If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ще се регна утре, за да подкрепя каузата. Обаче нещо много важно- недей да се опитваш да копираш фейсбук, като функционалност, а се опитай да предложиш нещо различно. Да има някакви допълнителни функционалности, а това да намираш приятели по- скоро да е като допълнителна функция, а не основна. Дори би било удобно да е възможно да влизаш с фейсбук акаунта си в твоя сайт.
С две думи- ако искаш да стане популярен сайта, то трябва да предложиш нещо ново, какво обаче не знам- ако знаех, сам щях да го направя Иначе ще е поредния сайт, който ще умре преди да се е родил.
Ще се регна утре, за да подкрепя каузата. Обаче нещо много важно- недей да се опитваш да копираш фейсбук, като функционалност, а се опитай да предложиш нещо различно. Да има някакви допълнителни функционалности, а това да намираш приятели по- скоро да е като допълнителна функция, а не основна. Дори би било удобно да е възможно да влизаш с фейсбук акаунта си в твоя сайт.
С две думи- ако искаш да стане популярен сайта, то трябва да предложиш нещо ново, какво обаче не знам- ако знаех, сам щях да го направя Иначе ще е поредния сайт, който ще умре преди да се е родил.
Благодаря за съветите и подкрепата колеги. Мисля, че ще се възползваме от някои идеи.
Сайта няма да е само на Български език. Английския и Гръцкия са почти готови. По-нататък ще бъде преведен и на други езици.
Ако репликата е към мен :
Не,не съм го разгледала.Фейсбук ми е достатъчен(за нещата, за които го използвам ) и не проявявам интерес към други мрежи Нямам регистрации на сто места и т.н .Просто не "взимам" нищо,от което нямам нужда.Консерва 'дет се казва
Пожелавам успех на Павката в начинанието
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Не се регистрирах. Хората толкова са се вманиачили във сурат тефтера, че няма и да погледат друго. Никога не съм бил привърженик на социланите мрежи. Достатъчно съм си социален. Занимавам се с компютри и има доста по-интересни неща в интернет пространството от това да гледаш кой е ходил на море, бар, кафе, чужбина и кой с кой станал гадже. Това са сайтове за жени. Привърженик съм на форумите, където човек получава много повече информация и знания. После естествено зависи от него дали ще ги използва.
Тези сайтове за мен се безполезни и излишни. Също така според мен нашият сайт, трябва да се поразцъка малко и да се премахнат повечето реклами и да се оправят рамките малко и т.н.
Аз съм си ги премахнал сам тези рекламки, чрез функцийте на Opera, но все пак Товарят процесор и лапат излишен трафик само.
Alfa Romeo 147 1.8 Една сбъдната мечта! 146 1.4 - Темпераментната друсалинда Fiat Punto 1.2 - Сефтака
Не се регистрирах. Хората толкова са се вманиачили във сурат тефтера, че няма и да погледат друго. Никога не съм бил привърженик на социланите мрежи. Достатъчно съм си социален. Занимавам се с компютри и има доста по-интересни неща в интернет пространството от това да гледаш кой е ходил на море, бар, кафе, чужбина и кой с кой станал гадже. Това са сайтове за жени. Привърженик съм на форумите, където човек получава много повече информация и знания. После естествено зависи от него дали ще ги използва.
Тези сайтове за мен се безполезни и излишни. Също така според мен нашият сайт, трябва да се поразцъка малко и да се премахнат повечето реклами и да се оправят рамките малко и т.н.
Аз съм си ги премахнал сам тези рекламки, чрез функцийте на Opera, но все пак Товарят процесор и лапат излишен трафик само.
Специално тука става въпрос да помогнеме на колега да му се разрасне сайта. Пък после като стане 2-рия Марк Цукер.. еди кой си, да почерпи по една Брера
Много благодаря на отзовалите се колеги! Задължен съм ви!
Благодаря и за мненията. Жалкото е, че ако бях ви казал да гласувате за мен в някакъв сайт за някаква си награда, сигурно щях да имам стотици гласове, ама сега не е така.
Искам да се извиня на колегите на които съм станал досаден или по някакъв начин съм им причинил дискомфорт.
Мисля, че темата трябва да бъде закрита. Ще търся помощ от други места.
Поздрави на всички!
Ей слънчице, главата горе. Аз лично не бих искала темата ти да се закрива. Нека се предлагат повече възможности, повече варианти, а пък който иска да се възползва от тях. Не, че не ми идеше да си запаля лаптопа, заради темата "Ето ме и аз мога", но сега се радвам, че все още я има. Убедена съм, че и теб тази тема ще те радва в бъдеще.
Успех!!!
Comment