Известие

Collapse
No announcement yet.

Помощ за лекарство, колеги!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Намерих три блистера, пишете на лично къде да ги пратя.
    Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
    Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
    Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
    Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

Първоначално публикувано от Gligan Покажи съобщение
      Намерих три блистера, пишете на лично къде да ги пратя.
      Написах, мерси колеги! Трогнаха ме всички, които помогнаха! Те се знаят.
      sigpic
      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Големи благодарности на fuji, който ми намери 14 опаковки, да е жив и здрав! Вече имаме за 3-4 месеца. Тоя форум е секта, майка ми, жената, още не можа да повярва Ако отнякъде има възможност ще взема още 10-15 опаковки!
        sigpic

Comment

Късно виждам темата, но ако се налага казвай. И аз мога да ударя едно рамо. За съжаление напоследък съм доста зает и в случай, че е нещо спешно не гарантирам, че ще мога да се отзова навреме, но ще направя всичко възможно!
          The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
            Късно виждам темата, но ако се налага казвай. И аз мога да ударя едно рамо. За съжаление напоследък съм доста зает и в случай, че е нещо спешно не гарантирам, че ще мога да се отзова навреме, но ще направя всичко възможно!
            Ок, по-горе писах, че ако може да се намерят от някъде още ще взема 10-15опаковки.
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
              Големи благодарности на fuji, който ми намери 14 опаковки, да е жив и здрав! Вече имаме за 3-4 месеца. Тоя форум е секта, майка ми, жената, още не можа да повярва Ако отнякъде има възможност ще взема още 10-15 опаковки!
              Хората са го казали приятел в нужда се познава ... Аз също търса ама за сега безуспешноо ... но продължавам
              Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
              Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

Колега, code това е телефона на вносителя за България - 02/812-90-64 Виж ще го внасят ли, кога, къде може да се намери все още и т.н. Междувременно ако намеря още ще ти пратя.
                Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
                Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
                Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
                Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

Първоначално публикувано от Galof Покажи съобщение
                  Хората са го казали приятел в нужда се познава ... Аз също търса ама за сега безуспешноо ... но продължавам
                  И ти търсиш същото или друго? Ако е друго кажи и ще го имам предвид, ако е същото пак ще го имам предвид!
                  The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Доколкото знам това лекарство е доста старо, защо го лекуват с това. Има по-нови и по-ефективни например Rispolept, Invega има инфо за тях в интернет. През касата са безплатни.

Alfa156/2.0
                    Last edited by franki1; d.m.y г., 10:19.

Comment

Първоначално публикувано от franki1 Покажи съобщение
                      Доколкото знам това лекарство е доста старо, защо го лекуват с това. Има по-нови и по-ефективни например Rispolept, Invega има инфо за тях в интернет. През касата са безплатни.
                      Тук не става въпрос кое лекарство е старо, ново, скъпо или без пари, а с кое е добре и с кое зле. През последните 10години са му въртяни безброй комбинации под лекарско наблюдение от хора, много по-компетентни от нас. В момента също е на комбинация от няколко медикамента, този е само единия.
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                        И ти търсиш същото или друго? Ако е друго кажи и ще го имам предвид, ако е същото пак ще го имам предвид!
                        Търса за колега!
                        Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
                        Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

Да не отварям друга тема.....

Дано не пречи на колегата, да не отварям същата тема за друго лекарство по зелена рецепта.
                          Та, брат ми е с епилепсия от как се е родил, сестрата де го е държала е виновна за това но.....
                          Търсим Rivotril 2 mg. Варианта вече е от друга държава ако има някакъв вариант .... Месечната доза е 60 таблетки, това са две опаковки. Пробвахме от Турция но уви - казаха ,че трябва от техен невролог да се изпише тяхна зелена рецепта на турски пациент.
                          За сега пратих рецептата по един приятел в Румъния но усещам ,че и там ще ударим на дърво....
                          Цената му в БГ последно беше направо смешна 2.50 лв те и за тва го спряха - работели на загуба.
                          Ако има кой да помогне ще бъдем много благодарни

Comment

Дискутираше се по медиите за този проблем и положението наистина е сериозно.
                            Дано някой колега, да е по-близък с фармацевт, за да ти намери от количества, с които са се презапасявали.
                            За съжаление нямам толкова близък фармацевт, но контактувам във Фейсбук с група фармацевти - ще попитам там.
                            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                              Дискутираше се по медиите за този проблем и положението наистина е сериозно.
                              Дано някой колега, да е по-близък с фармацевт, за да ти намери от количества, с които са се презапасявали.
                              За съжаление нямам толкова близък фармацевт, но контактувам във Фейсбук с група фармацевти - ще попитам там.
                              Дано, че вече губим всякаква надежда а без него е страшно - не е за описване просто......

Comment

Засега никой не отговаря на запитването ми, но дефицита е голям и дори и да се намира у някой, някоя и друга скътана бройка, я пази за много близки хора.
                                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                                sigpic

Comment

Working...
                                X