Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Гори къща на "цар" Киро в Катуница
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениеизтървано куче като охапе дете, кой биеш - кучето или стопанина ?Ден без бира е загубен ден!
Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеМен едно нещо ме притеснява колеги, а ако някой има интерес от станалото и ставащото?ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA
Comment
-
Криво разбрана демокрация си е цялата история .
Саморазправата и извеждането на анархически подходи не е начинът да се реши не само етнически проблем като този .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениеизтървано куче като охапе дете, кой биеш - кучето или стопанина ?Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от Alexandrov70 Покажи съобщениеСъмняваш ли се?Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеМен едно нещо ме притеснява колеги, а ако някой има интерес от станалото и ставащото?AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон
Comment
-
Болния може да яхне вълната, но не и да я предизвика.
А аз си мисля по-скоро за нещо от рода на изказването на Доган с което мотивира гласуването за ГЕРБ, но изпуснато от контрол или доведено до крайност.
Това ще е страшно...Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеХич даже, просто се чудя срещу онзи който стои зад това какъв трябва да е гнева.
Тука колеги става въпрос за поръчково убийство. Извършителят е хванат, а поръчителят му е в шише да не стане така че да го докажат. Най-интересното е че и малките деца знаят че е той.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеБолния може да яхне вълната, но не и да я предизвика.
А аз си мисля по-скоро за нещо от рода на изказването на Доган с което мотивира гласуването за ГЕРБ, но изпуснато от контрол или доведено до крайност.
Това ще е страшно...AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеКато отявлен привърженик на CS а отговора е headshot.
Тука колеги става въпрос за поръчково убийство. Извършителят е хванат, а поръчителят му е в шише да не стане така че да го докажат. Най-интересното е че и малките деца знаят че е той.АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениене бе, не одобрявам нищо от начина на живот на циганите, неприятни са ми също толкова колкото и на всеки друг
просто казвам, че за да не сме маймуни трябва да направим така, че държавата да им смаже всякакви надежди да живеят извън закона
иначе сме зверове
кажете, че не съм прав
Прав си,но ако имаше държава.
Съществуващата от много години насам държава провежда антибългарска политика,един морален,духовен,икономически,етнически......ГЕНОЦИ Д спрямо българите.
За да направим така, че държавата да им смаже всякакви надежди да живеят извън закона,трябва да се покаже на държавата,че държавата това сме ние,а не господата министри,народни представители и т.н.т.,до покажем открито на държавата,че не сме съгласни с циганизацията на България и че след като ромското ,,малцинство" се води поданици на Република България трябва да има същите права но и задължения както всеки един български гражданин.
За жалост това не става с чешене на пръстите тук във форума,нито по мирен път.
Видяхме до какво ни доведе мирният преход през 1989 година,стига сме се залъгвали с нежни ,,революции'' и всякакъв вид избори.
Не става хем вълка да е сит,хем агнето да е цяло.
---------- Post added at 01:19 ---------- Previous post was at 01:10 ----------
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеКриво разбрана демокрация си е цялата история .
Саморазправата и извеждането на анархически подходи не е начинът да се реши не само етнически проблем като този .
Не е този начина по който,не онзи начина защото...........
Кой е начина,да се пише сите мангали?
Ми то не е нужно бре,след някоя година ние ще сме малцинство.
Е те това ли е начина?????
ДО ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
ДО ГОСПОДИН БОЙКО БОРИСОВ,ПРЕМИЕР НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
ДО ГОСПОДИН ТОТЮ МЛАДЕНОВ, МИНИСТЪР НА ТРУДА И СОЦИАЛНАТА ПОЛИТИКА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
ДО ГОСПОДИН СИМЕОН ДЯНКОВ, МИНИСТЪР НА ФИНАНСИТЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
НА ВНИМАНИЕТО НА ДЕПУТАТИТЕ ОТ ЧЕТИРИДЕСЕТОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
МОЛБАТА МИ Е СЛЕДНАТА:
Искам да бъда признат за циганин, за да се ползвам от следните права:
-Да не плащам ток.
-Да не плащам вода.
-Да получавам 4 пъти по- големи помощи от българите.
