Известие

Collapse
No announcement yet.

Защо после младите шофъори били лоши

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

ок.
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
      само да те питам, толкова ли меко говориш на живо, че чак и пишеш на И ...
      хахаХА развълнуван е човека
      156/2.0 Selespeed - Alfa Romeo 156 2.5 v6 24v --> http://vbox7.com/play:m1d6507527

Comment

Е за това си държиш един метален прът, траба или както искаш го наречии да се пробва да ти счупи главата.
        Alfa Romeo 156 2.4 JTD
        Suzuki Swift 1.6
        Ford Fiesta 1.8D

Comment

А бе като чета темата си мисля, че сте учили по тези закони за движение по пътищата http://www.mnogosmqh.com/%D0%BD%D0%B...%D0%BE-%D0%BF/

Момченца..., четете правилния закон - този http://www.maverick2000.net/ZDP/zdp.htm
          Last edited by Доко; d.m.y г., 07:55.

Comment

Какъв е смисъла да се биеш за глупости, очевидно е, че човека е доста прост и елементарен избива и комплекси кой знае какви. Виж сега закво прътове и т,н. аз имам по-добър план седиш си в колата слиза идва пребива ме от бой , отивам вадя си едно медицинско , че и ще го поокрася малко после отивам съдя си го прилично зимам си паричките за телесната щета , после след 1 месец отивам с 2-3 приятели с маски и му чупим главата ние. Та то това е най елементарното по сряд бял ден пред толкова хора да слезниш да се биеш просто си съден веднага...
            Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Ей много ви е шубе младежите, а едно време как откровенно слизахме и се замлатвахме по кръстовищата, ееех..ех....

Comment

Няма колега просто мислим преди е било по импулсивно сега хем пари хем ще му счупим главата пък и винаги има шанс да нацелиш някой я каратист я джудист и да ти счупи той главата
                Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

досега не са слизали да ме бият, за сметка на това 2 пъти са ми вадили огнестрелно оръжие - мега яко, а ?
                  sigpic
                  днес съм в почивка ---

Comment

досега не са слизали да ме бият, за сметка на това 2 пъти са ми вадили огнестрелно оръжие - мега яко, а ?
                    Добре де неможеш ли да отправиш обвинения към дадения човек , все пак ти заплашва живота с огнестрелно оръжие?

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                      Колега, много си зелен и неориентиран!
                      Някога градацията беше милиционер, член на БКП, ловджия, инструктор или ДАИ.
                      По училищата имаше свободноизбираеми професии като:оператор на биологична единица, обущар, шивач и прочие, но никога не е имало инструктор или инспектор към ДАЙ.
                      То и сега ако решиш да упражняваш някои от двете професии, няма да успееш, защото никой не може да се докопа до тях, освен ако не е ...
                      В тоя смисъл, примата с левия мигач си се мисли, че е много повече дори и от катаджията!
                      Те и до сега са си недосегаеми!
                      Нещо да стана със северозападната мафия с менте книжките?!...
                      Няма такова нещо!
                      Както виждаш, драги колега, не циганите са ни основния проблем, а циганията в държавата ни!!
                      То и градацията, горе долу сега пак е същата. А спр няма че, циганията ни е основно поведение, особено пък и поведението на инструктурО:
                      Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщение
                      ...... При което ме настига на кръстовището сваля си прозореца и ми вика съвсем нагло, нямаше млад шофъор вътре предполагам , че е бил ИНСТРУКТОРА) ПРОБЛЕМ ЛИ ИМАШ КАК КАРАМ ИЛИ ИСКАШ ДА СЛЕЗНА ДА ТИ СЧУПЯ ГЛАВАТА. . ЕВАЛА българино!!!
                      Сигурен съм, че никой не си представя такава случка в Белгия, Дания, Швеция, Швейцария, Англия, виж във Франция, Южна Италия или Гърция пък може и да е възможна
                      Last edited by fred; d.m.y г., 16:31.
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

В Дания, като цяло, шофьорите не са кой знае колко примерни....или пък толерантни..
                        В Англия е пълно с некадърници...
                        Белгийците пък са най-големите простаци в Западна Европа...

това са моите наблюдения...
                        156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

И аз да се включа нямам лично мнение за това кой къде колко може, но ми се стори интересно какво са написали тук http://topgear.bg/jeremy-clarkson/za...hnata-reforma/
                          145 1.4 ts на газ с зелен капак и черна броня

Comment

Добре де неможеш ли да отправиш обвинения към дадения човек , все пак ти заплашва живота с огнестрелно оръжие?
                            честно казано не ми беше минавало през ума, но и нямам свидетели , така че "кел файда"
                            sigpic
                            днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                              В Дания, като цяло, шофьорите не са кой знае колко примерни....или пък толерантни..
                              В Англия е пълно с некадърници...
                              Белгийците пък са най-големите простаци в Западна Европа...

това са моите наблюдения...
                              Ама аз съм чувал как в Англия 1ния сече предимсвото на другия чупят си леко колите излизат и се смеят и викат еее счупих ме колите ама карай, е в България при тази ситуация ще има и СЧУПЕНИ ГЛАВИ

---------- Post added at 02:17 ---------- Previous post was at 02:15 ----------

честно казано не ми беше минавало през ума, но и нямам свидетели , така че "кел файда"
                              То и без свидетели въри докажи ако изкараш твойто оръжие и го пръснеш в главата пак няма да стане, ама то законите в БГ са мн стабилни примерно ако ти изкочи с нож в къщата нямаш право да го гръмнеш , треа и ти с нож да го заколиш предполагам абе глупава работа , хич не са ги мислили тия закони.

Comment

Ама аз съм чувал как в Англия 1ния сече предимсвото на другия чупят си леко колите излизат и се смеят и викат еее счупих ме колите ама карай, е в България при тази ситуация ще има и СЧУПЕНИ ГЛАВИ

---------- Post added at 02:17 ---------- Previous post was at 02:15 ----------

То и без свидетели въри докажи ако изкараш твойто оръжие и го пръснеш в главата пак няма да стане, ама то законите в БГ са мн стабилни примерно ако ти изкочи с нож в къщата нямаш право да го гръмнеш , треа и ти с нож да го заколиш предполагам абе глупава работа , хич не са ги мислили тия закони.
                                Аз ти гарантирам, че това е било изключение....
                                156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                                http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Working...
                                X