If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колега, на 19години не пускай отчаяни теми, а сподели с нас кахърите си Всички сме си блъскали яките кратуни доста повече от теб и ще дадем някой друг акъл
sigpic 156Facelift 1.9JTD16V1591.9JTDm16V1662.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Колата се нуждае от 6000лв.
__________________________________________________ ___
Alfa romeo 166 T.Spark 2.0 2002г. 6 степена кутия. 8.7 на 100
Колега от наблюденията ми на пазара без да съм разбирко относно части и ремонти смело мога да ти кажа, че ако колата ти има нужда от 6000 лв. за ремонт не знам за колко си мислиш, че ще я продадеш.Сметни си разходи за нотариус за новата барака обслужване, регистрация, Данък придобиване, и други първоначални разходи.Да не стане така наистина да дадеш същите пари.
Подкрепям колегите, че времето на евтините части приключи с Ауди Б4, за които и до днес имам приятели карат и са страшно доволни, така че според мен ако ще изкаш нещо евтино и кораво трябва да се спреш на по старичко.
Ако си търсиш еФтинджос возене по-нагоре от гоУф 3 не купувай. Ако се метнеш на този пасат тогава ще разбереш какво е скъпа поддръжка, не купувай и със SDI мотор `щото обслужването му (ремъци, ролки и т.н) е към 800 лв. със свестни части, което за 1,9 мотор е доста високо. Ауди Б4 също е добър вариант ама те вече са в графа "нЕма живи конструктори" и много трудно ще намериш някое да си заслужава.
AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон
Леле колега, че тя направо за нова бе. Мойта я купих за толкова и само обслужване и направих. Я обясни какво се е развалило че иска толкова пари.
Гори ми 1л. масло на 1000км. казаха ми, че главата е износена и трябва и обработка и по-големи бутала,биели,сигменти,гарнитура и др.(3000лв). Нова хидравлична помпа 700лв. Ходовата част се разскърца и там нз колко точно пари ми трябват, абе груби сматки 5~6 бона немърдат
__________________________________________________ ____
Гори ми 1л. масло на 1000км. казаха ми, че главата е износена и трябва и обработка и по-големи бутала,биели,сигменти,гарнитура и др.(3000лв). Нова хидравлична помпа 700лв. Ходовата част се разскърца и там нз колко точно пари ми трябват, абе груби сматки 5~6 бона немърдат
__________________________________________________ ____
3000 лева ми се виждат множко,що не я заведеш в някой форумен сервиз в София да я прегледат,а ако наистина е толкова плачевно състоянието на мотора за 700-1000 лева можеш да си намериш друг.
И какво ще дойде износена е главата?
3000 лева ми се виждат множко,що не я заведеш в някой форумен сервиз в София да я прегледат,а ако наистина е толкова плачевно състоянието на мотора за 700-1000 лева можеш да си намериш друг.
И какво ще дойде износена е главата?
чесно казано и на мен не ми говори нищо...попринцип съм на "Вие" с ДВГ...
1л на 1000км - на 90% гумичките на клапаните са дали фира, това не е чак такъв ремонт, хидравличните помпи се правят, окачването също подлежи на "магарии" може и да се събереш в 1000-1200лв За всичко има изписано много из форума.
sigpic 156Facelift 1.9JTD16V1591.9JTDm16V1662.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Като се замисля, евтин и здрав вариант, без да изневеряваш на марката е 164ка. Евтина ходова част, обслужването на мотора е масло и филтри, возията е убийствена, и така...На цената на голф 2-3 можеш да се возиш в истинска кола. За ваговете има много изписано, но според мен последния здрав и евтин ваг е произведен '94. Успех в начинанието, каквото и да е то!!!
"Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"
Съжелявам,че не споменах по-рано, но колата съм я оставил в сервиза на Алфа Ромео Варна. При Вихрен.
__________________________________________________ ___
Comment