Известие

Collapse
No announcement yet.

двутактово масло в дизела

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ziko Покажи съобщение
    ...доц.Копчев(преподавател по химия)
    Каза ми,че тези работи са били абсолютни глупости.
    Колега, ако може би ли го попитал преподавателя ти за по-точни доводи? Мисля, че на всеки ще му е интересно да научи от човек с повече знания в тази област.
    Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

А тоя доцент къде преподава, ако не е тайна ?
      bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета

Comment

В Русенски университет преподава.
        AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
        Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
        sigpic

Comment

Епа щом доцента-химик го е казал сигурно е направил хиляди изследвания, опити и реално тестване на стотици ДВГ :
          AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

Е по принцип знаем че нивото на образованието в България е на ниско ниво, ама след това нещо направо се затвърждава, лошото е че тук става въпрос за високо ниво на образование...
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Въпросния доциент е бил един първите които изследвали био дизела и има фирма за производство на масла,антифриз и още някои работи но не ги запомних.

М даа... сигурно въпросния доцент ще препоръча добавянето на био дизел.

Comment

Първоначално публикувано от nickyto Покажи съобщение
                М даа... сигурно въпросния доцент ще препоръча добавянето на био дизел.
                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Не мисля, че има смисъл да нападаме колегата stelt. Все пак в темата искаме всички да разберем + и - от 2Т масло в дизеловото гориво. Моята молба е да поговори с преподавателя си по-обстойно и ако може да ни напише и ние да разберем, защо смята, че е нередно.
                  Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

Първоначално публикувано от Lqnkata Покажи съобщение
                    Не мисля, че има смисъл да нападаме колегата stelt. Все пак в темата искаме всички да разберем + и - от 2Т масло в дизеловото гориво. Моята молба е да поговори с преподавателя си по-обстойно и ако може да ни напише и ние да разберем, защо смята, че е нередно.
                    Бъдете коректни - не подхлъзвайте колегата, той вече е получил жълт картон от въпросния проф. по темата - освен това, въпреки мъдрото заключение на учения, никой до сега от ползвалите "добавката" не е казал, че не е имало добър ефект от нея. Дори самото "утихване" на дюзи и помпи какво говори - нещо вътре работи и се движи по-леко, а това ако не греша допринася за по-малко износване на части работещи под доста голямо налягане
                    AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

Първоначално публикувано от kiko73 Покажи съобщение
                      Бъдете коректни - не подхлъзвайте колегата, той вече е получил жълт картон от въпросния проф. по темата - освен това, въпреки мъдрото заключение на учения, никой до сега от ползвалите "добавката" не е казал, че не е имало добър ефект от нея. Дори самото "утихване" на дюзи и помпи какво говори - нещо вътре работи и се движи по-леко, а това ако не греша допринася за по-малко износване на части работещи под доста голямо налягане
                      Нидей тей професора е номер 1
                      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                        Нидей тей професора е номер 1
                        Да бе, забравих - това все пак са си пълни глупости. А бре тОО професор дали си съхранява правилно токсичните химикали?!

Comment

Недей така. Доц. д-р. Петър Копчев е светило в химията!
                          Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                          Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Преди две седмици като бях на лекции споменах го това нещо на доц.Копчев(преподавател по химия)
                            Каза ми,че тези работи са били абсолютни глупости.

Малко спорихме по темата и ми каза,че ако продължа да говоря такива работи няма да ми даде заверка

Въпросния доциент е бил един първите които изследвали био дизела и има фирма за производство на масла,антифриз и още някои работи но не ги запомних.

Без да нападам колегата бих искал да разбера /а мисля, че и всички, които следят темата/ защо са "абсолютни глупости" добавянето на 2Т масло в дизела при положение, че всеки, който го е направил е усетил по-добрата работа на двигателя.
                            Така и не разбрах аргументите на доцента /от написаното/, но оставам с впечатление за пристрастност от страна на преподавателя във връзка с дейноста на фирмата му.

Comment

Първоначално публикувано от nickyto Покажи съобщение
                              Без да нападам колегата бих искал да разбера /а мисля, че и всички, които следят темата/ защо са "абсолютни глупости" добавянето на 2Т масло в дизела при положение, че всеки, който го е направил е усетил по-добрата работа на двигателя.
                              Така и не разбрах аргументите на доцента /от написаното/, но оставам с впечатление за пристрастност от страна на преподавателя във връзка с дейноста на фирмата му.

Доколкото усещам ситуацията, обаче, ако колегата е пределно настоятелен, изисквайки обяснения от преподавателя, има реален риск да пропусне да си вземе изпита.

Предлагам ви да изчакате с търсенето на отговор, докато мине изпитната му дата
                              Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                              My Red Love
                              AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Тоя професор не ми вдъхва доверие....па камо ли, ако тръгне да ме убеждава да му пробвам биодизела..
                                ...масалце ще си сипа за да видя ефекта...не виждам нищо опасно да пробвам....
                                п.п. колегата дето познава професора да си трайка, щом има да заверява)......тя простотията се бори с мълчание!
                                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Working...
                                X