If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Достатъчно цветно ми е всичко, апрактическия ми опит с алфите никак не ми е малък.
Аз твоето мнение не искам да го чета, заради гениалното прозрение за "инжЕнерната грешка". В него се съдържа есенцията на целият казус.))))) Тук се крие и определението на думичката "ирония".
Твърдо протв такава смяна. Акула за толстолоб не бих заменил [COLOR="Silver"]
Направо ме съсипа с това. Не зная дали ще го пеживея.
Свикнал съм когато някой няма какво да каже по темата, да атакува персонално и да отправя лични квалификации.
Пробвай нещо друго, това е клише.
Отново ще посъветвам колегата да забрави за 166 като вариант.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Колега, правиш си сметката колко трябва да налееш в евентуална "нова кола", колко ще ти е месечната/годишната поддръжка и ако резултата ти е по джоба и разхода ти дава нещо в повече - скачаш.
Ако ли не, имаш вече обслужена такава... караш си със здраве до по-добър момент.
От наличната пари няма да изкараш, то и с други марки дето са ултра надценени у нас не се изкарват, че с Алфа ли.
Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Направо ме съсипа с това. Не зная дали ще го пеживея.
Свикнал съм когато някой няма какво да каже по темата, да атакува персонално и да отправя лични квалификации.
Пробвай нещо друго, това е клише.
Отново ще посъветвам колегата да забрави за 166 като вариант.
Извинявай не предположих, че така ще въздействам на имиджа който се опитваш да "издялаш", а по темата съм дал мнение.
благодаря на всички за мненията помогнахте ми за правилен според мен избор.Не мисля че няма тазлика м/у 156 и 166.Така или иначе решението е още една алфа,тази е прекалено поддържана за да я продам за 3-4000 лева.Това няма да ми попречи да я обявя за продажба за 5500/колкото според мен струва/ и никой да не я купи,така ще имам морално право за пред себе си да си я запазя.надявам се скоро да се пръкне още една 159 или 166 феислифт във форума.като гледам какво се продава .....може и да не е скоро но ще стане.Колкото до либрата не е моят автомобил,не ми пасва пробвах го за сега не става.Не търся по голяма кола а разнообразие.Може моделатора да позаключи темата след някой друг ден ако има кеф,мисля че се изчерпа а безмислени спорове никому не са нужни в тях не се ражда истина а дразги.Благодаря ви още веднъж.
благодаря на всички за мненията помогнахте ми за правилен според мен избор.Не мисля че няма тазлика м/у 156 и 166.Така или иначе решението е още една алфа,тази е прекалено поддържана за да я продам за 3-4000 лева.Това няма да ми попречи да я обявя за продажба за 5500/колкото според мен струва/ и никой да не я купи,така ще имам морално право за пред себе си да си я запазя.надявам се скоро да се пръкне още една 159 или 166 феислифт във форума.като гледам какво се продава .....може и да не е скоро но ще стане.Колкото до либрата не е моят автомобил,не ми пасва пробвах го за сега не става.Не търся по голяма кола а разнообразие.Може моделатора да позаключи темата след някой друг ден ако има кеф,мисля че се изчерпа а безмислени спорове никому не са нужни в тях не се ражда истина а дразги.Благодаря ви още веднъж.
Според мен правиш правилния избор . Аз също мисля така да направя . Особено ако жената има желание да я кара , че не е хубаво да се заседява една кола . Пусни си я информативно за продажба с по-голяма цена , нищо не губиш и ще си я караш през това време . Така също няма да се налага да бързаш с покупката и ще подбереш нещо читаво Читави 166 фейс трудно се намират . Както вече споменах Thesis-a е доста добра кола , но и поддръжката е друга ... Иначе между 156 и 166 си има разлика , но повечето мнения са чисто субективни . Нормално е да има разногласия .
А колкото до смяната и нейните противници , то трябва да караме една и съща кола дълги години , защото била много здрава Разнообразието е хубаво нещо , минаването към кола по-горен клас също
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Comment