Известие

Collapse
No announcement yet.

Нова кола...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от svrusev Покажи съобщение
    Колата се нуждае от 6000лв.
    __________________________________________________ ___
    Alfa romeo 166 T.Spark 2.0 2002г. 6 степена кутия. 8.7 на 100
    Ще и слагаш кованяци и ще турбинираш ли за тия пари
    Fiat Punto 1.4GT 1996
    Hyundai Tucson 2.0 2007
    Renault Clio 1.5 2019

Comment

Леле колега, че тя направо за нова бе. Мойта я купих за толкова и само обслужване и направих. Я обясни какво се е развалило че иска толкова пари.
      sigpic
      Живота е компот и всеки се бори за слива във него.
      АЛФА РОМЕО 156 1,9 JTD предишна
      АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD сегашна 150p.s. 2003г

Comment

Колега, на 19години не пускай отчаяни теми, а сподели с нас кахърите си Всички сме си блъскали яките кратуни доста повече от теб и ще дадем някой друг акъл
        sigpic
        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

..

Колега от наблюденията ми на пазара без да съм разбирко относно части и ремонти смело мога да ти кажа, че ако колата ти има нужда от 6000 лв. за ремонт не знам за колко си мислиш, че ще я продадеш.Сметни си разходи за нотариус за новата барака обслужване, регистрация, Данък придобиване, и други първоначални разходи.Да не стане така наистина да дадеш същите пари.

Подкрепям колегите, че времето на евтините части приключи с Ауди Б4, за които и до днес имам приятели карат и са страшно доволни, така че според мен ако ще изкаш нещо евтино и кораво трябва да се спреш на по старичко.

Поздрави.
          Бивша:156 2.4 JTD-140 Distinctive
          Настояща: Opel Vectra Caravan 1.9 CDTI- 150 h.p.живички мъркат.

Comment

Ако си търсиш еФтинджос возене по-нагоре от гоУф 3 не купувай. Ако се метнеш на този пасат тогава ще разбереш какво е скъпа поддръжка, не купувай и със SDI мотор `щото обслужването му (ремъци, ролки и т.н) е към 800 лв. със свестни части, което за 1,9 мотор е доста високо. Ауди Б4 също е добър вариант ама те вече са в графа "нЕма живи конструктори" и много трудно ще намериш някое да си заслужава.
            AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

Първоначално публикувано от danchev63 Покажи съобщение
              Леле колега, че тя направо за нова бе. Мойта я купих за толкова и само обслужване и направих. Я обясни какво се е развалило че иска толкова пари.
              Гори ми 1л. масло на 1000км. казаха ми, че главата е износена и трябва и обработка и по-големи бутала,биели,сигменти,гарнитура и др.(3000лв). Нова хидравлична помпа 700лв. Ходовата част се разскърца и там нз колко точно пари ми трябват, абе груби сматки 5~6 бона немърдат
              __________________________________________________ ____

Comment

Гори ми 1л. масло на 1000км. казаха ми, че главата е износена и трябва и обработка и по-големи бутала,биели,сигменти,гарнитура и др.(3000лв). Нова хидравлична помпа 700лв. Ходовата част се разскърца и там нз колко точно пари ми трябват, абе груби сматки 5~6 бона немърдат
                __________________________________________________ ____

3000 лева ми се виждат множко,що не я заведеш в някой форумен сервиз в София да я прегледат,а ако наистина е толкова плачевно състоянието на мотора за 700-1000 лева можеш да си намериш друг.
                И какво ще дойде износена е главата?
                Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                  3000 лева ми се виждат множко,що не я заведеш в някой форумен сервиз в София да я прегледат,а ако наистина е толкова плачевно състоянието на мотора за 700-1000 лева можеш да си намериш друг.
                  И какво ще дойде износена е главата?
                  чесно казано и на мен не ми говори нищо...попринцип съм на "Вие" с ДВГ...

Comment

1л на 1000км - на 90% гумичките на клапаните са дали фира, това не е чак такъв ремонт, хидравличните помпи се правят, окачването също подлежи на "магарии" може и да се събереш в 1000-1200лв За всичко има изписано много из форума.
                    sigpic
                    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Като се замисля, евтин и здрав вариант, без да изневеряваш на марката е 164ка. Евтина ходова част, обслужването на мотора е масло и филтри, возията е убийствена, и така...На цената на голф 2-3 можеш да се возиш в истинска кола. За ваговете има много изписано, но според мен последния здрав и евтин ваг е произведен '94. Успех в начинанието, каквото и да е то!!!
                      "Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"

Comment

чесно казано и на мен не ми говори нищо...попринцип съм на "Вие" с ДВГ...
                        И аз ти препоръчвам да не взимаш решение на база местни майстори, които от алфи най вероятно не разбираш нищо.Прегледай колата във форумен сервиз.
                        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                        Нагоре по стълбата, която води надолу
                        sigpic

Comment

Колега отиди във форумен сервиз може да се окаже нещо за 200лв. така без да знаеш се вкарваш в големи филми!!!
                          Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

Колега отиди в някой форумен сервиз и след това поставяйте тиа тежки диагнози.
                            Mercedes C 200 compressor

Comment

Съжелявам,че не споменах по-рано, но колата съм я оставил в сервиза на Алфа Ромео Варна. При Вихрен.

Comment

На точното място си я оставил, момчето ги разбира много... Той ли ти каза, че такъв ремонт ти трябва и с тези цени ?
                                Alfa Romeo 166 2.4jtd

Comment

Working...
                                X