Известие

Collapse
No announcement yet.

Нема такава държава (ала Слави)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Galof Покажи съобщение
    прочетено в един форум пак по темата за тази песен

"Време е да изчистм нашата сган.и всички малцинства да си седат в техните Гета.Стига сме допуска ли Цигани и Турци в нашата политическа система .Те си направиха Харема.Доган 20години ни шиба и после с куфарче пари в Турция си замина.А Костов с Неговата Луда политика си купи 2-3 Джипа и Къща в Бояна и сега е на топло под юргана.
    За какво да говорим за протест? Като още не съм го видял и до днес. Всеки се Оплаква и псува ,а никои излиза ,Кой така ни чува.Време да се изхвърли пак боклука а по принцип на Кой му пука?Айде да се съберем и да бутнем този Председател и Президент.и да извикаме дружно в Глас Атака ти си пак с Нас.Волен Президент на тази държава може и България да получи нужната слава.
    Време е цялата власт да си отиде от нас.Лапнахте милиони и си правите купони,но според мене народа умира а ви случайно направихте и тази криза.Вървете си от Нас и Бойко и Костов стига ви толкова власт.Махнете се оставете държавата да диша ,време е да ви направим и вас на киша.
    Тия хатакаджийчета май бързо забравят, че собствната им партия е най-вярното кученце на Бойко в момента... да не казвам, че е отроче на ДПС...
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

.....
      Не мога да разбера защо успелите ги мразят в България...?
      ...иде реч за тези който са вън от политиката и така наречената мафия!
      А българинът е един мрънкач....най вече в нета и къде ли не....
      Last edited by Бобби; d.m.y г., 20:04.
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
        .....
        Не мога да разбера защо успелите ги мразят в България...?
        ...иде реч за тези който са вън от политиката и така наречената мафия!
        А българинът е един мрънкач....най вече в нета и къде ли не....
        Абе принципно си прав, ама баш Славчо си е навътре и с политиката, и с мафията.
        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
          Това е песента!

За пореден път осъзнах, че държавата ни е пълна с мишки (с извинение) хора, който само плюят и ругаят ама кат им опре ножа да гърлото и почват ама то такова то онакова ... с такъв народ няма да се оправи тази държава ...
          Last edited by Galof; d.m.y г., 01:03.
          Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
          Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
            пичове славчо не ви е проблема гледате в грешната посока влака идва от другата страна

Браво за клипа! Циромахов е идиот и плагиат, но клипа е добър!
            Тук съм съгласна на 100% с тебе

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
            Втора национална среща на 155

Comment

Държавата сме ние!!!

КАжете какво да направим и го правим, иначе ще ни скъсат от взимане на пари за всичка, данъци ГО, такса електромер, пенсиониране на 67г., ако ги доживееш, цени на горивата както им е кеф...

Аз съм за протест на 3 март, да задръстим всички бензиностанции за 1 ден!
              sigpic
              ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
              0889 636 093

Comment

Напоследък стана много модерно да се спекулира с "лошите политици", чиято единствена цел в живота е да ни прецакат... И точно тая подлога наречена Слави да го пропагандира, мисля че си е направо смешно и може да послужи единстено на някой селянин с основно образование да има какво да гледа докато си пие ракията и да вика "А така, ма*ка им на политиците!" Аз лично виждам много голям напредък в последно време - всички тези "low cost" магазини, които се откриха през последните 1-2 години - вече можеш да си купиш какво ли не на двойно, че дори и тройно по-ниски цени отпреди! Ами хората от София - какво ще кажете за запълнените дупки тази пролет? Аз това никога не вярвах, че може да се случи, но ФАКТ! И досега си карам колата спокойно и не дебна за кратери Просто се оставяме лесно да бъдем манипулирани от такива клипове, създадени с чисто комерсиална цел. Съставете си лично мнение!!!
                Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                BMW 328i

