Известие

Collapse
No announcement yet.

За бездомните кученЦА?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

От 3 години съм в Англия и още не съм видял нито едно бездомно животно по улиците(котка,куче и т.н),освен някоя заблудена лисица да се рови из кошовете нощно време.А ако някой реши да си завъди домашен любимец,трябва задължително да спазва сроковете за ваксинации и прегледи(на собствениците им се праща предупредително писмо няколко дни преди датата),и да си плаща навреме застраховката!
    Много ме радва тази държава,всичко подредено,чисто,културни.На пътя шофьорите карат като по учебник.Тези причини и още милион други ще ме задържат тук поне още 20 години тук.
    Последното не е по темата,но не издържам когато чета какво става в БГ.
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD 2003 г 150+sigpic

Comment

Първоначално публикувано от yo Покажи съобщение
      Съвсем пресен пример за бокса/пистолета беше когато преди 2 месеца си пътувам и на един път и гледам как дузина цигани се натоварили на една каруца дърпана от немощно конче,което биваше жестоко налагано с МЕТАЛНИ пръти за да ги дърпа и изнемогваше,еее наречете ме какъвто искате но изтраях точно 15 сек,спрях пред каруцата и ... кръв и сополи и бягащи панически цигани! газовите патрони за 2.50 лв бройката правят чудеса , мисля,че и динозавър могат да разплачат
      Гледай сега. На циганина не може да му дойде в простата глава, че коня се мъчи. И ти като слезеш и ги пребиеш, то той ще си мисли, че си ги пребил просто защото са цигани. Което ще породи след това насили от тях към българите. Трябваше да слезеш и да опиташ да им обясниш, а после да почнеш с тупаниците. Циганина, че е тъп, тъп е, но ако ние по умните не ги образоваме, няма кой.

---------- Post added at 08:47 ---------- Previous post was at 08:32 ----------

А и както казаха по горе- дай щото имаме други проблеми и тоя да не го решаваме. Освен това- ДА, АЗ БИХ ЗАСТРЕЛЯЛ нарко- дилъра ако продаде наркотици на моето дете или на детето на мой приятел.

Личния мотив е голяма движеща сила и на природо- защитниците им пожелавам да не го изпитват, но и да не се мешат, когато някои е решил да свърши ТЯХНАТА работа.
      Lexus IS200

Comment

Е ако се движим от личния мотив, ще станем като диваците, то не че не сме де.Обществото трябва да си решава проблемите чрез институции, ако ли не всеки ще прави, това, което смята за право.Та у нас няма институции, защото няма и общество
        За едни е право да минава на черевено и да му се прави път, примерно-тоест личното право е доста разтегливо пониятие и в държавите, които ние харесваме в крайна сметка и искаме да станем такива раздаването на лично право се наказва.
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
          Е ако се движим от личния мотив, ще станем като диваците, то не че не сме де.Обществото трябва да си решава проблемите чрез институции, ако ли не всеки ще прави, това, което смята за право.Та у нас няма институции, защото няма и общество
          За едни е право да минава на черевено и да му се прави път, примерно-тоест личното право е доста разтегливо пониятие и в държавите, които ние харесваме в крайна сметка и искаме да станем такива раздаването на лично право се наказва.
          Така е. Обаче в постъпката да слезеш и да пребиеш циганите, защото си мъчат коня, няма нищо лично, защото твоето лично пространство не е засегнато.
          Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
            Така е. Обаче в постъпката да слезеш и да пребиеш циганите, защото си мъчат коня, няма нищо лично, защото твоето лично пространство не е засегнато.
            Това не е точно така - ти ако видиш да режат гърлото на някакъв на улицата, не ти е засегнато личното пространство, но глежката е ужасяваща предполагам разбираш.......а това как влияе гледката на емоциите на различните хора е въпрос на психика, и проче, така че........
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
              Това не е точно така - ти ако видиш да режат гърлото на някакъв на улицата, не ти е засегнато личното пространство, но глежката е ужасяваща предполагам разбираш.......а това как влияе гледката на емоциите на различните хора е въпрос на психика, и проче, така че........
              Искаш да кажеш, че защитниците на животни имат слаба психика ли? така излиза.. Мислиш ли, че преди 100 години на къра на конете им е било по лесно? Животните живеещи заедно с хората са за това- да вършат работа на хората. Ако вече не вършат работа- куршума и така. Така е било векове назад, така трябва да е и сега. Ако ме питате мен животни в градовете трябва да са забранени по принцип.
              Lexus IS200

