Не мога да се сдържа да не Ви разкажа тази случка от вчера. Имам един приятел, който си пада много по стари руски машини и вчера ме помоли да отида с него да гледа и евентуално да купи една Жигула. Гледахме, пробвахме да я запалим, но не става. Явно нямаше бензин. Взехме една бутилка от 2 л. Каменица и отидох до бензиностанцията на Лукойл на Ботевградско шосе. На бензиноколонките нямаше служители и аз сам си налях гориво. Когато погледнах към колонката и какво да видя-взели, че влезли 2,6 литра??? Е как кажете ми в бутилка от 2 литра влизат 2,6? Отидох вътре да платя и да се разправям, но служителката се нахвърли директно върху мен, че съм нямал право да зареждам в бутилка заради безопастност. Тук може би е права, но дали е само заради безопасността или за да не видиш колко сипваш??? Представих се за адвокат, което доста смути женицата и почна да мига на парцали. Представете си как ни лъжат за 2 литра, ами ако наливаш 30, 50, 70? Никога не съм харесвал Лукойл, не ми допада как ми върви колата с техните горива, но сега съм сигурен, че никога повече няма да стъпя на тяхна бензиностанция. Не искам да Ви агитирам да не зареждате оттам, просто считам, че съм длъжен да го споделя с Вас. Писна ми всички да ни мислят за балъци-ей това е!!!

Comment