Първоначално публикувано от pr_00f
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Време ли е за зимните гуми?
Collapse
X
-
156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
-
Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщениеДаааа, всичко е една голяма конспирация срещу нас, прайните потребители.
Блаженнй са вярващите, тежко им на неверниците.Всичко е джихад в тоя свят.
Аз лично, съм карал зимата и с баш зимни гуми, карал съм и с всесезонни. Изпробвал съм доста марки, не робувам на брандове, не робувам и на мнението, че най-скъпото е най-доброто, респ. че нещо супер евтино като марка и модел може да върши нормална работа. За всичко изброено имам преки впечатления, убеждения и база за сравнение, различна от "съседа ми каза" и "на онова клипче ония показаха еди кво си". Специално за моето потребление, начин на каране и ползване на колата, съм установил, че добра като марка и модел 4-сезонна гума, ми е предостатъчно. Пък вие ме анатемосвайте, ако искате.
Единствено ме интересува, крайните защитници на карането само със зимни/летни гуми, вие някога 4-сезонна гума карали ли сте? Че да не се окаже, че насреща ми скачат хора, дето нямат впечатления, но са първи критикари?Две черни перли...
Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93
Comment
-
Първоначално публикувано от -Bobby- Покажи съобщениеБе ти ако знаеш през какви маржове работят дилърите на гуми, респ. тези на авточасти, ще си на мнение, че не само е джихад, ами жив геноцид.
Аз лично, съм карал зимата и с баш зимни гуми, карал съм и с всесезонни. Изпробвал съм доста марки, не робувам на брандове, не робувам и на мнението, че най-скъпото е най-доброто, респ. че нещо супер евтино като марка и модел може да върши нормална работа. За всичко изброено имам преки впечатления, убеждения и база за сравнение, различна от "съседа ми каза" и "на онова клипче ония показаха еди кво си". Специално за моето потребление, начин на каране и ползване на колата, съм установил, че добра като марка и модел 4-сезонна гума, ми е предостатъчно. Пък вие ме анатемосвайте, ако искате.
Единствено ме интересува, крайните защитници на карането само със зимни/летни гуми, вие някога 4-сезонна гума карали ли сте? Че да не се окаже, че насреща ми скачат хора, дето нямат впечатления, но са първи критикари?Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщениеЛошото е че като ме натресе някой такъв какво правим тогава ?Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеВземи си и ти бухалка в колата като мен - то друго не можеш да направиш.
Пък недай си боже да излезеш с бухалката- минавам през тебе с колата и не ми пука!Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от -Bobby- Покажи съобщениеСпециално за моето потребление, начин на каране и ползване на колата, съм установил, че добра като марка и модел 4-сезонна гума, ми е предостатъчно. Пък вие ме анатемосвайте, ако искате.
Единствено ме интересува, крайните защитници на карането само със зимни/летни гуми, вие някога 4-сезонна гума карали ли сте? Че да не се окаже, че насреща ми скачат хора, дето нямат впечатления, но са първи критикари?
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеУх... Законово си е уредено всичко. Защо трябва да се биеме по улиците!? Имам си гражданска- плащам. Както и ти, ако ме нацелиш, въпреки зимните си гуми или благодарение на тях, вече зависи, кой как го тълкува.
Пък недай си боже да излезеш с бухалката- минавам през тебе с колата и не ми пука!Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Не мога да разбера за какво спорите ?
Не се опитвайте да ме убедите, че се водите по чужди мнения, когато решавате какво да направите за себе си.Чуждите мнения не са обосновка и "хората така казват" не е аргумент
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
Някой да оспори в темата, че при такива (снежни) условия, зимната се справя най-добре?Две черни перли...
Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщениетемата е култова... аз лично си извадих следния извод: като почне студа, видя ли алфа процедирам все едно съм видял Голф 2-ка със сини лампи на пръскалките (тоест отбивам на аварийки колкото се може по-далече от него и търпеливо го изчаквам да отмине)Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Мани ги тия с жиповете - те един баир не могат изкара , слаби шафьори са па и не са карали Алфа - с предно ееееейй нема спре никгаж .
Язе се чудим некой люде оти си турят тифриз - то и с вода мое бе - все е мокро .
А как некой дума изнагоре па и зимна течност за чистачки тургат некой - разсипия и пари на ветър .
Язе съм си прос и те така дадах на вятъра 500 пари за гуми .
А пък те тия дето имат по 9134750914375 системи да ги държат в пътя какво да кажат ?
http://www.youtube.com/watch?v=rzB7h...eature=relatedLast edited by Sunny; d.m.y г., 20:07.Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеТи са разбра ли се сам със себе си,на какво мнение си.Дали си тествал летните гуми как се държат зимата,или като завали леко сняг и неможеш да изкараш колата от пред блока
---------- Post added at 18:47 ---------- Previous post was at 18:43 ----------
---------- Post added at 18:48 ---------- Previous post was at 18:47 ----------
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщениетемата е култова... аз лично си извадих следния извод: като почне студа, видя ли алфа процедирам все едно съм видял Голф 2-ка със сини лампи на пръскалките (тоест отбивам на аварийки колкото се може по-далече от него и търпеливо го изчаквам да отмине)като минавам пътя трябва да се освобождава
Lexus IS200
Comment
-
Леле мале - от какво невинно въпросче тръгнахме и до кви люти спорове стигнахме
Та връщайки се на изначалния въпрос - време ли е за зимните гуми, в Ланча-форума попаднах на перфектния /на мен много ми хареса/ отговор:
Щом светне снежинката, или дрънне камбанката две-три сутрини подред, значи е време за зимните гуми - кратко, ясно и безусловноAlfa Romeo 147 JTD 115hp+
Fiat Croma 2.4 Mjet 200hp
Comment
Comment