Известие

Collapse
No announcement yet.

Питбул и компания.........

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• @fred
    Значи казано честно "предаде" ли ме ( в смисъл да ухапе някого навън) ще му тегля оловото просто защото няма да мога да разчитам вече на него . Но докато всява респект само в двора ще го храня и обгрижвам докато е жив .
    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от bongo Покажи съобщение
      Проблемите идват не от породата, а от дресирането на кучето. Всяко куче може да направи беля, ако не се подхожда с него правилно. Аз лично подозирам, че медиите избирателно публикуват случаи с питбули, защото тези новини са по-зрелищни. Според мен в градските пространства трябва да се обособят повече заградени места, където кучетата могат да се пускат да тичат свободно, а извън тях строго да се налага воденето на каишка. Това е
      Подкрепям колегата.
      Alfa 156, 2.0 TS
      VW Vento 1.8- Бившата
      Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

• В повечето случаи куче се възпитава по-лесно от дете .
        Като и двете искат много внимание и грижи докато започнат да разбират от 1/2 дума .
        А един човек както се отнася към животното което отглежда/обучава така се отнася и с колата си и с околните и т.н абе сложо е .
        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Проблемите идват и от породата и от асоциалните типове които ги отглеждат!
          sigpic
          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
            Ела да ти покажа как синът ми първокласник разхожда 90Кг ротвайлер и как после го пускам в двора на вилата и затварям вратата отвън а ти се опитай да влезеш ...

Всичко си е до възпитанието на кучето и стопанина му .
            Това не ме успокоява!
            Рискът съществува и той не е никак малък.
            Хора, за които всички съседи казват "той е тих и възпитан", убиват, нарязват и подреждат в хладилника свои приятели.
            Та тъпият ти ротвайлер го разхождай ти, а не ми остроумничи.
            Пред очите ми един ротвайлер прескочи една ограда и изяде болонката на вуйчо ми.
            Не ми стана гадно, но за мен това са работни кучета, които нямат място в цивилен дом.
            Аз такова го тровя за 45 секунди и грам не ти пази къщата, по-добре си сложи СОТ.
            "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
            К.М.

Comment

• В напразни полемики с тебе не ми се влиза - в случая си предубеден и не искаш да дискутираш а да наложиш собствения си стеснен кръгозор .
              А като го отровиш пък тогава лично ще ти прегриза гръкляна

СОТ са на 30Км ... по добре тъщата да пусна в двора .

Comment

• Че тогава за кво ти е ротвайлера
                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                  Че тогава за кво ти е ротвайлера
                  Да пази от тъщата бре ...

Comment

В напразни полемики с тебе не ми се влиза - в случая си предубеден и не искаш да дискутираш а да наложиш собствения си стеснен кръгозор .
                    А като го отровиш пък тогава лично ще ти прегриза гръкляна

СОТ са на 30Км ... по добре тъщата да пусна в двора .
                    Ти дори няма да разбереш.
                    Предубеден си ти.
                    "Комплексирано джудже" имащо нужда от куче с големи зъби и лигава червена пишка. Що е то?
                    Изкукали сте всички кучкари.
                    Кучетата са животни за работа, така както е конят, магарето, ловният сокол, слонът, камилата и т.н.
                    А вие ги вземате защо?
                    К.М.

