Първоначално публикувано от lordliness
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Как да откажа цигарите..?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеТака ли изглеждаше...?Майна,тая пура много дебела изглежда.
Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеМайна,тая пура много дебела изглежда.
))
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеМайна,тая пура много дебела изглежда.
bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета
Comment
-
Не мога да ги откажа/цигарите/, понеже съм кат тоя.
За мъжете, силата на волята им и алкохола
Мъж решил да изпита силата на волята си. Минава покрай магазин и си казва:
- Това е, няма да вляза!
След 10 метра:
- Усложнявам експеримента - ще вляза, но няма да купя!
Влиза в магазина - гледа любимата си ракия:
- Усложнявам експеримента - ще купя, но няма да пия!
Купува ракията и се прибира вкъщи:
- Усложнявам експеримента - ще си налея в чашата, но няма да пия!
Налял в чашата:
- Усложнявам още - ще пия, но няма да гълтам!
Пийнал и го глътнал:
- Еееее, ето това е сила на волята! Не ми се пиеше, но се наложих и пийнах!По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеНе мога да ги откажа/цигарите/, понеже съм кат тоя.
- Това е, няма да вляза!
След 10 метра:
Налял в чашата:
Пийнал и го глътнал:
- Еееее, ето това е сила на волята! Не ми се пиеше, но се наложих и пийнах!Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеНе мога да ги откажа/цигарите/, понеже съм кат тоя.
- Това е, няма да вляза!
След 10 метра:
Налял в чашата:
Пийнал и го глътнал:
- Еееее, ето това е сила на волята! Не ми се пиеше, но се наложих и пийнах!))...б..аси, нямам воля!
Влизам в магазина купувам си каквото ми е нужно...но към папиросите не поглеждам...
Интересно ми е, че на бутилките с алкохол не пише "Вредно за вашето задраве"...а на цигарите пише и не само това!
Comment
-
Не пуша от 2 седмици и живота ми е прекрасен този път наистина ще успея !
Comment
-
Много правилно, всичко зависи от теб.Не толкова важно дали ще изпушиш някоя цигара, а важно да се откъснеш от навика и зависимостта си.
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение))...б..аси, нямам воля!
Влизам в магазина купувам си каквото ми е нужно...но към папиросите не поглеждам...
Интересно ми е, че на бутилките с алкохол не пише "Вредно за вашето задраве"...а на цигарите пише и не само това!
Влиза младеж в магазин за цигари и чете - цигарите водят до импотентност.
Младежа се почесва и се обръща към продавача:
-Извинете, а от тия дето приченяват рак или инфаркт имате ли?Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеМного правилно, всичко зависи от теб.Не толкова важно дали ще изпушиш някоя цигара, а важно да се откъснеш от навика и зависимостта си.
А по тоя повод се сетих и аз един виц:
Влиза младеж в магазин за цигари и чете - цигарите водят до импотентност.
Младежа се почесва и се обръща към продавача:
-Извинете, а от тия дето приченяват рак или инфаркт имате ли?готин черен хумор!
Пуша от много отдавна(поне за мен си е много време) -10 години. Тогава бях в 8-ми клас - нормален софииски дришль*.
До преди 5 години си мислех, че винаги мога да ги спра - докато бях ученик съм ги спирал много пъти, като най-дълго съм изкарвал 11 месеца(баси, даже и година няма). Как само неусетно отново се пристрастява човек... няколко пъти сам съм се чудил на себе си.
Към Колегите, които се отказват: НЕ си хабете нервите да сприате цигарите, ОТКАЖЕТЕ ГИ!
Отказвам значи спирам завинаги!
Супер тъпо ми е, че полагах супер много услилия да ги махна и после с лекота пак започнах.
Ползите от отказването вече са изброени в темата -няма да дублирам мнения.
Вредите всички си ги знаем.
П.П. Абе да взема да се пробвам и аз? Нищо не губя... дано има резултат скоро и при мен!
Успех на всички!sigpic
Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!
Comment
-
Успех с това богуугодно начинание.....Макар,че според мен вредните навици или т.нар. пороци на всеки индивид са константна величина.....така че замисли се ако успееш кой ще е следващият порок който да замести този.Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
156 1,8ТS-99 ......
EX
159 1,9 JTD-08
Comment
-
Първоначално публикувано от alex052 Покажи съобщениеУспех с това богуугодно начинание.....Макар,че според мен вредните навици или т.нар. пороци на всеки индивид са константна величина.....така че замисли се ако успееш кой ще е следващият порок който да замести този.
.....усещам, че вече наблягам на другите пороци повече........
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеТова изказване ми допадна!
.....усещам, че вече наблягам на другите пороци повече........
Я сподели колко дни станаха, че на тия години пръстите ми треперят и броенето е труден бизнес
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеИ аз съм чувала, че природата не търпи празни пространства
Я сподели колко дни станаха, че на тия години пръстите ми треперят и броенето е труден бизнес)))...едва ли броенето ти е проблем...доколкото си спомням се занимаваше с някакъв икономически бизнес.....
Та по въпроса....някъде на 10.09. 2011г. палнолуние......виж начлото на темата...
А що се отнася до празните пространства...всеки предпочита пълно, като започнем от банковата сметка, резурвоара...и да не споделям още какво)
Comment
-
На мен в годината, която изкарах без цигари литър концентрат започна да не ми е проблем ........ в един момент си казах: ".ба си мамата - вместо рак ще ме тръшне цироза!" Като седнех с компания и стигнех до 2-3 напитка желанието за цигарка ставаше направо болезнено
AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон
Comment
Comment