Днес ще се обадя пак да се разберем нещо за тези дни,да ходя да я прегледам.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Голям интерес към марката!
Collapse
X
-
И задължително погледни за удър отпред в дясно, на мен единия фар ми стои по-различно от другия.
Колата изглежда много чиста, но като гледам състоянието на боята е твърде възможно да има ръжди, просто явно е била уличница целия си живот!
Цената според мен е разумна ако колата е в час.
Comment
-
Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщениеИ задължително погледни за удър отпред в дясно, на мен единия фар ми стои по-различно от другия.
Колата изглежда много чиста, но като гледам състоянието на боята е твърде възможно да има ръжди, просто явно е била уличница целия си живот!
Цената според мен е разумна ако колата е в час.
Comment
-
Ако си склонен да помислиш за 156 - знам една на 3-4000 след осн. ремонт (перфектно направен) - има разбити тампони на амортесьорите, може би горни носачи, скъсана мека връзка на ауспуха и скъсан маншон на вътрешно каре. Иначе колицата е мноого добра - мотора мърка като котарак, понавървява доста (1.8 ТС), салона е в добро състояние, има една драскотина около 10 см, червени пружини "Айбах", гумите (поне предните) са почти нови, има си пейка на задния капак.
Не съм търговец, ама я знам колата откакто я внесоха - беше с изтропал ДВГ, направи се както трябва, търговеца нещо не можа да я продаде, качи и се и от тогава си се вози с нея, ама 3 пъти чупи картер - оня ден му се смени поредния - 3 пъти е сменявано маслото за 3-4 х. км. (перфектна разработка), ма нещо ми стана жал за готината колица и за това реших да пиша.
п.с. Цената е направо символична за състоянието на колатаAR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон
Comment
-
А защо се отказа от 155 2.0 16в ? Много ли те наплашиха колегите
Ако разрешиш, ще ти дам един съвет...Младо момче си, не прави моята грешка като взех малък мотор (1,6ТС) с надеждата, че ще ми е "достатъчен"....Според мен, ако ще взимаш нещо бензиново : 2.0 16в или 2.0 8вВече избора ще го направиш ти, въз основа на финансовите ти възможности... 16в наистина е по-капризния и по-скъп за поддръжка мотор, но върви повече от 8в, когато е в добра кондиция и гледан
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Аз съм си доволен много от моята 156 2, бензин, живот и здраве и прочее си мисля за една брера 2,2 JTS или новата Жулиета, тоже безнин 170 кс, ма това са планове за в бъдеще..., каквото и да става 156 ще ми стоиLast edited by fred; d.m.y г., 20:09.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Смисъл ние имаме 2 пежа едното е 1.4другото е 2.016в модела им е 306.Алфата не ми трябва да бяга много мене дизайна и модела са ме привлекли още от малък иначе,2.0 8в или 1.8 8в това търся.Но все пак ако изпадне запазен 16в мотор няма да го откажа.Така е вярно млад съм малко обичам да пържа колити в умерени граници, по големият мотор на Пежото ни върви много 306 С16 се води 152 коня ми за това малко купе много върви за това Алфата не ми трябва да е много бърза,бърза кола-големи разходи-повече нарушения.
Иначе благодаря за съветите.
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеЯсноВ такъв случай скачай на 2.0 8в...Все пак не забравяй - двойката си е двойка
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Krasko_Si Покажи съобщениеДнес пак отчаяно гледах за хубава запазена АЛФА в интернет и попаднах на тази:
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...678&f1=details
Ще видя тези дни да се разбера с човека да мина да я вида на вас как ви се струва.
Забележки:
няма клима
всички врати и капака се отварят леко странно, всякаш посукана...Нооо за това човек няма как да е сигурен...Просто с годините провисват...
Други забележки няма!
Двигателя работи перфектно
Вътре е перфектна
Отзад е перфектна
Амортисьорите са нови
Абе нищо няма за смяна!
Няма грам ръжда-в Бг е от 4г.
Генерацията и е по-тънка на 45мм. нещо такова, което заедно с вида на собственика и е показва че не е много газена и газирана...Настъпвал я е магистрално, но такова каране само кара този двигател да работи по-добре
Собственика е много приятен човек, но много работи за това само между 17-19часа. трябва да бъде търсен...
Мен колата ме кефи много и смятам, че може и км. да и са реални, което пък за 155 8в означава, че ще я караш още 200хил км. без да и правиш кой знае какво
Мисля, че за 1400лв. ще я даде. Ако ти се кара кола без клима и за тия пари то тази определено ми се струва правилнатаСамо я качи на стенд за всеки случай да не да е нещо жестоко посукана, ама ме съмнява
П.П И аз съм с капачка от ЛАДА пасва перфектно :P
П.П2 опашката на дебитомера -няма ядове
П.П3 това с найлона е капачката на АТФ-та тоест няма никакво значение..Last edited by VFTI; d.m.y г., 23:46.Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
Comment