If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Като събрахме парички набелязах няколко коли, взех жената и си хареса един Фиат Брава 1.6.С ел стъкла, ел шибедах, климатик.Само смених централната конзола с такава от Мареа, заради подлакътника.Много е доволна и много си го харесва.Ми разходи я по автосалоните и каквото си хареса за парите с които сте предвидили.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Поне ти очаквах да подкрепиш идеята за по-голяма кола .
Аз винаги ще съм за голяма кола, но в случая се съобразявам с изискванията на жената-а именно да е малка. Пък и аз не съм типичния пример за жена, в смисъл че повечето ахкат по някви малки въшки колко били сладки и искат нещо мъничко, червеничко и да харчи малко. лигава работа, ама кво да се прави. Аз на по-малко вече бих се качила само ако е Жулиета
Ся, жена ми не е някаква малка мадама, киснеща по кафета и цъкаща с език по лъскавинки .
Сериозна и прагматична жена е(за разлика от мен), просто е малко неориентирана с автомобилите.
На феста най-късно ще решим този въпрос. Надявам се .
Благодаря отново на всички за помощта. Поздрави!
носи ли дамска чанта - жена е, а в ланчиа ипсилон има специално място за чантата и не ти се пречкат ония работи със стрелките , а ти ремонтираш пунто щото само тенекиите са различни.
хубавото пък на форд ка е че резервната гума е под колата, което пък значи че изобщо няма да се занимава да я сменя ако и се наложи.
друг вариант е шкода фабия което е фв поло, само че добре сглобено и с повече място.
Подкрепям това мнение за 'Микра', особено модела около 2000г.
Здрава е, икономична и евтина за поддръжка, има модели с бензинов и дизелов двигател, с 3 и 5 врати, разполага и с екстри, а на повечето жени им изглежда сладка
Дебитомера на точно тая Микра не струваше ли 1000 лева
По темата - Пунто.
Нали бях писал в една тема какво е поддръжката на японските коли: Нема, нема,нема, оооп - и си е.е майката.
Иначе за малолитражка единственият критерий може да бъде - най-евтината.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Дебитомера на точно тая Микра не струваше ли 1000 лева
По темата - Пунто.
Повече от 1000 лв е, защото е в едно със стъпковото моторче и дросела, ако не се лъжа. точно това ме отказа мен преди време да купя на жената такава.
Тойота ярис сякаш е офертата.
_______ 146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Moето предложение е Фиат Панда (накъде - 2005г) Имат много добро 1.3 дизелово двигателче, като вариятна с 4х4 е готино допълнение. С висока позиция за шофьора, малък радиус на завой и нисък разход (данък, такси също).
Comment