Известие

Collapse
No announcement yet.

За бездомните кученЦА?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

А бе не мога да повярвам,че има толкова хора които искат да трепят животните!
    Ферариста е напълно прав в по-горния си пост!Докато селяните по градове и села не спрат да си изхвърлят новородените кучета по улиците да се оправят сами и всеки ден да стреляте няма да има оправия!Трябва превъзпитание на всички! И да в Холандия нямат кучета и дори не проумяват как може да има, защото никой не си изхвърля кучетата и котките когато им писнат на улицата и те там се размножават!

П.С. Предупреждавам всеки,че съм много против избиването на животни и дано не пребиете и претрепете някоя животно пред моите очи,тогава просто ми пада пердето и ... вече има няколко малоумници в Стз които се разкарват с изкривени ченета от бокса ми,а един малоумник от село може би още плува в Тунджа след като го видях да изхвърля един чувал с кученца със завързани камъни на вратовете им!
    Ако е при неизбежна самозащита е съвсем друго искам да подчертая!
    145, 1.6 I.E. Boxer
    Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
    Subaru Legacy 2.5

Comment

Днес да излезем да трепем кучета, утре мургавите на сапун...
      Сигурно си спомняте репортажите за враните в градската градина в Шумен. Интересно ми е какво решение бихте му препоръчали на кмета - може би да преобразува дърветата на дъски, т.е. няма дървета - няма врани.

Към колегата от Екоравновесие: На Вас колко време Ви беше необходимо за да разберете за тези злоупотреби, както и кого, къде и кога сигализирахте?
      Как бихте реагирали, ако след 3-4 месеца усетите същото бездействие от страна на новото ръководство?

Поздрави.
      fulvia s2 coupe, delta HFturbo, T25 d4d
      ex - 145 jr, Y 1.2, r 620 sdi, dedra 1.8, 126 p

Comment

Първоначално публикувано от yo Покажи съобщение

П.С. Предупреждавам всеки,че съм много против избиването на животни и дано не пребиете и претрепете някоя животно пред моите очи,тогава просто ми пада пердето и ... вече има няколко малоумници в Стз които се разкарват с изкривени ченета от бокса ми,а един малоумник от село може би още плува в Тунджа след като го видях да изхвърля един чувал с кученца със завързани камъни на вратовете им!
        Ако е при неизбежна самозащита е съвсем друго искам да подчертая!
        Ей такива, като тебе с боксовете по улиците са за затвора, а бездомните кучета са за куршум в главата, та да не се мъчат. Като си толкова загрижен звънкаш в полицията и те да се оправят. Не си ти закона. Един такъв, щеше да си го поеме бокса в дупето, ама добре че полицията бързо реагира, та точно като слагахме лубриканта и се появи

Как ме ядоса с тоя бокс...
        Lexus IS200

Comment

Просто не мога да се начудя на софиянци децата ли са им по-мили или кучетата. Ако чакате някой да ви реши проблема, според мен чакахте достатъчно. Лично аз за себе си знам какво бих направил . . А че на някои им е по-жал за животните отколкото за хората е ясно, за такива нямам коментар.
          sigpic
          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Хммм някъде да съм споменал,че кучетата са ми по-мили от хората?!? казвам при самозащита или нападение ритайте стреляйте квото ви дойде на акъла и аз съм нападан от кучета и хапан и те си изядоха шутовете!аз говоря за безцелното насилие над животни които просто си вървят по улиците и биват пребивани с камъни или каквото и да е,Е ТВА не го проумявам и не разбирам,та в такива случаи дали ядосвам някои или не вадя бокса, пистолета или квото там имам.Не може в цял свят насилието над животни да е криминализирано и да имат зоополиция,а ние какво да не сме по-висши от всички други нации и да имаме привилегии да тероризираме животинките!Съвсем пресен пример за бокса/пистолета беше когато преди 2 месеца си пътувам и на един път и гледам как дузина цигани се натоварили на една каруца дърпана от немощно конче,което биваше жестоко налагано с МЕТАЛНИ пръти за да ги дърпа и изнемогваше,еее наречете ме какъвто искате но изтраях точно 15 сек,спрях пред каруцата и ... кръв и сополи и бягащи панически цигани! газовите патрони за 2.50 лв бройката правят чудеса , мисля,че и динозавър могат да разплачат
            145, 1.6 I.E. Boxer
            Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
            Subaru Legacy 2.5