-Да ми дават общински жилища.
-Да не плащам наем на жилищата.
-Да строя където си поискам.
-Да се возя безплатно в градския транспорт и БДЖ.
-Да яздя кон по улици и булеварди.
-Да работя- БЕЗРАБОТЕН.
-Да прецаквам българите.
-Да си правя каквото си искам.
-Да нямам никакви задължения.
-Да могат братята ми да бъдат безнаказани педофили.
-Да могат братята ми да крадат и убиват безнаказано.
- Да мога да зъмърсявам всичко наоколо.
-Да заплашвам, че ще крада и ще убивам, ако не ме хранят и поят безплатно.
-Да не си признавам децата и да получавам големи помощи.
-Да не ме интересува нищо в тая държава.
-Да мога да си пикая и сера навсякъде където си искам.
-Искам в България да останат само цигани.
-Искам българите да се изнесат от тук и да ни оставят сами, за да поломиме всичко.
-Искам да изсечем горите, и да си палим огън от дърветата.
-Искам всичко да се разруши и да се срине.
-Искам да си отмъстим на българите, за това, че са ни хранили.
-Искам моя дял от единия милярд, отиващ за традиционно трайно безработните.
-Искам останалите 200 милиона, които давате на българите, също да се прибавят към циганските.
-Ебал съм ви скапаната, напикана и насрана държава.
Безнаказани убийства, кражби, случаи на педофилия, професия-безработен,
феномена- самотна социално слаба майка на 23 деца, Това е геноцид и апартейд над българите-
НАКАЗАТЕЛЕН КОДЕКС. Глава четиринадесета. ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРОТИВ МИРА И ЧОВЕЧЕСТВОТО
Раздел III Унищожаване на групи от населението (геноцид) и апартейд
(загл. доп.,ДВ,бр.95 от 1975 г.) Чл.416. Чл.417.
Аз не съм съгласен с провеждането на политика на АПАРТЕЙД над мен и за това ви моля да ме признаете за ЦИГАНИН!
И ВСИЧКО ДА БЪДЕ КАКТО ДО СЕГА Е БИЛО- БЕЗНАКАЗАНО и ТОЛЕРИРАНО ОТ ВАС!Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
http://kliuki.bg/59108/%D0%B1%D0%BE%...5%D1%80%D0%B1/ Това достатъчно ясно говори какво се случва в държавата ни,просто този циганин е човека,който ще осигури много голяма част от гласовете за изборите на Бате Бойко,а и част от финансирането на кампанията му.Така,че какво очаквате от него,освен да прати полицията,на която до сега е плащал да го пази,отново да го пази.Защото управляващите имат много повече полза от простите и евтини като гласове цигани,от колкото от това да се борят за гласовете на трезвомислещите хора.Погледнете само-циганина с пропуск от полицията...,говорил заповедничаски и на малки имена на шефове от полицията и прокуратурата.И КАКВО ОЧАКВАТЕ,ЧЕ СТЕ СЕ ПРОМЕНИ В ТАЗИ ДЪРЖАВА,С ТАКАВА ПРОДАЖНА ИЗМЕТ ДА НИ УПРАВЛЯВА И "ОХРАНЯВА".НАЧИНА Е БИЛ ВИНАГИ ЕДИН-КАТО ВИЖДА НАРОДА,ЧЕ НЯМА НАКАЗАНИЯ И СПРАВЕДЛИВОСТ,ВЗЕМА ПРАВОСЪДИЕТО В СВОИ РЪЦЕ И СТАВА СТРАШНО!!!Last edited by Milcho; d.m.y г., 01:54.FIAT TEMPRA SW 2.0i 4x4 93г.;ALFA 155 1.8 8V 95г.;LANCIA DEDRA 1.8 8V 95г.;Peugeot 205GTI
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеМен едно нещо ме притеснява колеги, а ако някой има интерес от станалото и ставащото?
Сега е момента бойко да направи нещо за нас българите има си и повод.
Ако не го направи си вкарва големия таралеж в гащите!Lancia Lybra 2.4jtd 2002 Intensa
Fiat Marea TD100 hlx 97
Comment
Comment