Comment

• Преди години имах куче, немска овчарка с отлично родословие, но въпреки това го гледахме като обикновен домашен лигльо и за разлика от братята си които бяха обучавани и показаха отлични работни качества за охрана, то нашият Лассо си остана лигльо до края на живота. Година по-късно от както го имахме ни подариха едно женско пале стафордшир териер- Никита. Гледахме кучетата заедно и без никаква дресировка за охрана, просто домашни любимци и напълно социални. С времето обаче Никита започна да скача на всички кучета които се опитваха да си играят с овчарката в това число и на възрастен ротвайлер и един съседски неаполитански мастиф. Естествено тя беше малка и бързо я разтървавахме. Тогава си мислех, че просто ревнува и има някакво вродено чувство да пази семейството си, което в последствие се опитвах да подтисна съвсем съзнателно. Като стана на година и нещо една хубава сутрин докара за мой и на жена ми ужас първият си трофей- уби една котка, после уби още няколко. Овчарката също гонеше котки, но даже и да ги настигне не ги убиваше. Пак от тогава започна съвсем непредвидимо да напада и приятелите и кучета от кучешката поляна. Странното беше, че никога не се опита да нападне овчарката ни, но когато ги возих двамата в комбито той видимо се притесняваше от нея. Тъй като нападенията и срещу кучета и убийствата на котки зачестиха я изпратих на вилата където нямаше контакт със себеподобни, но все пак един ден успя да убие на някакви хора булонката с което ми създаде сериозни проблеми, едва я спасих от справедливият гняв на собствениците на другото кученце. От тогава я гледахме в клетка на двора и разходките бяха с къс повод и строг нашийник. Месеци на ред никакви проблеми, с другото ми куче и семейството ми беше беше даже любвеобилна. И най-неочаквано без никакво предупреждение с късия повод и строгият нашийник скочи на едно дете, естествено аз я удържах и детето не се уплаши много, но това и беше последният ден на разходка по места където може въобще да срещнем нещо живо. Никита за мен и семейството ми беше много мило и добро куче, но и нямах никакво доверие и знаех, че има нещо вродено в характера си което даже и след сериозни дресировки не би ми дало спокойствието да я пусна на обществено място така като о правих с немската овчарка.
                      SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                        Преди години имах куче, немска овчарка с отлично родословие, но въпреки това го гледахме като обикновен домашен лигльо и за разлика от братята си които бяха обучавани и показаха отлични работни качества за охрана, то нашият Лассо си остана лигльо до края на живота. Година по-късно от както го имахме ни подариха едно женско пале стафордшир териер- Никита. Гледахме кучетата заедно и без никаква дресировка за охрана, просто домашни любимци и напълно социални. С времето обаче Никита започна да скача на всички кучета които се опитваха да си играят с овчарката в това число и на възрастен ротвайлер и един съседски неаполитански мастиф. Естествено тя беше малка и бързо я разтървавахме. Тогава си мислех, че просто ревнува и има някакво вродено чувство да пази семейството си, което в последствие се опитвах да подтисна съвсем съзнателно. Като стана на година и нещо една хубава сутрин докара за мой и на жена ми ужас първият си трофей- уби една котка, после уби още няколко. Овчарката също гонеше котки, но даже и да ги настигне не ги убиваше. Пак от тогава започна съвсем непредвидимо да напада и приятелите и кучета от кучешката поляна. Странното беше, че никога не се опита да нападне овчарката ни, но когато ги возих двамата в комбито той видимо се притесняваше от нея. Тъй като нападенията и срещу кучета и убийствата на котки зачестиха я изпратих на вилата където нямаше контакт със себеподобни, но все пак един ден успя да убие на някакви хора булонката с което ми създаде сериозни проблеми, едва я спасих от справедливият гняв на собствениците на другото кученце. От тогава я гледахме в клетка на двора и разходките бяха с къс повод и строг нашийник. Месеци на ред никакви проблеми, с другото ми куче и семейството ми беше беше даже любвеобилна. И най-неочаквано без никакво предупреждение с късия повод и строгият нашийник скочи на едно дете, естествено аз я удържах и детето не се уплаши много, но това и беше последният ден на разходка по места където може въобще да срещнем нещо живо. Никита за мен и семейството ми беше много мило и добро куче, но и нямах никакво доверие и знаех, че има нещо вродено в характера си което даже и след сериозни дресировки не би ми дало спокойствието да я пусна на обществено място така като о правих с немската овчарка.
                        Точно за това говориме....
                        Lexus IS200

