Известие

Collapse
No announcement yet.

Имате проблем с хлебарките?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от JAMAL Покажи съобщение
    От всичко казано до тук, се почувствах като убиец, съдист, без капка душевност. Не очаквах подобни нападки, не че всеки няма право да изкаже мнението си. Лично за себе си мога да кажа, че изпитах доста силно отвръщение. Може би това ме провокира да използвам крайни мерки. Явно в случая, имаме различно виждане за въпросното животно. Признавам, убивал съм и мишки и пак поради причината, че ме отблъскват силно, че могат да бъдат преносители на зарази и дефакто да бъдат пряка опастност...въпреки, че и те изглеждат мили.
    Мишките по цял свят са определени като вредители и паразити те идват за да останат ,въпросното прилепче просто се е заблудило .Относно реакциите на хората ти какво очакваше бурни овации и аплодисменти как геройски с един замах уби миниатюрен заблуден прилеп и се снима с трупа му и с патос разказа за случката сещаш ли се къде е разликата между двете неща да утрепеш животно и да се похвалиш с това -Тук изключвам убитите по време на законен и лицензиран лов животни или тези отгледани за храна които колим за да ги ядем .
    sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Всичко, което казваш, само по-себе си е вярно. Съгласен съм. Както споменах, всеки вижда въпросното животно, по-различен начин. Извини ме, ако моето виждане не съответства с твоето. Повяравай ми не газя и мачкам животни при всяка възможност. Дори напротив, грижил съм се и продължавам да се грижа за такива.
      Last edited by JAMAL; d.m.y г., 15:17.
      sigpic
      Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
      Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
      Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Първоначално публикувано от JAMAL Покажи съобщение
        Всичко, което казваш, само по-себе си е вярно. Съгласен съм. Както споменах, всеки вижда въпросното животно, по-различен начин. Извини ме, ако моето виждане не съответства с твоето. Повяравай ми не газя и мачкам животни при всяка възможност. Дори напротив, грижил съм се и продължавам да се грижа за такива.
        Не те обвинявам че мразиш животните не приемам начина по който обяви смъртта на прилепа ....ако беше писал снощи убих един прилеп за което съжалявам но такава беше моментната ми реакция то едва ли щеше да получиш толкова критика дори напротив щеше да получиш разбиране .
        sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Възможно е, реално погледнато и така може да се възприеме. Начина, че съм го изразил от по-хумористича г.т., наистина звучи, като че съм скачал върху него и съм се радвал. Малко бях в еуфория, от това което се случи. Рядко ми се случва да залягам вкъщи, от прелитащо над мен животно и при това, такова от което ме побиват тръпки.

пс стана ми тъпо, като прочетох, че са защитен вид. Трябва да си обогатя културата като цяло за животните, с които мога да имам конфликтни ситуации.
          Last edited by JAMAL; d.m.y г., 15:33.
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
            реален случай

в една от квартирите ми слагах много и различни отрови, от тези които ги пръскаш по пътеката където минават.

след като им бях пресякъл с многобройни отрови едното място от което минават а ме нямаше 1-2 седмици се прибирам и какво да видя....

А с тебешир за хлебарки опита ли ?

А ето и разяснението:
            Влиза ужасена жена в аптеката и вика:
            - Моля помогнете, хлебарките щъкат навсякъде из къщата не мога да се оправя с тях. Всички отрови опитах!
            - А с тебешир опитахте ли ?
            - Не съм. Помага ли?
            - Ми да.. давате им тебешира и те кротко си рисуват в ъгъла !!!
            0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
            Автогаз сервиз-
            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Човека направо Хитлер го изкарахте. Сигурно ще бъда също оплют, но смятам, че е нормален човешки инстинкт да защитиш дома си от диви животни. Които е друг въпрос колко място имат в града. Не е тръгнал да ги изтребва по типичните им местообитания, ебати.
              I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
              Roosevelt

Comment

T.e прилепите , гълъбите и прочие хвъркат добитък нямат право да живеят в градот където живее човекот по твоята логика ?
                Вярно е просто не се сетих.
                Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Понеже заглавието е подходящо ще споделя нещо, за всички граждани .
                  Хлебарките се морят с отрова "Регент".
                  Ще забравите как изглеждат

Спрян е от производство, тъй че намерите ли , купувайте смело и пръскайте отговорно!
                  145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщение

Спрян е от производство, тъй че намерите ли , купувайте смело и пръскайте отговорно!
                    Крайно време беше да напише някой нещо по темата, освен ние със Стоянчо.
                    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                    sigpic

Comment

Най обичам да си имам фенове, които дебнат какво пиша, за да ме иронизират

Писах това, което писах. Нормално е да защитиш дома (и семейството си) от потенциални преносители на бяс. Не е нормално да влезеш в хралупата на мечката и да пърхаш насам-натам.
                      I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                      Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщение

...освен че е спрян в европейския съюз е забранен...и никога не е бил одобрен за работа в закрити помещения ама никога основно и единствено за работа на полето Освен това е втора категория препарат което ще рече че с него трябва да боравят само квалифицирани специалисти (друг е въпроса че в България се продава сякъш е захар в пакетчета накойто си поиска) .Основната съставка която съдържа е заподозряна че може да причини различни фоликуларен тумор на щитовидната жлеза ....
                        Last edited by dimo; d.m.y г., 16:56.
                        sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Не е нормално да влезеш в хралупата на мечката и да пърхаш насам-натам.

Е па що да не е нормално, много си е хубаво даже.
                          И от 4 години мед не съм купувал
                          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщение
                            ...освен че е спрян в европейския съюз е забранен...и никога не е бил одобрен за работа в закрити помещения ама никога основно и единствено за работа на полето .
                            Па то у нас, като у полето, диви животни
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщение
                              ...освен че е спрян в европейския съюз е забранен...и никога не е бил одобрен за работа в закрити помещения ама никога основно и единствено за работа на полето .
                              Един ден преди Коледа гражданите се прибираме на село, преди това пръскаме с маски и очила, оставяме една седмица да отлежи и след това започваме на чисто без хлебарки
                              Last edited by Speeder; d.m.y г., 16:50.
                              145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

.. е да обаче има и други по подходящи за целта
                                препарати .
                                Иначе ефективноста му е доста висока ...става и за бълхи и кърлежи но на открито .
                                sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Working...
                                X