволен си легнал. По едно време докато спял, усетил че някой му дърпа одеалото. Събудил се и тих гласец долетял до неговите уши:
                          - Хазяин! Донесохме ти ядене!
                          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

E, а после трепете хлебарките
                            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                            Нагоре по стълбата, която води надолу
                            sigpic

Comment

Хайде и аз да се похваля с домашното си животно
                              В сряда сутринта под едната си обувка намерих...СКОРПИОН!
                              Занесох го в офиса направихме му импровизиран терариум с една чаша, и след това му устроихме няколко битки с различни пълзящи гадини
                              Няма друга такава машина за убиване... само да докопа пълзящата гадина и ... Първо и орязва краката с щипките си за да не може да му бяга и след това следва удар с жилото. За съжаление не можах да намеря хлебарка за да го пробваме срещу нея... много ми беше интересно какъв ще е резултата от битката.
                              Като се наиграха колегите разбира се го пуснах на свобода.
                              Сега се чудя дали има още от тях в квартирата ми... ще се oглеждам
                              Have A Nice Day
                              o/_______\o
                              (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                              []=о===о=[]

Comment

пусни му някое хищно насекомо, тогава ще е по-интересно

някой по едър паяк, или нещо такова.... но като цяло скорпионите нямат почти никакви естествени врагове, просто са невероятно корави животни и дори е доста трудно да смачкаш някой... трябва по-скоро да го набучиш

---------- Post added at 11:07 ---------- Previous post was at 11:05 ----------

обикновения райд за пръскане е доста ефективен

трябва само да им разберете пътечките - пръскате по продължение на пътеката им и напреко на някой коридор или врата
                                sigpic
                                днес съм в почивка ---

Comment

Working...
                                X