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                          Преди години имах куче, немска овчарка с отлично родословие, но въпреки това го гледахме като обикновен домашен лигльо и за разлика от братята си които бяха обучавани и показаха отлични работни качества за охрана, то нашият Лассо си остана лигльо до края на живота. Година по-късно от както го имахме ни подариха едно женско пале стафордшир териер- Никита. Гледахме кучетата заедно и без никаква дресировка за охрана, просто домашни любимци и напълно социални. С времето обаче Никита започна да скача на всички кучета които се опитваха да си играят с овчарката в това число и на възрастен ротвайлер и един съседски неаполитански мастиф. Естествено тя беше малка и бързо я разтървавахме. Тогава си мислех, че просто ревнува и има някакво вродено чувство да пази семейството си, което в последствие се опитвах да подтисна съвсем съзнателно. Като стана на година и нещо една хубава сутрин докара за мой и на жена ми ужас първият си трофей- уби една котка, после уби още няколко. Овчарката също гонеше котки, но даже и да ги настигне не ги убиваше. Пак от тогава започна съвсем непредвидимо да напада и приятелите и кучета от кучешката поляна. Странното беше, че никога не се опита да нападне овчарката ни, но когато ги возих двамата в комбито той видимо се притесняваше от нея. Тъй като нападенията и срещу кучета и убийствата на котки зачестиха я изпратих на вилата където нямаше контакт със себеподобни, но все пак един ден успя да убие на някакви хора булонката с което ми създаде сериозни проблеми, едва я спасих от справедливият гняв на собствениците на другото кученце. От тогава я гледахме в клетка на двора и разходките бяха с къс повод и строг нашийник. Месеци на ред никакви проблеми, с другото ми куче и семейството ми беше беше даже любвеобилна. И най-неочаквано без никакво предупреждение с късия повод и строгият нашийник скочи на едно дете, естествено аз я удържах и детето не се уплаши много, но това и беше последният ден на разходка по места където може въобще да срещнем нещо живо. Никита за мен и семейството ми беше много мило и добро куче, но и нямах никакво доверие и знаех, че има нещо вродено в характера си което даже и след сериозни дресировки не би ми дало спокойствието да я пусна на обществено място така като о правих с немската овчарка.
                          +1
                          Имах Ротвайлер, който гледах от едно парче месо, като порасна почна да скача на всички от семейството, накрая перфорира на майка ми ръката. Подарих го да пази един стопански двор, щото трябваше иначе да го трепя. След няколко месеца ми го върнаха "да не го убивали", подарих го втори път и не знам какво стана .. Тия дето защитават такива кучета имат много сериозни психични проблеми. Асоциални и комплексирани садисти.
                          sigpic
                          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

@fred
                            Значи казано честно "предаде" ли ме ( в смисъл да ухапе някого навън) ще му тегля оловото просто защото няма да мога да разчитам вече на него . Но докато всява респект само в двора ще го храня и обгрижвам докато е жив .
                            E, аз се шегувам, исках да осмея такива мнения.Няма да правиш такова нещо.Кучето е такова, какъвто е стопанинът.Разбира се, всяка порода си носи гените, но винаги когато се гледа добре-отговорно и с възпитание, проблеми няма.Стопанинът трябва от малък да му създаде дисциплина- с любов, когато трябва строгост, но без жестокости.
                            Разбира се, когато е вързан на двора има един момент, че стават по пазачести, да го наречем.
                            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                            Нагоре по стълбата, която води надолу
                            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                              E, аз се шегувам, исках да осмея такива мнения.Няма да правиш такова нещо.Кучето е такова, какъвто е стопанинът.Разбира се, всяка порода си носи гените, но винаги когато се гледа добре-отговорно и с възпитание, проблеми няма.Стопанинът трябва от малък да му създаде дисциплина- с любов, когато трябва строгост, но без жестокости.
                              Разбира се, когато е вързан на двора има един момент, че стават по пазачести, да го наречем.
                              Сега очаквам и сравнение тип: "каквито родителите, такова и детето", да ама не, Фреди.
                              Кучето си е куче, ротвайлерът е селектиран, чрез изкуствен отбор и в него са "задържани" гени правещи това куче убиец на четири крака.
                              Дреме ми на оная работа, дали стопанина му е добър или лош.
                              К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                                Сега очаквам и сравнение тип: "каквито родителите, такова и детето", да ама не, Фреди.
                                Кучето си е куче, ротвайлерът е селектиран, чрез изкуствен отбор и в него са "задържани" гени правещи това куче убиец на четири крака.
                                Дреме ми на оная работа, дали стопанина му е добър или лош.
                                Има си достатъчно литература за тия работи, а не общи лакардии.Това което говориш са общо взето лакардии.Ако се интересуваш има и клуб, аз лично познавам един от дългогодишните председатели на тоя клуб.
                                Ти сигурно такова куче не си гледал и си "добре осведомен" Книжки нада читат.Мнение е добре да има всеки, но както винаги най важно е мнението на хората с опит и познания.
                                Last edited by fred; d.m.y г., 19:30.
                                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                                Нагоре по стълбата, която води надолу
                                sigpic

Comment

Working...
                                X