Comment

Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
                  Напоследък стана много модерно да се спекулира с "лошите политици", чиято единствена цел в живота е да ни прецакат... И точно тая подлога наречена Слави да го пропагандира, мисля че си е направо смешно и може да послужи единстено на някой селянин с основно образование да има какво да гледа докато си пие ракията и да вика "А така, ма*ка им на политиците!" Аз лично виждам много голям напредък в последно време - всички тези "low cost" магазини, които се откриха през последните 1-2 години - вече можеш да си купиш какво ли не на двойно, че дори и тройно по-ниски цени отпреди! Ами хората от София - какво ще кажете за запълнените дупки тази пролет? Аз това никога не вярвах, че може да се случи, но ФАКТ! И досега си карам колата спокойно и не дебна за кратери Просто се оставяме лесно да бъдем манипулирани от такива клипове, създадени с чисто комерсиална цел. Съставете си лично мнение!!!
                  Аз съм си съставил лично мнение колега, просто е различно от твоето. Иначе за кратерите внимавам и то доста, незнам в коя част на София живееш, но явно си щастливец. Никой не отрича, че доста неща са променени от преди време в положителна посока, но много и не са мръднали, че даже и някои сфери са по-зле (здравеопазване и образование например). Честно казано, на мен не ми пука колко пари получава Слави и екипа му от когото и да било, след като чувам конкретни неща насочени към доста сериозни проблеми в държавата в техните дискусии. Все неща, които (вероятно популистки но) са полезни за хората, а и на друго място не се споменават. И не съм съгласен, че дискусиите им са в стил май***а им политиците. Има доста смислени неща. Понякога и много им се дразня за някои неща, но като цяло им симпатизирам за стила на работа. Иначе всеки си има трески за дялане...той и Кристиано Роналдо е голямо лайно, но много ги няма като него на терена
                  Поздрави
                  Огнян Стойнев - Сватбен фотограф

Comment

Я лекинко се позамисли дали това не е замазване на очичките? Вземи прочети или гледай по ТВ-то едно интервю с Б.Б. "Аз дадох парите", "Ако не бях АЗ", АЗ направих тази отсечка", "АЗ АЗ АЗ АЗ". Тоя да не е собственика на държавата, щото се държи така.. Тея дни решил да национализира партидите от професионалните пенсинни фондове в НОИ!!! Уат да фак.Ако на теб ти се струва нормално тава всичкото за мен не е. Тоя каун там е избран от народа,работи за народа, той е шибан наемник. Това е Б.Б. ,нает държавен служител, а не собственик на държавата..
                    Range Rover Vogue 4.4
                    Rexton 270 cdi
                    Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                    Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
                      Я лекинко се позамисли дали това не е замазване на очичките? Вземи прочети или гледай по ТВ-то едно интервю с Б.Б. "Аз дадох парите", "Ако не бях АЗ", АЗ направих тази отсечка", "АЗ АЗ АЗ АЗ". Тоя да не е собственика на държавата, щото се държи така.. Тея дни решил да национализира партидите от професионалните пенсинни фондове в НОИ!!! Уат да фак.Ако на теб ти се струва нормално тава всичкото за мен не е. Тоя каун там е избран от народа,работи за народа, той е шибан наемник. Това е Б.Б. ,нает държавен служител, а не собственик на държавата..
                      Съгласен! Но той не е единствения управник в тая държава, въпреки че си дава вид на такъв. Просто мисля, че положението не е чак толкова ужасно, държавата не е чак толкова зле!

ogi100 - живея в центъра, но ходя и по други квартали и толкова добри пътища досега не съм виждал. Все пак съм на 20 години, света не е започнал откакто аз съм се родил, но в моите очи България не е толкова зле, за колкото я представят някои хора, имащи изгода от създаването на едно такова внушение!
                      BMW 328i

Comment

Съгласен! Но той не е единствения управник в тая държава, въпреки че си дава вид на такъв. Просто мисля, че положението не е чак толкова ужасно, държавата не е чак толкова зле!

ogi100 - живея в центъра, но ходя и по други квартали и толкова добри пътища досега не съм виждал. Все пак съм на 20 години, света не е започнал откакто аз съм се родил, но в моите очи България не е толкова зле, за колкото я представят някои хора, имащи изгода от създаването на едно такова внушение!
                        За веригите и 3-но по-ниските цени знаеш ли как става номера? Да не мислиш, че всичко което го ядеш там е същото като в обикновените магазини? Веригите извиват ръцете на производителите за много големи отстъпки и реклами. Но не от там идват ниските цени наистина.

Особено продуктите произведени под марката на веригата. Там няма суровина. Там всичко е набъкано с евтини заместители. Като си купиш шоколад да не мислиш, че ядеш какао или мляко? Или кашкавал по 4 лв. килото? А като си купиш захар на 0.90 лв. килото познай каква е тази захар.

