Първоначално публикувано от ziko
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
двутактово масло в дизела
Collapse
X
-
-
Епа щом доцента-химик го е казал сигурно е направил хиляди изследвания, опити и реално тестване на стотици ДВГ :AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон
Comment
-
Първоначално публикувано от ziko Покажи съобщение
Въпросния доциент е бил един първите които изследвали био дизела и има фирма за производство на масла,антифриз и още някои работи но не ги запомних.
М даа... сигурно въпросния доцент ще препоръча добавянето на био дизел.bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета
Comment
-
Първоначално публикувано от nickyto Покажи съобщениеМ даа... сигурно въпросния доцент ще препоръча добавянето на био дизел.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Не мисля, че има смисъл да нападаме колегата stelt. Все пак в темата искаме всички да разберем + и - от 2Т масло в дизеловото гориво. Моята молба е да поговори с преподавателя си по-обстойно и ако може да ни напише и ние да разберем, защо смята, че е нередно.
Comment
-
Първоначално публикувано от Lqnkata Покажи съобщениеНе мисля, че има смисъл да нападаме колегата stelt. Все пак в темата искаме всички да разберем + и - от 2Т масло в дизеловото гориво. Моята молба е да поговори с преподавателя си по-обстойно и ако може да ни напише и ние да разберем, защо смята, че е нередно.AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон
Comment
-
Първоначално публикувано от kiko73 Покажи съобщениеБъдете коректни - не подхлъзвайте колегата, той вече е получил жълт картон от въпросния проф. по темата - освен това, въпреки мъдрото заключение на учения, никой до сега от ползвалите "добавката" не е казал, че не е имало добър ефект от нея. Дори самото "утихване" на дюзи и помпи какво говори - нещо вътре работи и се движи по-леко, а това ако не греша допринася за по-малко износване на части работещи под доста голямо налягане156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеНидей тей професора е номер 1AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон
Comment
-
Първоначално публикувано от ziko Покажи съобщениеПреди две седмици като бях на лекции споменах го това нещо на доц.Копчев(преподавател по химия)
Каза ми,че тези работи са били абсолютни глупости.
Малко спорихме по темата и ми каза,че ако продължа да говоря такива работи няма да ми даде заверка
Въпросния доциент е бил един първите които изследвали био дизела и има фирма за производство на масла,антифриз и още някои работи но не ги запомних.
Без да нападам колегата бих искал да разбера /а мисля, че и всички, които следят темата/ защо са "абсолютни глупости" добавянето на 2Т масло в дизела при положение, че всеки, който го е направил е усетил по-добрата работа на двигателя.
Така и не разбрах аргументите на доцента /от написаното/, но оставам с впечатление за пристрастност от страна на преподавателя във връзка с дейноста на фирмата му.bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета
Comment
-
Първоначално публикувано от nickyto Покажи съобщениеБез да нападам колегата бих искал да разбера /а мисля, че и всички, които следят темата/ защо са "абсолютни глупости" добавянето на 2Т масло в дизела при положение, че всеки, който го е направил е усетил по-добрата работа на двигателя.
Така и не разбрах аргументите на доцента /от написаното/, но оставам с впечатление за пристрастност от страна на преподавателя във връзка с дейноста на фирмата му.
Доколкото усещам ситуацията, обаче, ако колегата е пределно настоятелен, изисквайки обяснения от преподавателя, има реален риск да пропусне да си вземе изпита.
Предлагам ви да изчакате с търсенето на отговор, докато мине изпитната му дата
Comment
-
Тоя професор не ми вдъхва доверие....па камо ли, ако тръгне да ме убеждава да му пробвам биодизела..
...масалце ще си сипа за да видя ефекта...не виждам нищо опасно да пробвам....
п.п. колегата дето познава професора да си трайка, щом има да заверява)......тя простотията се бори с мълчание!
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
Comment