Известие

Collapse
No announcement yet.

Как да откажа цигарите..?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ми то хубаво, и древните римляни са казали че червеното вино е полезно.По една чаша на вечер.Чаша, не дамаджана.Аз концентрат не пия, но понякога си наливам чаша червено от по-скъпото - Мавруд или Черга.Казвам от по-скъпото, щото наистина е рядко но поне да е с кеф и надявам се да е качествено.Макар да имам някакви съмнения.Иначе домашно няма откъде.Ай ся да запаля една.
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

А, нямам нищо против дамаджаната, щото явно не пуша, чашата е кариеса горя вляво.., майтап де
      (тава вино черга не струва нищо като качество, освен че ти боядисва зъбите и езика-в чужбина е около 3 евро, а домашното най-често е бозица).
      По добре си купвай някакво от тия трилитровите, добра цена на качество и количество има в тях.
      Да не съм голосовен ето за чергата.
      http://e-vestnik.bg/2560

http://www.linux-bg.org/forum/index....c=27619.5;wap2
      Last edited by fred; d.m.y г., 22:33.
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

каквато и тема да се отвори в този форум всичко се обръща в пийни хахаха ... и малко по темата ... Някои хора казват , че цигарите успокоявали ?! Според мен е вярно единствено защото в продължение на 5-7 мин. поемаш силно въздух ... пробвал съм когато ми е нервно и не пуших 4 месеца да дишам дълбоко около 3-4 мин. ефекта е също толкова успокояващ колкото да пушиш
        sigpic
        33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
        Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
          А, нямам нищо против дамаджаната, щото явно не пуша, чашата е кариеса горя вляво.., майтап де
          (тава вино черга не струва нищо като качество, освен че ти боядисва зъбите и езика-в чужбина е около 3 евро, а домашното най-често е бозица).
          По добре си купвай някакво от тия трилитровите, добра цена на качество и количество има в тях.
          Да не съм голосовен ето за чергата.
          http://e-vestnik.bg/2560

http://www.linux-bg.org/forum/index....c=27619.5;wap2
          Значи съмненията са ми верни.Ма пък чак с 30 лв не съм се прецакал, до 10-15.Но е жалко че една и съща стока ти я пробутват с различни цени и с уверения за различно качество.Е ся как да откажа папиросите като се ядосах.

Comment

повечето българско червено вино около 20-25 лева/бутилката е доста приемливо

не е нищо специално или невероятно, но е напълно задоволително за някой не-сомелиер като мен

проблема е, че за разлика от много много хора не обичам да ям докато пия, ако ще и 1 чаша да е... (нямам предвид мезе)
            sigpic
            днес съм в почивка ---

Comment

О.....голям съм почитател на червеното вино....на какви домашни екземпляри съм попадал ..самият аз си правя.....
              От червеното вино няма отказване само запасяване))
              Last edited by Бобби; d.m.y г., 16:37.
              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                О.....голям съм почитател на червеното вино....на какви домашни екземпляри съм попадал ..самият аз си правя.....
                От червеното вино няма отказване само запасяване))
                Бре това имане във твоя гараж ли се намира
                Alfa romeo GTVex
                Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
                  Бре това имане във твоя гараж ли се намира
                  ...)))...айде сега приказки......оцет е това бате)

Comment

Бе нали щяхме да отказваме цигарите?Пък то отиде на вино на оцет...

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                      Бе нали щяхме да отказваме цигарите?Пък то отиде на вино на оцет...
                      Това е между другото.......аз 5-ти ден не пуша....но за теб незнам...

Comment

Значи съмненията са ми верни.Ма пък чак с 30 лв не съм се прецакал, до 10-15.Но е жалко че една и съща стока ти я пробутват с различни цени и с уверения за различно качество.Е ся как да откажа папиросите като се ядосах.
                        Е па как - сипваш си по обикновено за 3-4 лв литъра, от тия в опаковките и нямаш грижа-има доста сносни вина.Например на Ивайловград мерло или каберне, абе доста има
                        Аз лично по 20 лв за вино на ден няма да дам, поне докато не стана милионер де
                        sigpic

Comment

Че кой дава 20 лв на ден за вино.Аз пия 2-3 бутилки на година и Мавруда и Чергата ми харесват.2-3 пъти по 20 лв. за година.

---------- Post added at 23:00 ---------- Previous post was at 22:55 ----------

Това е между другото.......аз 5-ти ден не пуша....но за теб незнам...
                          Надъхвам се да събера смелост да ги метна през прозореца.Имам чувството че ако изпуша една преди лягане и до обяд на другия ден не запаля ще успея.Ей младите, хвърляйте ги по скоро, не се тровете.Не ви чета конско, най-приятелски ви съветвам.

Comment

От 15-годишен пуша...кажи, речи вече 28години...и само 4 месеца от тях не съм павкал....дано след 4-години да мога да се похваля като теб.....

---------- Post added at 09:28 ---------- Previous post was at 09:26 ----------

Действам.....всичко е психо и нерви...да видя до къде ще стигна......Трябва да я преодолея тая зависимост!!!
                            Приеми го така- ти ли си по- силен или цигарите и цигарената индустрия, която на твой гръб прави огромни печалби. Аз никога не съм пушил и много хора ми казват, че не мога да ги разбера. Честно казано и не искам да ги разбирам пушачите. За мен това са измамени хора, когато са били малки и са мислели, че да пушиш е яко.

Два, три пъти в годината паля по някоя пура с чаша уиски- винаги нещо качествено.

Това е като да се откажеш да караш с превишена скорост... Трябва си воля и нерви, но в един момент виждаш, колко по- спокойно ти е.
                            Lexus IS200

Comment

Че кой дава 20 лв на ден за вино.Аз пия 2-3 бутилки на година и Мавруда и Чергата ми харесват.2-3 пъти по 20 лв. за година.

---------- Post added at 23:00 ---------- Previous post was at 22:55 ----------

Надъхвам се да събера смелост да ги метна през прозореца.Имам чувството че ако изпуша една преди лягане и до обяд на другия ден не запаля ще успея.Ей младите, хвърляйте ги по скоро, не се тровете.Не ви чета конско, най-приятелски ви съветвам.
                              ..зимата пия по една бутилка на ден...по някой път и повече
                              А цигарите ги мятай...и след това си вържи ръцете)

---------- Post added at 07:09 ---------- Previous post was at 07:07 ----------

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                              Приеми го така- ти ли си по- силен или цигарите и цигарената индустрия, която на твой гръб прави огромни печалби. Аз никога не съм пушил и много хора ми казват, че не мога да ги разбера. Честно казано и не искам да ги разбирам пушачите. За мен това са измамени хора, когато са били малки и са мислели, че да пушиш е яко.

Два, три пъти в годината паля по някоя пура с чаша уиски- винаги нещо качествено.

Това е като да се откажеш да караш с превишена скорост... Трябва си воля и нерви, но в един момент виждаш, колко по- спокойно ти е.
                              Да...прав си...но е трудно да го разбереш след като не си бил зависим!
                              За сега наделявам АЗ.....дано да е за винаги!

Comment

..зимата пия по една бутилка на ден...по някой път и повече
                                [COLOR="Silver"]
                                То и аз съм така, а цигарите вече не са ми никакъв проблем-пяла там по нещо, като реша и това е
                                sigpic

Comment

Working...
                                X