Известие

Collapse
No announcement yet.

Време ли е за зимните гуми?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• А пък аз карах до Пампорово в големия сняг със стари летни гуми и също не закъсах никъде. Абсолютно неоспорим факт, даже и взимах завоите с двеста! А на връщане издърпах от една преспа едни заседнал Нисан Патрол с чистак нови зимни гуми.
    SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
      А пък аз карах до Пампорово в големия сняг със стари летни гуми и също не закъсах никъде. Абсолютно неоспорим факт, даже и взимах завоите с двеста! А на връщане издърпах от една преспа едни заседнал Нисан Патрол с чистак нови зимни гуми.
      Иронията ти е ясна Обаче аз така или иначе с летни гуми не бих тръгнал извън София, ако има сняг. Пък пак казвам- не отричам по- доброто поведение на зимните гуми при киша и сняг, но за града според мен са излишни.
      Lexus IS200

Comment

• Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
        Що толкова пари за прехвърляне??
        Не съм запознат с това колко пари струва прехвърлянето, но каквото остане отива за бензин и някои неща необходими за зимата да имам в колата.
        VW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
        Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex

Comment

• Направо ви завиждам на жителите на столицата. Тук /Варна/, като падна хубавия сняг и със зимни гуми си беше приключение излизането по малките улички около блоковете.
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
          ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
            Направо ви завиждам на жителите на столицата. Тук /Варна/, като падна хубавия сняг и със зимни гуми си беше приключение излизането по малките улички около блоковете.
            Че ти да не мислиш, че някой тук влзиа по малките улички около блоковете да чисти? Няма такова нещо!
            The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
              Иронията ти е ясна Обаче аз така или иначе с летни гуми не бих тръгнал извън София, ако има сняг. Пък пак казвам- не отричам по- доброто поведение на зимните гуми при киша и сняг, но за града според мен са излишни.
              А имаш ли зимни гуми? Не говоря дали си ги сложил, а дали ги имаш?

Comment

• Първоначално публикувано от soldier Покажи съобщение
                А имаш ли зимни гуми? Не говоря дали си ги сложил, а дали ги имаш?
                На лексуса нямам, на алфата имам.
                Lexus IS200

Comment

• Или летните ти гуми са много специални и вършат работа даже и през зимата или зимните ти не са хубави. Зимните ми Нокиан WR2 са чувствително по-добри в зимни условия, даже и на сух път от летните Нокиан Н, и двата комплекта са купувани нови и са втори сезон.
                  SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                    Или летните ти гуми са много специални и вършат работа даже и през зимата или зимните ти не са хубави. Зимните ми Нокиан WR2 са чувствително по-добри в зимни условия, даже и на сух път от летните Нокиан Н, и двата комплекта са купувани нови и са втори сезон.
                    Не са специални и пак казвам, че зимните гуми на киша и сняг са по- добри от летните. Но за условията в София летните ме придвижват без проблеми, освен това си имам едно на ум и карам с по- ниска скорост.
                    Lexus IS200

Comment

Не са специални и пак казвам, че зимните гуми на киша и сняг са по- добри от летните. Но за условията в София летните ме придвижват без проблеми, освен това си имам едно на ум и карам с по- ниска скорост.
                      Не знам как си го установил това, при положение, че не си карал Лексуса със зимни гумни.

Успех, дано нямаш инцидент с летните гуми

Comment

• Задно с летни гуми ... мале, мале... айде не беше Лексус, беше некво Ц купе... на Драган Цанков... ходеше на зиг заг из платното пред мен с 10 км. в час.
                        Просто си личеше, обере газта и изправи... и как опита да тръгне и задницата му тръгва преди него.
                        На сфетофара го заобиколих в друга лента, имаше бая грайфери отзад... ама явно бяха летни или яко печени, а там си беше утъпкан сняг и киша четвъртъка.
                        Един кретен с автобус за да го заобиколи щеше да ме удари в дясна предна врата... както си карах кротичко в лява лента... оня с Ц то просто се залепи за бордюра, а рейса нави крайно в ляво без да погледне има ли някой там или не, добре, че нямаше никой отсреща, а аз имах гуми... и хладнокръвие
                        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Не знам как си го установил това, при положение, че не си карал Лексуса със зимни гумни.

Успех, дано нямаш инцидент с летните гуми
                          По емпиричен път. След като с летните гуми не съм закъсал..
                          Освен това съм карал например ягуар със задни и зимно гуми и трябва да ти кажа, че разликата не е никак голяма. Тоя въпросния ягуар, барабар със скъпи зимни гуми седеше и се гнявеше на точно 5 см сняг и хоризонтална повърхност, та трябваше с бутане да излиза.

И така.. Като променят закона, да съм задължително със зимни гуми- тогава ще сложа. Сега в момента всеки да кара както знае и може. И най- важното е преценката, която смея на твърдя имам и знам къде мога и къде не мога да мина с колата ми.
                          Last edited by Mind_Control; d.m.y г., 14:55.
                          Lexus IS200

Comment

По емпиричен път. След като с летните гуми не съм закъсал..
                            Е то аз лятото със зимните нямам проблем. Може така да си карам лятото?
                            Или да ти кажа - от вериги няма никакъв смисъл, до сега със зимните гуми не съм закъсал.
                            Last edited by soldier; d.m.y г., 15:32.

Comment

Е то аз лятото със зимните нямам проблем. Може така да си карам лятото?
                              Или да ти кажа - от вериги няма никакъв смисъл, до сега със зимните гуми не съм закъсал.
                              1. Аз нямам нищо против да караш лятото със зимни гуми, въпреки, че е по-опасно.
                              2. Вериги слагаш, чак като ти потрябват, но не преди това. Е аз не съм изпитал нужда от зимни гуми до сега.
                              3. В какво всъщност се опитваш да ме убедиш?

Lexus IS200

Comment

1. Аз нямам нищо против да караш лятото със зимни гуми, въпреки, че е по-опасно.
                                2. Вериги слагаш, чак като ти потрябват, но не преди това. Е аз не съм изпитал нужда от зимни гуми до сега.
                                3. В какво всъщност се опитваш да ме убедиш?

В нищо не се опитвам да те убедя
                                Карай си както искаш. Просто не мога да те разбера, защо не си сложиш едни зимни гуми, но ти знаеш. Явно за теб зимата и пътя са различни, от тези за мен.

Comment

Working...
                                X