Ако издържиш до утре вечер,значи почти си ги отказал .
Известие
Collapse
No announcement yet.
Как да откажа цигарите..?
Collapse
X
-
Само да отбележа, по възрастните сигурно си спомнят KENT,CAMEL,ROTHMANS и др. марки които и сега ги има но нямат нищо общо с тези от 80-те години.Дръпнеш два пъти и ти се замайва главата.Сега не знам точно какво пуша, но оня ден като се повреди асансьора до 6-ия етаж три пъти спирах ,а дядо Петър дето ми е комшия са прибра и си наля една ракия.Недай си боже да си видя дробовете на рентген, сигурно ще е грозна гледка.2х 4.20=8.40х30=252лв всеки месец.И за кво - съкращаваш си живота.Не знам как ,но трябва да се откажат.С воля , с инат , с бой ако трябва.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Отказах ги преди 6 години и се гордея с това -направи така ,че да се гордееш и ти.Да се пуши е голяма простотия и скъпа...Спомни си времето когато не си пушил,промий си мозъка ,мисли за себе си като непушач-това е накратко.А как вонят пушачите -отвратhttp://www.album.bg/lordliness/albums/171552/
Last edited by lordliness; d.m.y г., 20:41.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеА верно, тия сегашнните са някаква плява, нищо общо няма със старите цигари, затуй припалвам пурети най вечеAlfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщениеИ аз съм ги спирал за максимум 4 месеца и то благодарение на човек , който всяка сутрин кашляше по начин , по който се чудих дали няма да го карам до болницатаужасяващо кашляне ти казвам направо ми се гадеше ... защо ги почнах ... и аз незнам но съм решил да ги откажа наистина и да започна със спортуването . По-добре 30 лв. за фитнес отколкото 150 лв. за цигари . Успех и на 2-ма ни
.Не пушенето коренно променя самото дишане.Който ги е спрял не е сбьркал.Друг е вьпроса,че няма силни характери и бьрЗо Започват на ново.
Comment
-
Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщениеАко издържеш до утре вечер,значи почти си ги отказал ....още не съм запалил
---------- Post added at 06:05 ---------- Previous post was at 06:03 ----------
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеСамо да отбележа, по възрастните сигурно си спомнят KENT,CAMEL,ROTHMANS и др. марки които и сега ги има но нямат нищо общо с тези от 80-те години.Дръпнеш два пъти и ти се замайва главата.Сега не знам точно какво пуша, но оня ден като се повреди асансьора до 6-ия етаж три пъти спирах ,а дядо Петър дето ми е комшия са прибра и си наля една ракия.Недай си боже да си видя дробовете на рентген, сигурно ще е грозна гледка.2х 4.20=8.40х30=252лв всеки месец.И за кво - съкращаваш си живота.Не знам как ,но трябва да се откажат.С воля , с инат , с бой ако трябва.....не ме дразни
)).....ако намеря някоя стара кутия ще взема да запаля
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеЧул те господ........още не съм запалил
---------- Post added at 06:05 ---------- Previous post was at 06:03 ----------
....не ме дразни
)).....ако намеря някоя стара кутия ще взема да запаля
sigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Comment
-
Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщениеДръж се ... аз ми се струва , че тоя път наистина ще ги откажа ... пих кафе без цигара и не ми прави такова впечатление ... довечера се очертава да се напоркам ако и тогава издържа ... пуу ще чакам да дойде 4-тия месец да видим тогава как ще устискам
На мен третият ден беше най труден за сега, най много се изкушавах(тоез вчера)....но ударжах..По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
като цяло избягвайте да приемате напитки и храни с психоактивни вещества
в това число влизат никотина, кофеина и алкохола
никотина за щастие не ми е проблем, кофеин приемам само от кока кола и шоколадови продукти, кафе не пия...
алкохол гледам вече да не пия много - веднъж на 2-3 седмици и то умерено
само червено вино смятам да се науча да пия - антиоксидант добър !sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениекато цяло избягвайте да приемате напитки и храни с психоактивни вещества
в това число влизат никотина, кофеина и алкохола
никотина за щастие не ми е проблем, кофеин приемам само от кока кола и шоколадови продукти, кафе не пия...
алкохол гледам вече да не пия много - веднъж на 2-3 седмици и то умерено
само червено вино смятам да се науча да пия - антиоксидант добър !Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеВчера на празника.....ударжа ли без цигари..?
На мен третият ден беше най труден за сега, най много се изкушавах(тоез вчера)....но ударжах..sigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеНаучи се да пиеш каберне совиньон-японците са доказали ,че подобрява дори състоянието на болни от лъчева болест,а кафето също е страхотен антиоксидант и много полезно според последните изследвания
кафето е много спорна тема
зависи какво и как се изследва
иначе си прав, че е добър антиоксидант
---------- Post added at 19:56 ---------- Previous post was at 19:54 ----------
Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщениеНе мисля да те лъжа ... издържах не повече от 24 часа и от части е виновен RealSex щото сутринта като пиехме кафе и разбра , че се мъча да ги спирам взе да ми се лигави насреща " айде айде запали не се притеснявай виж я каква е хубава и като ми замириса и на кафе " не можах да устоя . Провалих се за 20345972 - ти път
не ти е виновен реалсекс ;P
приеми го на инат, кажи си "ако не го направя съм путка" и готовоsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
Comment