Известие

Collapse
No announcement yet.

Пешеходните Пътеки?За какво са те?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщение
    Тези също са ми от любимците. Преди месеци един такъв очевидно не беще видял, че светофара на Тодор Каблешков и Дойран има отделна секция за ляво и като започна едно свиркане, псуване мамата си трака колко са велики. Когато слязох, да го питам дали знае пътя за най-близката болница или да му го покажа, щеше да си глътне очилата от притеснение.
    По случай това ,което каза се сетих за една уникална случка .Това беше "най-великото" ми преживяване с таксиметров шофер.
    Карам по цар.шосе ,за към Дружба.Мисля си всички знаете ,как се завива точно след спирката на детелината на дясно ,завоя е що годе остър и стръмен ...
    Карам си аз ,с пуснат мигач вече и вече почти съм в завоя.Изведнъж един засилен Бакшиш ми влиза от ляво и ме засича толкова брутално ,че трябваше да скоча на спирачките и приятелката ми си изкара въздуха от колана...
    От там аз почвам с кълнежите и бибипкането ,а тоя отворко взе, че спря да ми се прави на тарикат ...
    Дърпам колесника и излизам от колата ,отивам от дясната му страна и почвам да го храня!!!!
    ЗАБЕЛЕЖЕТЕ - " момче ,не ми викай ,ти си виновен "-
    Централно ми причерня пред очите и отварям вратата да се разправям ( с бой ли , с плюене ли ) ,не знам с кво ,както отворих вратата ,тоя тръгна .... Нямаше какво да направя освен да му вкарам едни Май Гери (както се казва) на калника и да си оставя инициалите ,за пред тенекиджията....От тогава гледам да не правя много такива селяний,щото приятелката ми се плаши супер много ,защото ме познава.... :Ю

Някои казват, ама те бакшите и на тях не им е лесно,по цял ден зад волана и много са изнервени...
    К'во да си говорим ,просто ,уникална работа..
    НахУ* на тея бакшиши ...

Извинявам се ,за арогантното ми говорене и писане ,но като се сетя за такива ситуации и се напрягам ..
    155 96' 1.6 16v 1++hp???
    Mazda 626 84'
    Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
    ex' 145 97' 16V TS

Comment

Сравнително често ходя до летището и най мразя изпълненията на тая детелина. Първо всеки тръгнал да прави завоя от цариградско си мисли, че може да се мушне още една кола по-напред и става голяма бутаница в самия завой. Второ най-мразя като започнат да изпреварват на спускането и съответно в завоя. ОК, достатъчно широко е да се съберат 2 коли ама е прекалено къса дистанцията и после долу започва яко навалица защото лентата за влизане е само една. Естествено често пъти има тарикати, които не си и помислят да се престроят по правилата ами директно от завоя започват да се нареждат по другите ленти и често пъти има много брутално засечени коли. В същото време тези които идват от Младост и искат да се качат на Цариградско трябва да се пазят от уникално нахалните и несъобразяващи се с липсата си на предимство гореописани идиоти!
      The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
        Сравнително често ходя до летището и най мразя изпълненията на тая детелина. Първо всеки тръгнал да прави завоя от цариградско си мисли, че може да се мушне още една кола по-напред и става голяма бутаница в самия завой. Второ най-мразя като започнат да изпреварват на спускането и съответно в завоя. ОК, достатъчно широко е да се съберат 2 коли ама е прекалено къса дистанцията и после долу започва яко навалица защото лентата за влизане е само една. Естествено често пъти има тарикати, които не си и помислят да се престроят по правилата ами директно от завоя започват да се нареждат по другите ленти и често пъти има много брутално засечени коли. В същото време тези които идват от Младост и искат да се качат на Цариградско трябва да се пазят от уникално нахалните и несъобразяващи се с липсата си на предимство гореописани идиоти!
        Питаш ли ме мен, като живея в Дружба и всеки ден трябва да го преживявам този кошмар?!
        Alfa Romeo 166 3.0 V6
        Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Working...
        X