Първоначално публикувано от Zhivkov
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Нафта от ЕКО
Collapse
X
-
ще дам нов шанс на омв, макар че винаги съм карал на лукойл и съм нямал ядове
понеже пред нас точно има на петрол станция а ме измързява понякога или бърза зареждам от там, но колата гори буквално два пъти повече
някакъв турбо жмел е...
хората от бургас, кое омв ще ми препоръчате ?sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Аз нафта досега сипвам само от ЕКО и Лукоил и честно казано разлика не съм усещам във вървежа. Ще пробвам OMV, ама няма да е скоро предвид, че печката вече я "консервирах" и сега карам бензина (на газ), че с тази цена на нафтата....Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
Alfa Romeo 156, 2.0TS
Comment
-
Вчера засякох вагона - 377 км градско (това е тичането по организацията на парада от петък вечерта до неделя следобед) - събра точно 26 литра или 6,9 л/100 км.
Беше зареден на Еко и пак го допълних на Еко (вече с новата карта).
Абе въобще аз само на Еко наливам нафта и съм много доволен. Даже и в Гърция като пътувам, пак наливам на Еко.
Comment
-
Появяваш се на пипълсо и ти намирамеI just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
абе в мойта кола шелско гориво нема да влезне ... аз само на ЕКО ходя ама ... ша пробвам и ОМВ явно ...Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Това е, защото много си го слагате на сърце тоя разход и вървеж
Аз моята не съм я засичал от не-помня-кога. Сипвам обикновен шел, випаур, еко без добавки и еко с добавки. Всичко това на случаен принцип. Разлика така и не съм усетил, обаче не ми и пукаИзвън града си гори около и малко над 5/100, в града над 9-10/100 не минава. Това знам и ми стига като информация
_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Аз съм на бензин ,но отдавна съм забелязал ,че когато напълня до горе колата ,първите 30 кила минавам около 400 км ,тогава стрелката е точно на половина ,но вторите 30 свършват за около 170-180 км. Иначе казано съм сигурен ,че поплавъка (или каквото има в резервоара) не дава правилни показания и стрелката прави квото си ще. Не и вярвам и съм си засичал няколко пъти ,пълно-100км-пълно. Точно 12.5 градско и 8 извънградско. Още повече ,тая стрелка се манипулира ,при най-лек наклон - когато е с муцуната надолу ,стрелката бяга при оборотомера и лампата свети ,когато е с муцуната нагоре стрелката и при налични 10 литра се е случвало да ми отиде почти на половината .
Колкото до горивата ......просто нямам думи ,но при нас има една шанаджииска бензиностанция ,от която сипвам,десетина стотинки е по евтин винаги бинзина и нафтата също и съм доволен . Един път сипах на шел и колата с 10 литра ,мина 40 километра. От тогава на тия прехвалени бензиностанции не . От време на време сипвам и на лукоил ,щот и там имам 10 стотинки отстъпка
Comment
-
Здравейте,мога да кажа само за шела че няма лъжа в количеството което сипват,поне на тоя който работя се правят редовно замервания на всяка колонка.Правили сме замервания пред клиента и колонката отчита точно до грам и той вика вие ме лъжете някак,кво да направа че има чепати хора.
Comment
-
Първоначално публикувано от hercoga Покажи съобщениеЗдравейте,мога да кажа само за шела че няма лъжа в количеството което сипват,поне на тоя който работя се правят редовно замервания на всяка колонка.Правили сме замервания пред клиента и колонката отчита точно до грам и той вика вие ме лъжете някак,кво да направа че има чепати хора.Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
аз съм с добри впечатления от нафтата на ЕКО. миналата седмица тръгнах за морето с нафта ЕКО и с около 33-35 литра минах 500 км. като се има предвид че колата е Опел и беше пълна с багаж и 5 човека, а и тя си е 2 тона. Много добре вървеше. на връщане заредих в Слънчев бряг на ОМВ с премиум дизел.....отврат. колата вървеше много зле. много недоволен останах от тоя премиум дизел, а уж много хубав, че е и 2.48лв/литър
на ОМВ май само им остана спомена за славните горива от преди 5 години. с две думи нафтата на ЕКО ми хареса, а колегата май е уцелил на менте бензиностанция с менте гориваIn God we trust, all others pay cash.
Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance
Comment
Comment