Известие

Collapse
No announcement yet.

Куче

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колеги помогнете малко ,ако знаете някой да продава такива кучета,които съм изброил.Търся по възможност да не е магазин или развъдник.
    Мопса отпада като вариант.
    Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

Колега, преди време можех да ти уредя и бултериерка без пари, бебе, ама ти не си я и изброил /породиста/, това в рамиките не шегата,(наистина имах такова предложение, но не те познавам и не мога де препоръчам човек, който не познавам за това, просто казвам, не е въпрос да се засягаш).
      Ако искаш куче с добри качества, говоря най вече за характер, другото го зарязвам ти препръчвам сайта:
      http://forum.dog.bg/
      Last edited by fred; d.m.y г., 21:56.
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
        Колега, преди време можех да ти уредя и бултериерка без пари, бебе, ама ти не си я и изброил /породиста/, това в рамиките не шегата,(наистина имах такова предложение, но не те познавам и не мога де препоръчам човек, който не познавам за това, просто казвам, не е въпрос да се засягаш).
        Ако искаш куче с добри качества, говоря най вече за характер, другото го зарязвам ти препръчвам сайта:
        http://forum.dog.bg/
        Заставам зад колегата
        Разгледай и ако имаш въпроси питай
        sigpic
        Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
        BMW 316 Compact '95

Comment

Аз ли нещо съм недоскив ,но в този сайт не видях обяви.

Comment

Първоначално публикувано от Оги Покажи съобщение
            Аз ли нещо съм недоскив ,но в този сайт не видях обяви.
            Явно си недоскив ето ти за бултериери примерно, щото аз това се интересувам, гледай раздела "Планирани поколения 2010" или например puppies from еди къде си и тн.
            http://forum.dog.bg/forum/60-%D0%B1%...8%D0%B5%D1%80/
            Като цяло, има тема, където се обявява кой с кого и какво е планирал, а какво ще излезе е божа работа.Тоест разгледай, влез вътре във форумите на породите, почети и разглдай темите, ако имаш нужда от помощ ще помагаме.
            Last edited by fred; d.m.y г., 08:05.
            sigpic

Comment

Спрях се на куче.Мисля да заложа на класиката и да взема една класическа немска овчарка пък да става каквото ще.Та ако някой види някъде готини немци да сподели.Държа да е в стандарта с паднала задница и тн...
              Ако не попадна на такава която да ми хареса ще е стафче.
              Избрах да е немец ,защото все им се кефя а никога не съм имал,а питбул ми беше предишното и за тях знам доста.

Comment

Добър избор. И аз ги харсвам, въпреки че последните години открих, че за мен породата няма много значение.
                Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

По принцип и за мене не е много от значение породата.Просто искам куче което да го обучавам лесно и тн...

Comment

По принцип и за мене не е много от значение породата.Просто искам куче което да го обучавам лесно и тн...
                    Пожелавам ти успех. Няма по истински приятел от кучето.
                    Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                    Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Първоначално публикувано от marian Покажи съобщение
                      Каквото и да е кучето ангажимента е огромен.Гледам немска овчарка вече 15-та година и за мен това е кучето.
                      Още един глас за немската овчарка. От както се помня, винаги съм имал куче - няколко ирландски сетера, един огромен като магаре пясъчен дог (който носеше и магарешкото име Йорик), и много немски овчарки. Докато живеех в Германия, имах дори сърнест пинчер и след като го сгази кола ни подариха едно ши-тцу, но само защото бяхме в относително малък апартамент. В момента имам една мъжка овчарка, доскоро бяха две (баща и син), но стария почина на 13 години от старост.

За мен немската овчарка е Кучето с главно К
                      Volvo XC90 D5 '06
                      Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                      Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                      ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                      ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Спрях се на куче.Мисля да заложа на класиката и да взема една класическа немска овчарка пък да става каквото ще.Та ако някой види някъде готини немци да сподели.Държа да е в стандарта с паднала задница и тн...
                        Ако не попадна на такава която да ми хареса ще е стафче.
                        Избрах да е немец ,защото все им се кефя а никога не съм имал,а питбул ми беше предишното и за тях знам доста.
                        Е добре си решил, тука дали колежката една Белла не се занимаваше с подобна дейност?
                        /Но териериа си е териер, всякакви кучете обичам, сега основно бултериерът ми е най голям любимец и братовчедите му от всякакъв калибър/
                        sigpic

Comment

Колежката се свърза с мене , ще видим каво ще направя.
                          Благодаря на всички ,които помогнаха.Когато се сдобия с любимец ще пиша и ще кача снимки.

Comment

Ника на колежката е Bella и може да те уреди,а и влез dog.bg.
                            No one 'needs' an Alfa, like no one needs a car with more than 60 hp!
                            Алфа Ромео 155 1.7 8v (много реве )
                            e46 328Ci (чорбаджийска кола)

Comment

С колежкта се свързахме ,но я чакам за снимки.
                              В тоя дог бг форум нещо не мога да се справя няма тема продава всичко е разхвърляно много гадно и нямам нерви да се занимавам там.

Comment

Eто ти тема за развъдниците и планираните поколения на немската овчарка, където може да се свържеш с развъдника
                                http://forum.dog.bg/topic/4408-%d0%b...a%d0%b4%d0%bd/

А тука е тама, за хора, които по една или друга причина си продават кучето, пак от същата порода

http://forum.dog.bg/topic/36828-%d0%...0%d0%bd%d0%b8/
                                Last edited by fred; d.m.y г., 20:37.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X