Известие

Collapse
No announcement yet.

Дойчланд юбер алес

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
    Сега Боби ще ти дръпне лекция, че си ограничен и самовглъбен.
    Ти не се навеждай м/у нас....защото не е по темата!
    п.п. ако някой има да каже на другия нещо го цитира...нали така...а ти нещо ми лакатушиш....за скиор не ставаш сине тоя сламом не е за теб...пропускаш вратички)
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
      Ти не се навеждай м/у нас....защото не е по темата!
      п.п. ако някой има да каже на другия нещо го цитира...нали така...а ти нещо ми лакатушиш....за скиор не ставаш сине тоя сламом не е за теб...пропускаш вратички)
      Е не, това си е само между нас двамата.
      Просто този коментар ми беше удобен.

Та още ли считаш, че към Дачия няма интерес в Германия.
      Колко струва Дъстър?
      17 880 лева...
      "Не сееее шегувайте с нас"
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

Колко струва Дъстър?
        17 880 лева...
        На тази цена доста германци могат да си я купят с едномесечната си заплата, а повечето с двумесечна.
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
          Е тоя лексус е копие на Ланд Крузера, само че по луксозно. Не ми се връзва да е по- малко конфортно от него.
          Факт, колега, нз какъв беше модела на Лексъс-а, не ми направи мн приятно впечетление. Откъм визия го докарваше!
          sigpic
          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Колко струва Дъстър?
            17 880 лева...
            Лекцията, ще ти я дръпна на тебе...защото не слушаш....като ти казах да ходиш да четеш...ти ми въртиш опашка

"Големите губещи на миналата година са малките и евтини коли, които през 2009-та реализираха необикновено висок бум на продажби заради държавната финансова премия. Явно новината, че кризата върви към своя край, е вдигнала настроението, тъй като най-продаваните коли в Германия през 2010-та са спортните коли. Ръст отбелязва и класа на високопроходимите, луксозни SUV-та. "
            ...за повече инфо тук:http://aboutcars.bg/read:1156
            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Хехе, дори и Волво е след Дачия.

Абе чудесни коли са си Дачиите, спор няма. Миналия уикенд карах един Дъстър с фабричен газов инжекцион - перфектен автомобил за българските пътища - 20 см клиренс, вози много комфортно, има всички основни екстри, дори и управление на MР3-радиото от волана - и гори 10 лева/100 километра и струва 24 000 лева с ДДТ и 3 години гаранция
              Volvo XC90 D5 '06
              Alfa Romeo Spider 2.0 '90
              Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
              ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
              ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
                Хехе, дори и Волво е след Дачия.

Абе чудесни коли са си Дачиите, спор няма. Миналия уикенд карах един Дъстър с фабричен газов инжекцион - перфектен автомобил за българските пътища - 20 см клиренс, вози много комфортно, има всички основни екстри, дори и управление на MР3-радиото от волана - и гори 10 лева/100 километра и струва 24 000 лева с ДДТ и 3 години гаранция
                В тази връзка много ми е интересно как ще ги конкурира нашето ловешко производство, като там цените са сходни?
                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Злите езици говорят, че тази идея с ловешкото производство е умряла в зародиша си - просто трябва да се построи един завод.
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                    Злите езици говорят, че тази идея с ловешкото производство е умряла в зародиша си - просто трябва да се построи един завод.
                    Има ги бре, гледах ги на пловдивския панаир. Като визия определено са по-добри от дъстъра, останалото не знам.
                    К.М.

Comment

Има ги бре, гледах ги на пловдивския панаир. Като визия определено са по-добри от дъстъра, останалото не знам.
                      Ще ги има известно време - всичко е за парлама.
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                        Ще ги има известно време - всичко е за парлама.
                        Възможно е.
                        До тях бяха подредили новите моделчета на НИСАН и беше адски интересно да ги сравняваш. Абстрахирах се от цените де, но ловешките бяха като сглобени от лего конструктор в сравнение с нисан.
                        Винаги съм се чудел, кое си заслужава повече, такава нова кола или настаро нещо доказано и по-качествено.
                        К.М.

Comment

Възможно е.
                          До тях бяха подредили новите моделчета на НИСАН и беше адски интересно да ги сравняваш. Абстрахирах се от цените де, но ловешките бяха като сглобени от лего конструктор в сравнение с нисан.
                          Винаги съм се чудел, кое си заслужава повече, такава нова кола или настаро нещо доказано и по-качествено.
                          Тази дилема стои пред много хора с възможности, но всичко е въпрос на вътрешно усещане.
                          sigpic

Comment

От моя гледна точка, след 3 чисто нови автомобила от нисък клас, определено новите автомобили не си струват....
                            На мнение съм, че с по-скъпите автомобили неструването е още по-голямо
                            sigpic

Comment

Най-много си струва кола от висок клас, достатъчно обезценена на старо, т.е. на 5 до 7 години. Но да не се отклоняваме.
                              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                                От моя гледна точка, след 3 чисто нови автомобила от нисък клас, определено новите автомобили не си струват....
                                На мнение съм, че с по-скъпите автомобили неструването е още по-голямо
                                Ти тези автомобили като гащи ги сменяш бре.

п.п. И аз така мисля, въпреки че никога не съм имал чисто нов автомобил.

Сложи поне едно цитатче де, да знам, че ми отговаряш

---------- Post added at 20:50 ---------- Previous post was at 20:49 ----------

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                                Най-много си струва кола от висок клас, достатъчно обезценена на старо, т.е. на 5 до 7 години. Но да не се отклоняваме.
                                БМВ 7 серия., ама са грознички тези след 2001 ва.
                                К.М.

Comment

Working...
                                X