Известие

Collapse
No announcement yet.

търся мнение...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
    Достатъчно цветно ми е всичко, апрактическия ми опит с алфите никак не ми е малък.
    Аз твоето мнение не искам да го чета, заради гениалното прозрение за "инжЕнерната грешка". В него се съдържа есенцията на целият казус.))))) Тук се крие и определението на думичката "ирония".
    Твърдо протв такава смяна. Акула за толстолоб не бих заменил [COLOR="Silver"]
    Пич отговора на проблема ти се крие в този линк, предпоследния пасаж ти дава пълна характеристика: http://philosophy.log.bg/article.php?article_id=11031

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
      Пич отговора на проблема ти се крие в този линк, предпоследния пасаж ти дава пълна характеристика: http://philosophy.log.bg/article.php?article_id=11031
      Направо ме съсипа с това. Не зная дали ще го пеживея.
      Свикнал съм когато някой няма какво да каже по темата, да атакува персонално и да отправя лични квалификации.
      Пробвай нещо друго, това е клише.

Отново ще посъветвам колегата да забрави за 166 като вариант.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

Освинихте всичко бре...

Колега, правиш си сметката колко трябва да налееш в евентуална "нова кола", колко ще ти е месечната/годишната поддръжка и ако резултата ти е по джоба и разхода ти дава нещо в повече - скачаш.
        Ако ли не, имаш вече обслужена такава... караш си със здраве до по-добър момент.
        От наличната пари няма да изкараш, то и с други марки дето са ултра надценени у нас не се изкарват, че с Алфа ли.
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
          Освинихте всичко бре...

...
          Факт.

Ще почакам още мъничко.
          Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
          My Red Love
          AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Направо ме съсипа с това. Не зная дали ще го пеживея.
            Свикнал съм когато някой няма какво да каже по темата, да атакува персонално и да отправя лични квалификации.
            Пробвай нещо друго, това е клише.

Отново ще посъветвам колегата да забрави за 166 като вариант.
            Извинявай не предположих, че така ще въздействам на имиджа който се опитваш да "издялаш", а по темата съм дал мнение.
            Last edited by Доко; d.m.y г., 10:46.

Comment

Абе Докич смени 3-4 Алфи и взе мнение да даваш
              намерил си с кой да спориш, той Susscrofa си умира някой да се дърли с него
              sigpic
              156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
              "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Това си е чиста политика и проява на местен шовинизъм
                Това си е живата истина и нямам намерение да ти го доказвам - ако толкова държиш си направи справка.
                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                sigpic

Comment

благодаря на всички за мненията помогнахте ми за правилен според мен избор.Не мисля че няма тазлика м/у 156 и 166.Така или иначе решението е още една алфа,тази е прекалено поддържана за да я продам за 3-4000 лева.Това няма да ми попречи да я обявя за продажба за 5500/колкото според мен струва/ и никой да не я купи,така ще имам морално право за пред себе си да си я запазя.надявам се скоро да се пръкне още една 159 или 166 феислифт във форума.като гледам какво се продава .....може и да не е скоро но ще стане.Колкото до либрата не е моят автомобил,не ми пасва пробвах го за сега не става.Не търся по голяма кола а разнообразие.Може моделатора да позаключи темата след някой друг ден ако има кеф,мисля че се изчерпа а безмислени спорове никому не са нужни в тях не се ражда истина а дразги.Благодаря ви още веднъж.
                  Last edited by alex052; d.m.y г., 18:59.
                  Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
                  156 1,8ТS-99 ......
                  EX
                  159 1,9 JTD-08

Comment

Първоначално публикувано от alex052 Покажи съобщение
                    благодаря на всички за мненията помогнахте ми за правилен според мен избор.Не мисля че няма тазлика м/у 156 и 166.Така или иначе решението е още една алфа,тази е прекалено поддържана за да я продам за 3-4000 лева.Това няма да ми попречи да я обявя за продажба за 5500/колкото според мен струва/ и никой да не я купи,така ще имам морално право за пред себе си да си я запазя.надявам се скоро да се пръкне още една 159 или 166 феислифт във форума.като гледам какво се продава .....може и да не е скоро но ще стане.Колкото до либрата не е моят автомобил,не ми пасва пробвах го за сега не става.Не търся по голяма кола а разнообразие.Може моделатора да позаключи темата след някой друг ден ако има кеф,мисля че се изчерпа а безмислени спорове никому не са нужни в тях не се ражда истина а дразги.Благодаря ви още веднъж.
                    Според мен правиш правилния избор . Аз също мисля така да направя . Особено ако жената има желание да я кара , че не е хубаво да се заседява една кола . Пусни си я информативно за продажба с по-голяма цена , нищо не губиш и ще си я караш през това време . Така също няма да се налага да бързаш с покупката и ще подбереш нещо читаво Читави 166 фейс трудно се намират . Както вече споменах Thesis-a е доста добра кола , но и поддръжката е друга ... Иначе между 156 и 166 си има разлика , но повечето мнения са чисто субективни . Нормално е да има разногласия .
                    А колкото до смяната и нейните противници , то трябва да караме една и съща кола дълги години , защото била много здрава Разнообразието е хубаво нещо , минаването към кола по-горен клас също
                    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                    Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                    Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

тесиса е уникална кола,карах такава две седмици/за проба/ поддръжката все още е скъпа за съжаление.
                      Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
                      156 1,8ТS-99 ......
                      EX
                      159 1,9 JTD-08

Comment

Правилно постъпваш
                        sigpic

Comment

Working...
                        X