Първоначално публикувано от JAMAL
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Имате проблем с хлебарките?
Collapse
X
-
sigpicAlfa 155 2.0 16v
-
Всичко, което казваш, само по-себе си е вярно. Съгласен съм. Както споменах, всеки вижда въпросното животно, по-различен начин. Извини ме, ако моето виждане не съответства с твоето. Повяравай ми не газя и мачкам животни при всяка възможност. Дори напротив, грижил съм се и продължавам да се грижа за такива.Last edited by JAMAL; d.m.y г., 15:17.sigpic
Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one
Comment
-
Първоначално публикувано от JAMAL Покажи съобщениеВсичко, което казваш, само по-себе си е вярно. Съгласен съм. Както споменах, всеки вижда въпросното животно, по-различен начин. Извини ме, ако моето виждане не съответства с твоето. Повяравай ми не газя и мачкам животни при всяка възможност. Дори напротив, грижил съм се и продължавам да се грижа за такива.sigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
-
Възможно е, реално погледнато и така може да се възприеме. Начина, че съм го изразил от по-хумористича г.т., наистина звучи, като че съм скачал върху него и съм се радвал. Малко бях в еуфория, от това което се случи. Рядко ми се случва да залягам вкъщи, от прелитащо над мен животно и при това, такова от което ме побиват тръпки.
пс стана ми тъпо, като прочетох, че са защитен вид. Трябва да си обогатя културата като цяло за животните, с които мога да имам конфликтни ситуации.Last edited by JAMAL; d.m.y г., 15:33.sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениереален случай
в една от квартирите ми слагах много и различни отрови, от тези които ги пръскаш по пътеката където минават.
след като им бях пресякъл с многобройни отрови едното място от което минават а ме нямаше 1-2 седмици се прибирам и какво да видя....
А ето и разяснението:
Влиза ужасена жена в аптеката и вика:
- Моля помогнете, хлебарките щъкат навсякъде из къщата не мога да се оправя с тях. Всички отрови опитах!
- А с тебешир опитахте ли ?
- Не съм. Помага ли?
- Ми да.. давате им тебешира и те кротко си рисуват в ъгъла !!!0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727
Comment
-
Човека направо Хитлер го изкарахте. Сигурно ще бъда също оплют, но смятам, че е нормален човешки инстинкт да защитиш дома си от диви животни. Които е друг въпрос колко място имат в града. Не е тръгнал да ги изтребва по типичните им местообитания, ебати.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
T.e прилепите , гълъбите и прочие хвъркат добитък нямат право да живеят в градот където живее човекот по твоята логика ?
Вярно е просто не се сетих.Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Понеже заглавието е подходящо ще споделя нещо, за всички граждани.
Хлебарките се морят с отрова "Регент".
Ще забравите как изглеждат
Спрян е от производство, тъй че намерите ли , купувайте смело и пръскайте отговорно!
Comment
-
Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщениеПонеже заглавието е подходящо ще споделя нещо, за всички граждани.
Спрян е от производство, тъй че намерите ли , купувайте смело и пръскайте отговорно!Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Най обичам да си имам фенове, които дебнат какво пиша, за да ме иронизират
Писах това, което писах. Нормално е да защитиш дома (и семейството си) от потенциални преносители на бяс. Не е нормално да влезеш в хралупата на мечката и да пърхаш насам-натам.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщениеПонеже заглавието е подходящо ще споделя нещо, за всички граждани.
Спрян е от производство, тъй че намерите ли , купувайте смело и пръскайте отговорно!Last edited by dimo; d.m.y г., 16:56.sigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
-
Не е нормално да влезеш в хралупата на мечката и да пърхаш насам-натам.
Е па що да не е нормално, много си е хубаво даже.
И от 4 години мед не съм купувалAlfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщение...освен че е спрян в европейския съюз е забранен...и никога не е бил одобрен за работа в закрити помещения ама никога основно и единствено за работа на полето .sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщение...освен че е спрян в европейския съюз е забранен...и никога не е бил одобрен за работа в закрити помещения ама никога основно и единствено за работа на полето .Last edited by Speeder; d.m.y г., 16:50.
Comment
Comment