Известие

Collapse
No announcement yet.

Голям интерес към марката!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Днес ще се обадя пак да се разберем нещо за тези дни,да ходя да я прегледам.

Comment

И задължително погледни за удър отпред в дясно, на мен единия фар ми стои по-различно от другия.
      Колата изглежда много чиста, но като гледам състоянието на боята е твърде възможно да има ръжди, просто явно е била уличница целия си живот!
      Цената според мен е разумна ако колата е в час.

Comment

Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
        И задължително погледни за удър отпред в дясно, на мен единия фар ми стои по-различно от другия.
        Колата изглежда много чиста, но като гледам състоянието на боята е твърде възможно да има ръжди, просто явно е била уличница целия си живот!
        Цената според мен е разумна ако колата е в час.
        Мерси за препоръката ще погледна мен,най-много ме притеснява радиатора защо е с торбичка отгоре да не е спукан на резбата и дебитомера защо е вързан със свински опашки както и защо са сложили капачка на маслото от ЛАДА.

Comment

Най-вероятно защото цената и е такава

Comment

Е нормално то не можеш да искаш нещо в перфектно състояние,за без пари пък и за мен е скучно да взема кола по която да не се прави нищо.На баща ми ще му хареса такава кола но уви НЯМА такава кола или са редки екземпляри.

Comment

И си вадя изводи:колегата само един път ми дигна и каза обади се утре да се разберем вече 2ри ден го търся общо съм му звънял 17 пъти и се отказвам повече,една Алфа си харесах и нема да се получат нещата...

Comment

Ако си склонен да помислиш за 156 - знам една на 3-4000 след осн. ремонт (перфектно направен) - има разбити тампони на амортесьорите, може би горни носачи, скъсана мека връзка на ауспуха и скъсан маншон на вътрешно каре. Иначе колицата е мноого добра - мотора мърка като котарак, понавървява доста (1.8 ТС), салона е в добро състояние, има една драскотина около 10 см, червени пружини "Айбах", гумите (поне предните) са почти нови, има си пейка на задния капак.
                Не съм търговец, ама я знам колата откакто я внесоха - беше с изтропал ДВГ, направи се както трябва, търговеца нещо не можа да я продаде, качи и се и от тогава си се вози с нея, ама 3 пъти чупи картер - оня ден му се смени поредния - 3 пъти е сменявано маслото за 3-4 х. км. (перфектна разработка), ма нещо ми стана жал за готината колица и за това реших да пиша.
                п.с. Цената е направо символична за състоянието на колата
                AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

С риск да обидя някой хора аз от Марката Алфа Ромео харесвам само 3 модела,75,90,155...
                  Винаги съм искал да си взема 155,за това друг модел не искам иначе мерси за отделеното време и внимание!.

Comment

А защо се отказа от 155 2.0 16в ? Много ли те наплашиха колегите

Ако разрешиш, ще ти дам един съвет...Младо момче си, не прави моята грешка като взех малък мотор (1,6ТС) с надеждата, че ще ми е "достатъчен"....Според мен, ако ще взимаш нещо бензиново : 2.0 16в или 2.0 8в Вече избора ще го направиш ти, въз основа на финансовите ти възможности... 16в наистина е по-капризния и по-скъп за поддръжка мотор, но върви повече от 8в, когато е в добра кондиция и гледан
                    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Аз съм си доволен много от моята 156 2, бензин, живот и здраве и прочее си мисля за една брера 2,2 JTS или новата Жулиета, тоже безнин 170 кс, ма това са планове за в бъдеще..., каквото и да става 156 ще ми стои
                      Last edited by fred; d.m.y г., 20:09.
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

Смисъл ние имаме 2 пежа едното е 1.4 другото е 2.016в модела им е 306.Алфата не ми трябва да бяга много мене дизайна и модела са ме привлекли още от малък иначе,2.0 8в или 1.8 8в това търся.Но все пак ако изпадне запазен 16в мотор няма да го откажа.Така е вярно млад съм малко обичам да пържа колити в умерени граници, по големият мотор на Пежото ни върви много 306 С16 се води 152 коня ми за това малко купе много върви за това Алфата не ми трябва да е много бърза,бърза кола-големи разходи-повече нарушения.
                        Иначе благодаря за съветите.

Comment

Ясно В такъв случай скачай на 2.0 8в...Все пак не забравяй - двойката си е двойка
                          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                            Ясно В такъв случай скачай на 2.0 8в...Все пак не забравяй - двойката си е двойка
                            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Krasko_Si Покажи съобщение
                              Днес пак отчаяно гледах за хубава запазена АЛФА в интернет и попаднах на тази:

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...678&f1=details

Ще видя тези дни да се разбера с човека да мина да я вида на вас как ви се струва.
                              Алфата я прегледах на живо...Ако имаше климатик щях да съм я отнесъл вече...

Забележки:
                              няма клима
                              всички врати и капака се отварят леко странно, всякаш посукана...Нооо за това човек няма как да е сигурен...Просто с годините провисват...

Други забележки няма!

Двигателя работи перфектно
                              Вътре е перфектна
                              Отзад е перфектна
                              Амортисьорите са нови
                              Абе нищо няма за смяна!
                              Няма грам ръжда-в Бг е от 4г.
                              Генерацията и е по-тънка на 45мм. нещо такова, което заедно с вида на собственика и е показва че не е много газена и газирана...Настъпвал я е магистрално, но такова каране само кара този двигател да работи по-добре

Собственика е много приятен човек, но много работи за това само между 17-19часа. трябва да бъде търсен...

Мен колата ме кефи много и смятам, че може и км. да и са реални, което пък за 155 8в означава, че ще я караш още 200хил км. без да и правиш кой знае какво

Мисля, че за 1400лв. ще я даде. Ако ти се кара кола без клима и за тия пари то тази определено ми се струва правилната Само я качи на стенд за всеки случай да не да е нещо жестоко посукана, ама ме съмнява

П.П И аз съм с капачка от ЛАДА пасва перфектно :P
                              П.П2 опашката на дебитомера -няма ядове
                              П.П3 това с найлона е капачката на АТФ-та тоест няма никакво значение..
                              Last edited by VFTI; d.m.y г., 23:46.
                              Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                              exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                              ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                              ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                              by RUBIG service

Comment

Еми както казах по-нагоре в постовете звънях близо 16-17 пъти от 16:45 до към 21:50 нарочно съм засичал кога съм звънял щото беше каза между кое време да го търся.Иначе нз пак ще вида......

Comment

Working...
                                X