Comment

Интересно що няма призив да се изтрепят примерно мутрите и търговците на наркотици примерноАз от куче никога не съм пострадал, не че не съм минавал /на по млади години/ през какви ли не места-полета, пусти и населени дворове, какви ли не сокаци и т.н.
              Нито ме е страх нито има проблем, ма от тия другите определено се опасявам.
              А това че някой отново краде общински средства или някакви други е по голям проблем.
              Last edited by fred; d.m.y г., 20:05.
              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
              Нагоре по стълбата, която води надолу
              sigpic

Comment

Пич ти риташ...ама 10годишния ти син или щерка едва ли могат да ритат кучетата...Пък и къ'вто ще да си като те нападнат 12тина кучета всяко по 30++кг. шутовете не помагат...И най мразя "в краен случай" ми то тука вече сме далеееееееч далеч отвъд "крайния случай"...

И защо по дяволите трябва да нося ножове, газови пистолети, кучегони и к'ви ли не простотии да се защитавам от псетата...не мога ли да се разхождам като бял човек, мръсния ни град с ръце в джобовете??

П.П Фераристе...може и 80 може и 100 може и 200, ама 10 000пъти повече кучешки лайна виждам в градинките и навсякъде отколкото птичи
                Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                by RUBIG service

Comment

Колкото повече опознавам хората, толкова повече заобичвам животните, честно казано.
                  I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                  Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от fifo Покажи съобщение
                    Днес да излезем да трепем кучета, утре мургавите на сапун...
                    Сигурно си спомняте репортажите за враните в градската градина в Шумен. Интересно ми е какво решение бихте му препоръчали на кмета - може би да преобразува дърветата на дъски, т.е. няма дървета - няма врани.

Към колегата от Екоравновесие: На Вас колко време Ви беше необходимо за да разберете за тези злоупотреби, както и кого, къде и кога сигализирахте?
                    Как бихте реагирали, ако след 3-4 месеца усетите същото бездействие от страна на новото ръководство?

Поздрави.
                    Колега, като си позволяваш да ме питаш, кажи ми - ти какво си направил? Защото аз знам какво съм направила и какво правя, ама ти си седиш у вас и само коментираш.
                    В тази държава много са коментаторите и малко са действащите хора.
                    И мога да ти кажа, че уволниха стария шеф на Екоравновесие, точно защото доброволците не спряхме да стачкуваме за лошите условия в приюта и защото миналата седмица имаше протест пред община Сердика с искания точно той да бъде уволнен.
                    Alfa Romeo 146 1.4 TS `98
                    Ex: Lancia Dedra 1.9 TD `90

Comment

Общината да наеме за един ден безработни, залавят се примерно 90% от псетата, държат се оптимистично 1 месец в кучкарник ... ако някой иска си взима куче да си го гледа , след това останалите "кученца сладки и милички" в екарисажа ... кардинално решение без разни там ЕКО-та да се месят !

Comment

хайде да се държим цивилизовано.., проблем са и кучетата и мутрите и дай да ги избиваме всички тогава. VFTI а какво ще кажеш наистина за тия дилъри дето ти зарибяват 12-13 гидешната дъщеря или син пред училището?? Да на 23 нещата изглеждат по друг начин, но тук, в тази тема няма да стигнем до никъде, защото винаги ще има хора, които имат противоположни мнения, така, че нека се уважаваме като хора и да се държим човешки с животните!
                        147 JTD