Само ще те светна едно. Върви и си купи Кола Кола от Плюс/Лидъл и си купи и от някое малко магазинче. И ги опитай и двете. От Плюс колата си беше чист Алтай.

Истинските продукти и суровини са скъпи. И ако за теб тези ниски цени значат нещо, то за мен не. Това е грешка. Не продуктите трябва да бъдат евтини. Заплатите трябва да бъдат големи.
                        Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

За търговските марки на самите вериги е така на 100%!! Но един от най-близките приятели на баща ми е голям производител, който има наблюдение над всички тези магазини. Той работи с тях от близо 10 години. Това което казваш за кока-колата не е така!! Или поне не за Метро и Била, понеже за тях е ставало дума в разговори. А пък от друга страна сестра ми имаше доскоро магазинче за хранителни стоки. Съответно познава още десетки собственици на подобни магазини. Откъде мислиш, че взимат стоката си те? Един от онези големите камиони от рекламите идва директно от страната на чудесата и им го носи?? Всички квартални магазини пазаруват от големите вериги. Има разбира се и стоки, с които не стоят така нещата - цигарите, киселото мляко например. 90% от стоките идват от 1 и също място. Просто голямата верига не разчита бай петко да дойде и да направи 20лв оборот, от които 10лв им е печалбата... Те разчитат на големи количества. Оттам и взаимната изгода! Малките магазинчета, като по-неизгодни скоро ще изчезнат почти напълно. Пак казвам - има и стоки, за които си прав, но са малко, наистина малко!
                          BMW 328i

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                            Особено продуктите произведени под марката на веригата. Там няма суровина. Там всичко е набъкано с евтини заместители.
                            В СВА - литър и половина минерална вода - 1.30, 2 литра СВА кола 0.99 стотинки - водица с аспартам......да паднеш от коня......
                            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

За търговските марки на самите вериги е така на 100%!! Но един от най-близките приятели на баща ми е голям производител, който има наблюдение над всички тези магазини. Той работи с тях от близо 10 години. Това което казваш за кока-колата не е така!! Или поне не за Метро и Била, понеже за тях е ставало дума в разговори. А пък от друга страна сестра ми имаше доскоро магазинче за хранителни стоки. Съответно познава още десетки собственици на подобни магазини. Откъде мислиш, че взимат стоката си те? Един от онези големите камиони от рекламите идва директно от страната на чудесата и им го носи?? Всички квартални магазини пазаруват от големите вериги. Има разбира се и стоки, с които не стоят така нещата - цигарите, киселото мляко например. 90% от стоките идват от 1 и също място. Просто голямата верига не разчита бай петко да дойде и да направи 20лв оборот, от които 10лв им е печалбата... Те разчитат на големи количества. Оттам и взаимната изгода! Малките магазинчета, като по-неизгодни скоро ще изчезнат почти напълно. Пак казвам - има и стоки, за които си прав, но са малко, наистина малко!

На измекярските малки магазинчета и на магазините в селата стоката им идва от Метро и от подобни..На малките магазинчета дето държат да имат хубава стока, стокта идва от борсите или от търговските представители.Доста години съм в търговията на едро с бързообортни стоко и работя с големите вериги от както има такива. Тези магазини си плаяат стоката на нормалните цени а продават на много по ниска.Проста математика е..едното за сметка на другото. Ти когато отиваш в магазин и купуваш 30 артикула примерно, накрая поглейдаш ли си касовата бележка и помниш ли цените дето са написани на етикетите по стилажите? Съветвам те, а и не само теб да го правиш..Веригите лъжат с цените на етикетите и тези на касата..Факт.
                              Кока кола..има разлика от земята до небето..То има разлика от опаковките от 2 литра и 1 литър до 0,5 и кеновете. Има значение къде е бутилурана, има значение и срока на годност, кога свършва.Когато срока на годност наближава да изтече се пуска на по ниска цена.С всички стоки е така, шоколади, млека..
                              Range Rover Vogue 4.4
                              Rexton 270 cdi
                              Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                              Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
                                Ти когато отиваш в магазин и купуваш 30 артикула примерно, накрая поглейдаш ли си касовата бележка и помниш ли цените дето са написани на етикетите по стилажите? Съветвам те, а и не само теб да го правиш..Веригите лъжат с цените на етикетите и тези на касата..Факт.
                                Това е несериозно колега, такова нарушение големите магазини няма и как да го направят.
                                146 1.6 TS '00
                                156 2.4 JTD '01

Comment

Working...
                                X