Първоначално публикувано от Drag0
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
За хора с V6 двигатели
Collapse
X
-
Alfa Romeo 75 24V
-
Първоначално публикувано от Venci Покажи съобщение...
Не е ли по-лесно да се вдигнат оборотите на празен ход с малко, колкото да сработва реле-регулатора ?
Може ли да се направи това софтуерно ?...
Comment
-
Потвърждавам - тоя дето го сложих сега, по изчисления на шайбите е бачкал редовно в 12000 обм и днес свалих ремъка да видя за луфт в лагерите - бетон е - така че просто сложи 0.5 - 1.5 см по малка шайба в диаметър, и ще си ок.....или си карай така......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеМда.....и четирите ми тампона са такива.........
Comment
-
Ако сложиш само този горе малкия няма да е проблем, тушира надлъжия "ход" на двгто, другите 3 тампона са рискови, могат да се появят вибрации от двг към купето, може и да не се появят, но за ежедневна кола това не е удачен вариант освен ако колата не е на място и не се пробва със всеки тампон по отделно какъв ще е ефекта......."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеДатчиците на АБС-а. Съответно преден ляв и преден десенДатчиците не са там
sigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщениеБукси саДатчиците не са там
Да де...., а другия край на "кабела" е самия датчик.
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеДа де...., а другия край на "кабела" е самия датчик.
sigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
-
Баси - така ли изглеждаше стокова 2.5.......почти бях забравил....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеДатчиците на АБС-а. Съответно преден ляв и преден десен...
Comment
Comment