Comment

Това имам предвид и аз-дъщерите ми са на 10 и 15 съответно в момента, понеже аз обичам животни, имаме и куче и т,н-проблеми никога не съм имали и те с животни.В същото време, училището е до нас-редовно виси един, който се вижда и продава наркотици.Един два пъти имаше ПОКАЗни хайки-тоет никога нищо не следваше.Сага май се разкара.
                          Но колко народ си умря по дискотеки влседствие сбивания и пререкания причинени от дрогирани и пияни ученици, младежи и т.н.?Да не говорим пък за наркоманията и послесдствията,

---------- Post added at 23:34 ---------- Previous post was at 23:33 ----------

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
                          Колкото повече опознавам хората, толкова повече заобичвам животните, честно казано.
                          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                          Нагоре по стълбата, която води надолу
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                            Пич ти риташ...ама 10годишния ти син или щерка едва ли могат да ритат кучетата...Пък и къ'вто ще да си като те нападнат 12тина кучета всяко по 30++кг. шутовете не помагат...И най мразя "в краен случай" ми то тука вече сме далеееееееч далеч отвъд "крайния случай"...

И защо по дяволите трябва да нося ножове, газови пистолети, кучегони и к'ви ли не простотии да се защитавам от псетата...не мога ли да се разхождам като бял човек, мръсния ни град с ръце в джобовете??

П.П Фераристе...може и 80 може и 100 може и 200, ама 10 000пъти повече кучешки лайна виждам в градинките и навсякъде отколкото птичи
                            Спести ми писането на следващия пост, даже сигурно го написа по-добре отколкото аз щях . .
                            sigpic
                            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от achov Покажи съобщение
                              проблем са и кучетата и мутрите и дай да ги избиваме всички тогава. VFTI а какво ще кажеш наистина за тия дилъри дето ти зарибяват 12-13 гидешната дъщеря или син пред училището??
                              Баси колко полезна и мъдра гледна точка......

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
                              Абсолютно.......
                              Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                              Казах го като любопитен факт просто.....

ПП - Интересно, преди време с некво кухо кюре в някакъв шибан манастир проведох следния дебат след като той доста майсторски с некво секирче обезглави някво яренце, може би пак по тва време на годината беше - гергевден.....
                              - Абе ти знаеш ли божите заповеди.....
                              - Ми знам ги разбира се......
                              - Чувал ли си я тая - "Не убивай".....
                              - Чувал съм я разбира се......
                              - Ми кой ти каза че тя се отнася само за хора......

Не ми се почва спор и по тая тема че много писане ще настане......
                              Last edited by ФЕРАРИСТ; d.m.y г., 21:08.
                              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Наркотиците вече са другата бира... и другите мноооооогоо проблеми в държавата...Ама не можем да казваме, понеже има наркотици, има престъпност...дай сега пък и кучетата да има..."те ли са ни най-големия проблем"...Ми ние ако започнем един по един да решаваме "малките" проблеми както е с кучетата да речем....все някога дай боже ще стигнем и до големите...

Ииии примерно аз лично съм малко(като обществен проблем),(доколкото нямамт деца и не трябва да се притеснявам и за роднини и т.н) засегнат от наркотиците...Ама защо аджаба като съм здрав и прав почти 24г. младеж (па дали се водя вече и младеж незнам), да не мога спокойно да си направя вечерното джогинче пред блока,градинката без да ме нападне глутницата? Приел съм останалите "нощни опасности"...ама айде едно по едно...

Да вметна, че от малък живея "на семейни начела" с кучета, котки, и други животни...всъщност кучетата вече не важат, защото скоро почина 22годишния ми Роко, а другите са далеч от мен. A другото е че съм израстнал на село, говоря за истинско село с много добитък и животинки...Това в случай че някой се опита да ме определи като: "Видиш ли какви хора има на тоя свят да искат да избият бездомните,горкички,гладни кученЦА..."
                                Last edited by VFTI; d.m.y г., 21:22.
                                Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                                exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                                ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                                ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                                by RUBIG service

Comment

Working...
                                X