Известие

Collapse
No announcement yet.

С какво да изгоня котките?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Boondock Saint Покажи съобщение
    мОреее моята душа е безсмъртна! все пак аз се бих с римляните при Масада!
    Е баре идно ивангелие ни драсна ли?
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• ---
      Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 01:47.
      Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
        Е баре идно ивангелие ни драсна ли?
        драснахме и то няколко от нашите ама после Ватикана си ги завре фг..ъ та не станаха бестселъри

---------- Post added at 23:14 ---------- Previous post was at 23:13 ----------

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
        Да земеш си туриш и ти очила, викам. Не бяха римляните бре, аз бех. Бая се чудих - "тоз пък, що са бий".
        това вече си е нагла лъжа понеже точно ТИ тогава ме преследваше за някви си 500 хектолитра от онуй пиене дето го завлякоф от Акра тогава ...

Comment

драснахме и то няколко от нашите ама после Ватикана си ги завре фг..ъ та не станаха бестселъри

---------- Post added at 23:14 ---------- Previous post was at 23:13 ----------

това вече си е нагла лъжа понеже точно ТИ тогава ме преследваше за някви си 500 хектолитра от онуй пиене дето го завлякоф от Акра тогава ...
          Ни ми съ оправдавай, ми кажи за некоя друга дупка покрай Кумран, дет вчяри ни одат, чи да забърша и язе некоя делвичка чи да покачукам кинти, чи тва сал еднаж по литоска на Майорка ний живот.

Comment

• всите дупки са изровени отдавна от едни македонци голема дружина беха и всите подготвени, секи от тех моеше работи со инструмент

Comment

• ---
              Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 01:46.
              Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

всите дупки са изровени отдавна от едни македонци голема дружина беха и всите подготвени, секи от тех моеше работи со инструмент
                Знам ги теа. И кратери на Луната изровиха да си търсат историята.

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                Аз знам едно място. Някъде в границите на един декар са делвичките. Наесен ши ви го покажа, ако много настоявате.
                Найсен врътни една шайба на и кажи, че знайш де е заринат един труп и Цецо шъ доде с багерчето да ти го реголва.

Comment

• А какво означава, когато една котка стои все до библията и до иконите?

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                    А какво означава, когато една котка стои все до библията и до иконите?

Че е всевишния
                    SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

• Във всички религии котките са свързани с отвъдното. При едни е светла, а при други тъмна сила. За да не засягам религиозни чувства, ще спра до тук с коментара.

P.S. Мачокът стои там по съвсем естествени причини.
                      Last edited by myato; d.m.y г., 21:23.

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                        Във всички религии котките са свързани с отвъдното. При едни е светла, а при други тъмна сила. За да не засягам религиозни чувства, ще спра до тук с коментара.

P.S. Мачокът стои там по съвсем естествени причини.
                        Имам 3 котки. Вкъщи има много далеч по уютни места от широката 6 см полица пред иконите.

Другите 2 котки никога дори не са минавали от там камо ли да стоят с часове, както прави тази от снимката.

Странна работа

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

• А пък индийците вярвали в кравата
                          SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Имам 3 котки. Вкъщи има много далеч по уютни места от широката 6 см полица пред иконите.

Другите 2 котки никога дори не са минавали от там камо ли да стоят с часове, както прави тази от снимката.

Странна работа
                            Няма нищо странно. За да не обяснявам на дълго и широко, нямери и погледай "Моята котка от ада".

Comment

Там си е намерила място!
                              Имахме един котарак, който постоянно висеше в нишата на бюфета.
                              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

На русофилство е.
                                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Working...
                                X