Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за "Голяма семейна кола" с голям багажник

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Марто,
    Та като сме го подкарали за грозни коли...
    Виж ми подписа.

Това е моят съвет.
    Има само едни проблем.
    В България да намериш читава Либра.........
    Ехххаааа
    Късмет ще да е...
    Другият минус е че на Либра се слага само 2.4 10в в стандартните изпълнение.
    Но пък последната версия 150 коня със всички системи за стабилност и 10 еърбега си е ( следваща та ми кола може би.) Или 159 след като порасне малкия и няма да имам нужда от толкова много багажно пространство.

Като изключиш тънкият момент с грозната предница на Либрата ( толкова грозна, че започва да ти харесва накрая) и липсата на фабрично мп3, други кусури май не съм открил на тази кола.
    Дребни проблеми със стабилизираща щанга и комай до там.

За съжаление последното комби което наистина е комби при Алфа е 33, няма какво да се залъгваме.

п.с За чии чеп ти е притрябвала голяма семейна кола , като нямаш 2+ деца ?
    Или бройкаш и кучето ?
    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Kолега, а защо не.... ?
      http://www.mobile.bg/11283435683196488
      http://www.mobile.bg/11278061556568910
      http://www.mobile.bg/11278953031970295

Това е малко по-старо, но поне е стока, за разлика от предните предложения... естествено, с малки изключения. Иначе от първите три - Маздата! Успех и дано намериш добра кола, която да ти върши работа и да те радва!
      www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
        п.с За чии чеп ти е притрябвала голяма семейна кола , като нямаш 2+ деца ?
        Или бройкаш и кучето ?
        Колегата е писал , че му трябва с преграда заради кучето А и най-вероятно ще купува от Австрия , така че там поне ще има по-голям успех да намери читава , отколкото тук .

Марто , така и така си тръгнал да избираш между автомобили със съмнително качество или визия , аз бих огледал и някое jtd като например Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon 2005++ http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/de...=1&tabNumber=2
        Кромата от всичко казано до тук ми е фаворит , но с тази цена ...
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
        Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
        Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Това Стило е много грозно бе ...
          Марто , Пежо 307 SW ? С някой ХДИ мотор ... ?
          145 1.6 ТС '97 ех.
          145 1.9 JTD '00
          307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
            Това Стило е много грозно бе ...
            Марто , Пежо 307 SW ? С някой ХДИ мотор ... ?
            307 е супер дефектен модел, не го вкарвай човека в разни филми. Не се засягай на личен избор, не ми се спори за тоя дето духа, просто е така
            Giulietta 1,6 JTDm 2013
            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Няма как да се засегна Просто тия по-новите - 2005 - та ги дават уж доста добри ...
              Аз от моята съм доволен , но по-старите са доста дефектни .
              145 1.6 ТС '97 ех.
              145 1.9 JTD '00
              307 CC 2.0 '04

Comment

Вземай Хонда HR-V дългата база или Stream, като втората май е твърде голяма. Иначе имаме HR-V за семейна и сме много доволни пък и 4x4 е все пак за Австрия може да помогне зимата

P.S. За последните две години е виждала сервиз само за 5 смени на масло и филтри и нови гуми веднъж
                Last edited by didkagb; d.m.y г., 12:25.

Comment

Хм...
                  Хах, вкарахте ме в лутането на размислите...
                  Благодаря на всички ви! Много съвети, много нещо!
                  Още веднъж - Мерси!
                  Одеве бях пак по автохаус-ите и се нагледах на какво ли не, но нищо интересно засега...Освен едно
                  Mitsubishi Lancer 2.0 Комби с 135 конявия бензинов двигател..От 2005 -та год. модел.
                  Надали има някой, който да е "по-в час" с тия оризарки...??
                  Понеже ми хареса колата, адски запазена и на много малко Км и с наличие на пакет екстри...
                  Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

Дано се появи Санто Трафиканте, той е по оризарките и може да ти каже нещо повече.

Обаче ... има ли смисъл от бензинояд при толкова дизели на пазара?
                    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

семейна кола бензин.. японски... ще ти идва малко хард разхода
                      sigpic
                      днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                        семейна кола бензин.. японски... ще ти идва малко хард разхода
                        Не съм сигурен, че е точно така...особено за човек, който идва от алфа форума..
                        Иначе, не знам, дали сте го обсъждали, ама една Е39-ка 525/530д Туринг си е доста семейна кола с тоя склад отзад, а разхода хич не е лош....лееко са дърти, обаче...
                        156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                          Иначе, не знам, дали сте го обсъждали, ама една Е39-ка 525/530д Туринг си е доста семейна кола с тоя склад отзад, а разхода хич не е лош....лееко са дърти, обаче...
                          Не леко, ами много дърти.
                          Giulietta 1,6 JTDm 2013
                          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

на тезиса интериора е разкошен, но екстериора (и по-точно предницата) е покъртително, ужасаващо и обидно грозен...
                            Признай си, че тайничко мечтаеш да слезеш от тесничката седалка и да се качиш в истинска лимузина...

Comment

на тезиса интериора е разкошен, но екстериора (и по-точно предницата) е покъртително, ужасаващо и обидно грозен...
                              Признай си, че тайничко мечтаеш да слезеш от тесничката седалка и да се качиш в истинска лимузина...

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                                Не леко, ами много дърти.
                                Като сметнеш, че има доволно Е39-ки 2002-ра и 2003та година, чак много дърти е малко пресилено
                                156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                                http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Working...
                                X