Известие

Collapse
No announcement yet.

За хора с V6 двигатели

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• http://www.youtube.com/watch?v=RKWda76hOs4
    Гледайте и слушайте правилния матор в правилния автомобил на правилното място...ако някой не го кефи - нищо не мога да направя, въпрос на вкус...все едно да обяснявам на Евгени Минчев, че Мегън Фокс е яка поница...нема смисъл

Comment

• То добре че няма v8, v10 и v12.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Събуди се малко темата хахаха
        Хора аз съм си ефектиран вече от шестака! Няма такъв кеф )
        Васе, идва пролет, стягай се! хахахах
        Alfa Romeo 156 2.5 v6 - http://www.youtube.com/watch?v=nHSAAZqTID4

Alfa Romeo 2.0 - 2.5 - http://vbox7.com/play:m1d6507527

Comment

• Първоначално публикувано от Highvoltage Покажи съобщение
          Събуди се малко темата хахаха
          Хора аз съм си ефектиран вече от шестака! Няма такъв кеф )
          Васе, идва пролет, стягай се! хахахах
          Eто това е приказка.А Венци си помисли че се заяждам.
          Стегай 2.5 че да ги защитиш малко тея 6таци.
          Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
          ех.. Малкото КуВе
          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от badmadafaka
            Пичове, направо се чудя дали има някаква област свързана с тия коли, в която да не може да стане някакво разделение и караница... То не е "старите истински алфи" срещу "новите фиати", то не е "сервиза на бай хуй" срещу "сервиза на бай хуй на брат му", то не е "софиянците" срещу "пазарджишката група", то не е "драгаджиите" срещу "пистаджиите"... Сега добавяме "Ве шестаците" срещу "туйн спарковете" и "рацерите" срещу "късачите на гуми"...
            Еба си майката, еба си фенщината, честно... Майтап, майтап ама като чете човек се усеща, че не е никакъв майтап, добре само, че всичко свършва във форума (горе-долу)...
            Всички пишещи ви познавам и всички сте точни пичове... Защо наистина е нужно да се занимавате с глупости и да се заяждате с хората от вашата "вяра"..?
            Еееее, забравил си най-важната: Дизел срещу Бензин.

Извинявам се за офа
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
            ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Аз ли не съм видял, или в тази тема нищо не е написано за 2.0 turbo, той нали също е шестак
              "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
              К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                Аз ли не съм видял, или в тази тема нищо не е написано за 2.0 turbo, той нали също е шестак
                Може да не е толко популярен.
                Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
                ех.. Малкото КуВе
                sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Васил Петров Покажи съобщение
                  Може да не е толко популярен.
                  Да, но пък е бензинов с турбо, което лично на мен доста ми допада. Поне няма да ми ръмжи като зил, и да тежи 100 кила отгоре предницата.
                  К.М.

Comment

Да, но пък е бензинов с турбо, което лично на мен доста ми допада. Поне няма да ми ръмжи като зил, и да тежи 100 кила отгоре предницата.
                    Ве Шес с турбо лек ли ти изглежда?????
                    Last edited by ФЕРАРИСТ; d.m.y г., 16:47.
                    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                      Ве Шес с турбо лек ли ти изглежда?????
                      Предполагам, че 2.0 тб, би трябвало да тежи по-малко от 3.0 или 3.2
                      Звучи ми логично., но може и да греша.

Така като погледнах тук там, май никак не съм прав.
                      Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 17:34.
                      К.М.

Comment

Съмнява ме някога да си чувал шестак на Alfa Romeo, но ако случайно си чувал и го сравняваш със зил - твоят човек е доктор по УНГ.
                        ...

Comment

• Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
                          Съмнява ме някога да си чувал шестак на Alfa Romeo, но ако случайно си чувал и го сравняваш със зил - твоят човек е доктор по УНГ.
                          Два пъти.
                          Последния път палих една на Горубляне, сега в събота. В мобилето има едно ГТ 3.2.
                          Шумничко е в купето и звукът е дрезгав и плътен.
                          Всички ли трябва да го харесваме?
                          К.М.

Comment

• Всеки може да го харесва или не - това е субективно. Но не мога да приема сравнение със ЗиЛ.
                            ...

Comment

• Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
                              Всеки може да го харесва или не - това е субективно. Но не мога да приема сравнение със ЗиЛ.
                              Като слязох от колата и джамбазът каза, че гърнето било натиснато

Не приемай написаното от мен толкова буквално де. Но си признавам, че 2.0 тб не знам как звучи, но едва ли е като сешоар.
                              К.М.

Comment

Два пъти.
                                Последния път палих една на Горубляне, сега в събота. В мобилето има едно ГТ 3.2.
                                Шумничко е в купето и звукът е дрезгав и плътен.
                                Всички ли трябва да го харесваме?
                                Няма такова нещо като "трябва". Просто този мотор така работи и това му е чарът. Хората които си го купуват именно това харесват в него. Ако обаче ти харесват тихите коли и мотори, просто си купуваш Хонда и толкова.
                                Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Working...
                                X