If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги помогнете малко ,ако знаете някой да продава такива кучета,които съм изброил.Търся по възможност да не е магазин или развъдник.
Мопса отпада като вариант.
Колега, преди време можех да ти уредя и бултериерка без пари, бебе, ама ти не си я и изброил /породиста/, това в рамиките не шегата,(наистина имах такова предложение, но не те познавам и не мога де препоръчам човек, който не познавам за това, просто казвам, не е въпрос да се засягаш).
Ако искаш куче с добри качества, говоря най вече за характер, другото го зарязвам ти препръчвам сайта: http://forum.dog.bg/
Колега, преди време можех да ти уредя и бултериерка без пари, бебе, ама ти не си я и изброил /породиста/, това в рамиките не шегата,(наистина имах такова предложение, но не те познавам и не мога де препоръчам човек, който не познавам за това, просто казвам, не е въпрос да се засягаш).
Ако искаш куче с добри качества, говоря най вече за характер, другото го зарязвам ти препръчвам сайта: http://forum.dog.bg/
Заставам зад колегата
Разгледай и ако имаш въпроси питай
sigpic Alfa Romeo 156 1.9JTD '99 BMW 316 Compact '95
Аз ли нещо съм недоскив ,но в този сайт не видях обяви.
Явно си недоскив ето ти за бултериери примерно, щото аз това се интересувам, гледай раздела "Планирани поколения 2010" или например puppies from еди къде си и тн. http://forum.dog.bg/forum/60-%D0%B1%...8%D0%B5%D1%80/
Като цяло, има тема, където се обявява кой с кого и какво е планирал, а какво ще излезе е божа работа.Тоест разгледай, влез вътре във форумите на породите, почети и разглдай темите, ако имаш нужда от помощ ще помагаме.
Спрях се на куче.Мисля да заложа на класиката и да взема една класическа немска овчарка пък да става каквото ще.Та ако някой види някъде готини немци да сподели.Държа да е в стандарта с паднала задница и тн...
Ако не попадна на такава която да ми хареса ще е стафче.
Избрах да е немец ,защото все им се кефя а никога не съм имал,а питбул ми беше предишното и за тях знам доста.
Каквото и да е кучето ангажимента е огромен.Гледам немска овчарка вече 15-та година и за мен това е кучето.
Още един глас за немската овчарка. От както се помня, винаги съм имал куче - няколко ирландски сетера, един огромен като магаре пясъчен дог (който носеше и магарешкото име Йорик), и много немски овчарки. Докато живеех в Германия, имах дори сърнест пинчер и след като го сгази кола ни подариха едно ши-тцу, но само защото бяхме в относително малък апартамент. В момента имам една мъжка овчарка, доскоро бяха две (баща и син), но стария почина на 13 години от старост.
Спрях се на куче.Мисля да заложа на класиката и да взема една класическа немска овчарка пък да става каквото ще.Та ако някой види някъде готини немци да сподели.Държа да е в стандарта с паднала задница и тн...
Ако не попадна на такава която да ми хареса ще е стафче.
Избрах да е немец ,защото все им се кефя а никога не съм имал,а питбул ми беше предишното и за тях знам доста.
Е добре си решил, тука дали колежката една Белла не се занимаваше с подобна дейност?
/Но териериа си е териер, всякакви кучете обичам, сега основно бултериерът ми е най голям любимец и братовчедите му от всякакъв калибър/
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
С колежкта се свързахме ,но я чакам за снимки.
В тоя дог бг форум нещо не мога да се справя няма тема продава всичко е разхвърляно много гадно и нямам нерви да се занимавам там.
Comment