Известие

Collapse
No announcement yet.

Питбул и компания.........

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
    Има си достатъчно литература за тия работи, а не общи лакардии.Това което говориш са общо взето лакардии.Ако се интересуваш има и клуб, аз лично познавам един от дългогодишните председатели на тоя клуб.
    Ти сигурно такова куче не си гледал и си "добре осведомен" Книжки нада читат.Мнение е добре да има всеки, но както винаги най важно е мнението на хората с опит и познания.
    Гледал съм достатъчно кучета.
    Лакардия е всичко свързано с твоя "девствен" антикомунизъм, на моменти импотентен.
    Книги за биология и екология съм изчел колкото не можеш да си представиш, че има

Предлагам неща, които се практикуват в развити западноевропейски страни.
    Подобни породи задължително трябва да се отглеждат от хора имащи определен ценз и преминали определено обучение.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
      Ти дори няма да разбереш.
      Предубеден си ти.
      "Комплексирано джудже" имащо нужда от куче с големи зъби и лигава червена пишка. Що е то?
      Изкукали сте всички кучкари.
      Кучетата са животни за работа, така както е конят, магарето, ловният сокол, слонът, камилата и т.н.
      А вие ги вземате защо?
      По тази логика никакво животно няма място в един дом. За кво ти е котка? Само храна да й купуваш.. Ми риби за кво са ти? Да вземе да ти се спука аквариума и да наводни хола, зарежи... Ами екзотични животни - тия па гадове кво да ги прайш...

Разни хора, разни идеали. И надали ти си този, който да определя кой от какво животно има нужда и с каква цел го гледа.
      Alfa Romeo 166 2.4JTD /// Lancia Delta 2.0 16V GT

ex Mercedes-Benz W124; ex Lancia Kappa

Comment

• Вземаш едно коте или куче затваряш го между четири стени, кастрираш го и после се кълнеш в любов към животните.
        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Гледал съм достатъчно кучета.
          Лакардия е всичко свързано с твоя "девствен" антикомунизъм, на моменти импотентен.
          Книги за биология и екология съм изчел колкото не можеш да си представиш, че има

Предлагам неща, които се практикуват в развити западноевропейски страни.
          Подобни породи задължително трябва да се отглеждат от хора имащи определен ценз и преминали определено обучение.
          Като те чета не ти личи нещо-четенето, или "много" по твоите критерии е "малко" според моите.
          А за политика и икономика си като първолак, меко казано де При това аз визира кинология, която коментираме в случая - и тук не може да се ориентираш, при теб е често де....
          Ако беше чел достатъчно, нямаше да ми цитираш мерките в някои "развитите страни" щеше да ти е ясно, че и там, както и у нас, в подобни случаи се действа първосигнално и "жълто", тоест нищо по различно от масова неграмотност.
          Аре наздраве, отивам да разходя бултериера, който не закача хора, а ти си разходи там черджето или каквото подобно имаше, май беше лалугер?!
          Last edited by fred; d.m.y г., 20:58.
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

Като те чета не ти личи нещо-четенето, или "много" по твоите критерии е "малко" според моите.
            А за политика и икономика си като първолак, меко казано де При това аз визира кинология, която коментираме в случая - и тук не може да се ориентираш, при теб е често де....
            Ако беше чел достатъчно, нямаше да ми цитираш мерките в някои "развитите страни" щеше да ти е ясно, че и там, както и у нас, в подобни случаи се действа първосигнално и "жълто", тоест нищо по различно от масова неграмотност.
            Аре наздраве, отивам да разходя бултериера
            Слаб си другарю антикомунист.
            Не бих нарекъл кинологията наука, тя е раздел от зоологията.
            Във Франция, ако искаш да гледаш подобно куче минаваш нещо като изпит заедно с кучето.
            Раздразненото ти куче при вик "спри", ако не закове на място трудно ще го гледаш.
            Да не говорим, че да го разхожда непълнолетен е почти абсурд.

Чудя се само антикомунизмът ти от къде произхожда.
            Подстригвали са те в училище или не са ти давали да носиш дънки?
            К.М.

