Известие

Collapse
No announcement yet.

Нафта от ЕКО

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Zhivkov Покажи съобщение
    ...и не се лъжете, 4е на лукойла нафтата е от българския нефтохим...
    A откъде е тогава?
    _______
    146 JTD - ex
    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

ще дам нов шанс на омв, макар че винаги съм карал на лукойл и съм нямал ядове

понеже пред нас точно има на петрол станция а ме измързява понякога или бърза зареждам от там, но колата гори буквално два пъти повече

някакъв турбо жмел е...

хората от бургас, кое омв ще ми препоръчате ?
      sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

Аз нафта досега сипвам само от ЕКО и Лукоил и честно казано разлика не съм усещам във вървежа. Ще пробвам OMV, ама няма да е скоро предвид, че печката вече я "консервирах" и сега карам бензина (на газ), че с тази цена на нафтата....
        Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
        Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
        Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
        Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

Вчера засякох вагона - 377 км градско (това е тичането по организацията на парада от петък вечерта до неделя следобед) - събра точно 26 литра или 6,9 л/100 км.

Беше зареден на Еко и пак го допълних на Еко (вече с новата карта).

Абе въобще аз само на Еко наливам нафта и съм много доволен. Даже и в Гърция като пътувам, пак наливам на Еко.
          Volvo XC90 D5 '06
          Alfa Romeo Spider 2.0 '90
          Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
          ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
          ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

pinko а от въпросние карти как може да си издейства човек ?
            sigpic
            днес съм в почивка ---

Comment

с Еко и на мен ми дава добри резулати и съм доволен.на Петрол дизела не става
              Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Появяваш се на пипълсо и ти намираме
                I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                Roosevelt

Comment

ми само да се изтипосам в софия през някой четвъртък, че вмомента предимно се пада уикенда/началото на седмицата когато съм в голямото село
                  sigpic
                  днес съм в почивка ---

Comment

абе в мойта кола шелско гориво нема да влезне ... аз само на ЕКО ходя ама ... ша пробвам и ОМВ явно ...
                    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                    Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

На служебната като сипя В-повер дизел има разлика... с всички останали е почти едно и също, а понякога се получават и подобни аномалии в разхода
                      (последно от петрол)
                      166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                      x145 1.6 boxer

Comment

Това е, защото много си го слагате на сърце тоя разход и вървеж
                        Аз моята не съм я засичал от не-помня-кога. Сипвам обикновен шел, випаур, еко без добавки и еко с добавки. Всичко това на случаен принцип. Разлика така и не съм усетил, обаче не ми и пука Извън града си гори около и малко над 5/100, в града над 9-10/100 не минава. Това знам и ми стига като информация
                        _______
                        146 JTD - ex
                        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Аз съм на бензин ,но отдавна съм забелязал ,че когато напълня до горе колата ,първите 30 кила минавам около 400 км ,тогава стрелката е точно на половина ,но вторите 30 свършват за около 170-180 км. Иначе казано съм сигурен ,че поплавъка (или каквото има в резервоара) не дава правилни показания и стрелката прави квото си ще. Не и вярвам и съм си засичал няколко пъти ,пълно-100км-пълно. Точно 12.5 градско и 8 извънградско. Още повече ,тая стрелка се манипулира ,при най-лек наклон - когато е с муцуната надолу ,стрелката бяга при оборотомера и лампата свети ,когато е с муцуната нагоре стрелката и при налични 10 литра се е случвало да ми отиде почти на половината .
                          Колкото до горивата ......просто нямам думи ,но при нас има една шанаджииска бензиностанция ,от която сипвам,десетина стотинки е по евтин винаги бинзина и нафтата също и съм доволен . Един път сипах на шел и колата с 10 литра ,мина 40 километра. От тогава на тия прехвалени бензиностанции не . От време на време сипвам и на лукоил ,щот и там имам 10 стотинки отстъпка

sigpic
                          Alfa Romeo 159 EX

Comment

Здравейте,мога да кажа само за шела че няма лъжа в количеството което сипват,поне на тоя който работя се правят редовно замервания на всяка колонка.Правили сме замервания пред клиента и колонката отчита точно до грам и той вика вие ме лъжете някак,кво да направа че има чепати хора.

Comment

Първоначално публикувано от hercoga Покажи съобщение
                              Здравейте,мога да кажа само за шела че няма лъжа в количеството което сипват,поне на тоя който работя се правят редовно замервания на всяка колонка.Правили сме замервания пред клиента и колонката отчита точно до грам и той вика вие ме лъжете някак,кво да направа че има чепати хора.
                              е то повечето тука по провинцията ЕКО и Шел са франчайзинг и сметай колко и какъв контрол има .. като знам даже и кои са чорбаджиите на някои от тях ..
                              Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                              Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

аз съм с добри впечатления от нафтата на ЕКО. миналата седмица тръгнах за морето с нафта ЕКО и с около 33-35 литра минах 500 км. като се има предвид че колата е Опел и беше пълна с багаж и 5 човека, а и тя си е 2 тона. Много добре вървеше. на връщане заредих в Слънчев бряг на ОМВ с премиум дизел.....отврат. колата вървеше много зле. много недоволен останах от тоя премиум дизел, а уж много хубав, че е и 2.48лв/литър
                                на ОМВ май само им остана спомена за славните горива от преди 5 години. с две думи нафтата на ЕКО ми хареса, а колегата май е уцелил на менте бензиностанция с менте горива
                                In God we trust, all others pay cash.
                                Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
                                Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

Working...
                                X