Comment

А, това е много правилна постъпка, просто си мечтая и затова трябва да се борим в такива ситуации да има съответните органи и закони, които да се прилагат ефективно.
                Но винаги има и значение човешкото поведение и действия в името на справедливостта /морал и справедлисвост са вечни категории и НИКОГА не са се променяли/.Във всичките си проявления, за които намеква и Ферариста.
                Отношението към животните, които са беззащитни е много показателно /винаги съм го казвал/за манталитета на човека и зрялостта на обществото, като цяло.Защото след животните са беззащитните хора, деца, болни, недъгави и т.н.Не случайно всички тия проблеми и ситуации са били и ще бъдат обект на писатели, режисьори и т.н.
                Last edited by fred; d.m.y г., 18:16.
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                  А, това е много правилна постъпка, просто си мечтая и затова трябва да се борим в такива ситуации да има съответните органи и закони, които да се прилагат ефективно.
                  Но винаги има и значение човешкото поведение и действия в името на справедливостта /морал и справедлисвост са вечни категории и НИКОГА не са се променяли/.Във всичките си проявления, за които намеква и Ферариста.
                  Отношението към животните, които са беззащитни е много показателно /винаги съм го казвал/за манталитета на човека и зрялостта на обществото, като цяло.Защото след животните са беззащитните хора, деца, болни, недъгави и т.н.Не случайно всички тия проблеми и ситуации са били и ще бъдат обект на писатели, режисьори и т.н.
                  Мислиш за правилна постъпка да пребиеш циганите и ти ми говориш за общество и в същото време ми говориш, че да пребиеш куче било жестоко?

Вие сте смешни бе хора.
                  Lexus IS200

Comment

Най опасен за човека е друг човек.Идиотите са без раса и националност, няма значение цигани, българи, арменци, а животното е като дете.Все едно да пребиеш някой 8-9 годишно че е крало ябълки примерно.Не говорим за защита на човек от животно, доста рядка сиутация.
                    Та циганина, както налага коня, така ще наложи и главата на пенсионера за да му вземе 5 лв.Действията на животните нямат нищо общо с поведението на човека
                    Last edited by fred; d.m.y г., 20:20.
                    sigpic

Comment

Бездомни кученЦА има и в човешки облик,тях 'кво да ги правим?
                      “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                      ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Има закон от началото на миналия век, който пояснява наказанието, което се полага на човек който мъчи животно.
                        Започваше се от 10 и се стигаше до 50 тояги на голо!
                        Зависи дали го е просто претоварил, дали е гладно или просто го пребива.
                        Дъртите са знаели какво правят!

Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
                        Бездомни кученЦА има и в човешки облик,тях 'кво да ги правим?
                        Сега остава някой да каже: Приспиваме ги!!!
                        Бездомни няма.
                        Има избяхали от дома!
                        Разбирайте го както щете!
                        По-лесно е да се скиташ по улицата, да крадеш и проституираш, отколкото да спазваш правилата на дома и ходиш на училища!
                        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Казват,че има връзка връзката между насилието над животни и хора.
                          Четейки някои постове се убеждавам в това
                          “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                          ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                            По-лесно е да се скиташ по улицата, да крадеш и проституираш, отколкото да спазваш правилата на дома и ходиш на училища!
                            Много добре казано.

Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
                            Казват,че има връзка връзката между насилието над животни и хора.
                            Четейки някои постове се убеждавам в това
                            Насилието е признак за слабост.
                            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                            sigpic

Comment

Дайте ми 1 000 000 $, правомощия за справяне с кучетата и разрешително за оръжие и до 6 месеца ще реша проблемите. Пък после ме плюйте колко съм жесток.
                              Lexus IS200

Comment

Дайте ми 1 000 000 $, правомощия за справяне с кучетата и разрешително за оръжие и до 6 месеца ще реша проблемите. Пък после ме плюйте колко съм жесток.
                                По тоя начин и други проблеми могат да се решат и да заживеем в едно "идеално общество" ?!? В средата на миналия век имаше няколко такива експеримента май.
                                Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                                Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Working...
                                X