Comment

Във Франция, ако искаш да гледаш подобно куче минаваш нещо като изпит заедно с кучето.
              Раздразненото ти куче при вик "спри", ако не закове на място трудно ще го гледаш.
              Чудя се само антикомунизмът ти от къде произхожда.
              Подстригвали са те в училище или не са ти давали да носиш дънки?
              )
              На глупавата ти реплика - ще приложа и аз подобна - ще те запитам, откъде ти иде комплексарщината-не ти върви с жените или са те били в училище като малък.Та твоята любов към комунизма явно иде, понеже си носил дънки и не са те подстригвали - елементарно, елементарно драги ми Ватсон...Аз и дънки носих и коса, тогава де
              Размърдай зурлата и нещото между нея и двете уши
              Та понеже съм по умен, ще спра до тук - пий една две бири и се поуспокой
              (А, относно малолетния съм съгласен, тук спор няма )
              Last edited by fred; d.m.y г., 21:10.
              sigpic

Comment

Ти откъде си толкова светнат по животните и по латинските имена , да не си конски доктор, а? ))
                Last edited by lordliness; d.m.y г., 21:33.
                Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

)
                  На глупавата ти реплика - ще приложа и аз подобна - ще те запитам, откъде ти иде комплексарщината-не ти върви с жените или са те били в училище като малък.Та твоята любов към комунизма явно иде, понеже си носил дънки и не са те подстригвали - елементарно, елементарно драги ми Ватсон...Аз и дънки носих и коса, тогава де
                  Размърдай зурлата и нещото между нея и двете уши
                  Та понеже съм по умен, ще спра до тук - пий една две бири и се поуспокой
                  (А, относно малолетния съм съгласен, тук спор няма )
                  Обожавам хора, които сами се определят като умни.

Определено си от школата на ББ.
                  Нали се разбрахме вече, аз съм малтретиран ром, хомосексуалист, комунист и чалгаджия.

Фреди, умен си казваш, а?

---------- Post added at 18:23 ---------- Previous post was at 18:22 ----------

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                  Ти откъде си толкова светнат по животните и по латинските имена , да не си конски доктор, а? ))
                  Не позна.
                  К.М.

Comment

• А, това че си циганин обяснява много неща.А аз съм по тъп от теб, спокойно, пий там една бира, ти от тия безвкусните май пиеше
                    Само да питам, че явно не съм рзарбал - дето си чел много и не можем (да си го представим даже) се определя, като нещо, което е тъпо и недоразвите ли?Както и определения към други персони, включително и мен?Както и хиляди ти други подобни постове?Пусто, аз малумния винаги съм ги тълкувал обратно, явно имаш и харем..
                    Прасешки, елеменатрно, падаш ми все повече по стълбата.......
                    Та понеже не ми се говорят, такива умнотии спирам, чао .
                    Last edited by fred; d.m.y г., 22:05.
                    sigpic

Comment

А, това че си циганин обяснява много неща.А аз съм по тъп от теб, спокойно, пий там една бира, ти от тия безвкусните май пиеше
                      Само да питам, че явно не съм рзарбал - дето си чел много и не можем (да си го представим даже) се определя, като нещо, което е тъпо и недоразвите ли?Както и определения към други персони, включително и мен?Както и хиляди ти други подобни постове?Пусто, аз малумния винаги съм ги тълкувал обратно, явно имаш и харем..
                      Прасешки, елеменатрно, падаш ми все повече по стълбата.......
                      Та понеже не ми се говорят, такива умнотии спирам, чао .
                      Веднъж вече каза, че спираш.
                      Не разбрах почти нищо от това, което се опита да ме попиташ.
                      К.М.

Comment

• Бе нещо за акциза на ракията казаха ли днеска у парламенто?
                        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                          Бе нещо за акциза на ракията казаха ли днеска у парламенто?
                          Казаха ... отменя се всякакъв акциз на алкохол горива и цигари
                          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
                            Казаха ... отменя се всякакъв акциз на алкохол горива и цигари
                            Благодаря!
                            Сега ще се чудя с какво друго да се занимавам.
                            Ще си взема питбул!
                            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                              Бе нещо за акциза на ракията казаха ли днеска у парламенто?
                              казаха да 4.40 на литър и цигарите 3,29 на кутия Кинг...пари немали...аз ли да имам...

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                                казаха да 4.40 на литър и цигарите 3,29 на кутия Кинг...пари немали...аз ли да имам...
                                Спри да пушиш и пий бира.
                                К.М.

Comment

Working...
                                X