Известие

Collapse
No announcement yet.

Помощ за лекарство, колеги!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Помощ за лекарство, колеги!

Темата е мноооого стара, четете от 27 пост нататък.

Лекарството е за мой близък, взема го по НОИ, но в Бургас е абсолютно изчерпано и по рецепта и на свободна продажба. Молбата ми е ако някой има начин да го намери, независимо от кой град и да ми го изпрати по Еконт ще взема веднага 20 опаковки. Става въпрос за Халоперидол 1,5мг.
    Last edited by code; d.m.y г., 16:05. Основание: 1.5мг - моя грешка
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Според мен по-добрият вариант е да пробваш в друг град с рецептата. Не съм на 100%, но като невролептик и психотропен медикамент би следвало да се изписва на зелена рецепта, което значи, че може да ти го прати само човек, на когото му е останало количество, което не ползва.
    Last edited by mdterziev; d.m.y г., 18:29.
    "Вятър замита стъпките ни - първо страстите, после времето ни поглъща."

Alfa Romeo 145 1.3 '95

Comment

Лекарствата със зелена рецепта могат да се закупуват само от района на издаване на рецептата в смисъл издадена в Сливен само от Сливен издадена от Бургас само от Бургас.

Поздрави
      алфа ромео 166 2.0 ТС 1998 г.
      алфа ромео 166 2.0 ТС 2003 г.

Comment

Зелените рецепти важат само за съответния град. Като чета листовката ми е трудно да повярвам, че изобщо ще може да се подсигури такова количество.
        Това - 20 опаковки е изписаво като количество или просто е презапасяване. Какво е реалното изписано такова?

П.П. -Дублирахме се....
        0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
        Автогаз сервиз-
        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Изписаното количество е 6 опаковки на месец, беше проблем още миналия месец, но проблема този месец стана много голям. Моля колеги, които не могат да ми помогнат с нищо да не спамят, брат ми е шизофреник и е цял живот на лекарства, добре че се намери някой да ми обясни какво е халоперидол. Лекарството е евтино, 2-3лв е опаковката! Продава се и свободно.
          Last edited by code; d.m.y г., 20:45.
          sigpic

Comment

Разбрах вече какво е. Прати ми тел. на лични или ми звънни утре след 9.

П.П. Не съм искал да те засегна или да спамя.
            Last edited by robygas; d.m.y г., 21:00.
            Автогаз сервиз-

Comment

Пуснах лично и утре сутринта ще ти звънна.

1.5мг, а не 2.5, моя грешка. Оправих го и в първия пост.
              Last edited by code; d.m.y г., 21:46.
              sigpic

Comment

Колега,ампули халоперидол вършат ли работа,може ли да заместите таблетките с ампули?Ако може да се замести ще помогна веднага.
                0888515205

Comment

Нямам представа, но може и на този вариант да отидем в крайна сметка. Трябва да се консултирам с лекаря. Ще го имам предвид. Robygas ми каза днес, че лекарството е в процес на някаква пререгистрация и не се знае кога ще го пуснат, може и да е след половин година . . В момента 20човека(роднини и приятели) го обират от всички градове в България. По едно, по две . . абе трагедия е всичко в тая държава.
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                    Нямам представа, но може и на този вариант да отидем в крайна сметка. Трябва да се консултирам с лекаря. Ще го имам предвид. Robygas ми каза днес, че лекарството е в процес на някаква пререгистрация и не се знае кога ще го пуснат, може и да е след половин година . . В момента 20човека(роднини и приятели) го обират от всички градове в България. По едно, по две . . абе трагедия е всичко в тая държава.
                    Ок.консултирай се и ако става ги имаш веднага.Ето ти и тел.ми ако нещо не съм влизал във форума 0888515205 Мариян
                    0888515205

Comment

Kolega imam poznati v sofarma o v ponedelnik shte govorq sluchaino ako moje da se izmisli neshto .... no ne znam tova lekarstvo vnosno li e ili se proizvejda v bulgariq

Izvinete me za maimunicata no nqmam v momenta dostup do kirilica ...
                      Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
                      Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

В момента това е положението. Няма го в разпостранение от Нова година. Може евентуално да се намерят останали единични бройки в самите аптеки, но не си единствения който го търси. От 5 в които влезнах днес имаше само 1 опаковка. Утре ще си я получиш. Пратил съм я. Издирването продължава.
                        Автогаз сервиз-

Comment

Специални благодарности на Роби, който нямам удоволствието да познавам лично, но взе присърце ситуацията, голям пич!
                          sigpic

Comment

Колега code кажи ми кой е производителя да поразпитам търговските представители тук ако имат останали мостри да взема направо от тях.
                            Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
                            Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
                            Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
                            Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

http://apteka.framar.bg/22000198/%D1...D0%BC%D0%B3-50

Производител

Гедеон Рихтер АД Будапеща - Унгария
                              Автогаз сервиз-

Comment

Working...
                              X