Известие

Collapse
No announcement yet.

Паркинг ли е тротоарът?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
    гледай каква я свършихме. сега ще избяга в някоя друга тема

ПП
    клубно събиране в белгия.... не мисля, виждам само престъпници
    Колев, аз никога не бягам.
    Два три пъти ти милият така се обърка, че още ти държи влага, като се сетя какви глупости писа за телевизорите и за ДДС, направо ми стана мъчно за теб. Явно си недостатъчно подготвен и драпаш да се покажеш, но не ти се получава.
    Да ми слагаш снимки от някакви сбирки, по белгийски села, при условие, че аз в Белгия съм бил толкова пъти, колкото не съм бил в Бургас сигурно.
    Не си виновен обаче, много от нас българите сме лишени от това да познаваме как всъщност функционират развитите демокрации. Вие за това и срещу Павлин се нахвърляте.
    Снимките са оправдание за тоталната ти липса на култура. На един вид специфична култура, малко по-различна от нашата дебелашка простащина тук.
    Хем ми е мъчно хем ми е смешно да ти гледам маймунджулъците, но май по-скоро ми е трагично.
    Снимките, които показваш са инцидентни и това го знае всеки, който поне веднъж в жиевота си е стъпвал там, в онези градове, различните, в които бай колев не си чупи носачите катерейки тротоарите пред кафенето, за да може Мимето да види неговата натокана колица.
    Дерзай пич............

---------- Post added at 18:21 ---------- Previous post was at 18:18 ----------

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
    кажи сега направо
    - искам снимка от едикъде си. да има на нея Х на брой неправилно паркирани автомобила. да пише че редовно се случва.
    ама знам че като ти намеря, пак няма да ти хареса
    Твоят опит са снимки в нета))))))) Егати жалката картинка.

Чак ме просълзяваш. Не знаех, че има такива хора.
    Мислех да кача реална снимка от Антверпен, която аз съм правил, но няма смисъл

---------- Post added at 18:27 ---------- Previous post was at 18:21 ----------

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
    Добре де те един ,два инцидента ,ама то сто снимки ...

Ето още инциденти и то забележи ,от най - напредналата държава в света ,не в столицата ,ами в малък кантон наречен Шаффхаузен
    Хаха, тук на три от снимките, колите са паркирали правилно, къде видя тротоари? Хахахаха, много сте забавни. Хората постигат ред в хаоса. Могат го.
    Този мерцедес в БГ ще е съвсем нормална гледка.
    Да не се окаже, че всичките ви примери са от източна Германия.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

• Ама троле то и тук паркираме инцидентно по тротоарите бе. Гледам ,гледам къде къде да паркирам виждам няма де и хоп инцидентно на тротоара . Те по умни хора от теб са го казали ,няма да казвам кой цит. "има човек има проблем няма,човек няма проблем" същото е "има кола има прблем,няма кола няма проблем" . Ти обаче верно падаш от друга планета ,ама пак си ни забавен
      Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

• Първоначално публикувано от RaIDeR Покажи съобщение
        Ама троле то и тук паркираме инцидентно по тротоарите бе. Гледам ,гледам къде къде да паркирам виждам няма де и хоп инцидентно на тротоара . Те по умни хора от теб са го казали ,няма да казвам кой цит. "има човек има проблем няма,човек няма проблем" същото е "има кола има прблем,няма кола няма проблем" . Ти обаче верно падаш от друга планета ,ама пак си ни забавен
        Не виждам с какво те забавлявам, може би с това, че сега разбра, че да паркираш на тротоара е простотия.
        Може би си се изненадал, но аз не съм.
        Не ме обиждаш като ме наричаш трол, правили са го много хора, истината боли , това е.
        Тук не е инцидент, а практика, практикува се от хора без усещане. Тук в БГ всяка простотия вече е навик, тя е традиция дори. Тук, ако откажа да паркирам на тротоар ще бъда обявен за луд.
        "КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ЛАЙНАТА, ТОЛКОВА ПО-МАЛКА ЩЕТАТА".
        К.М.

Comment

• Може и да звучи еретично,но паркиране на тротоар без допълнителната указателна табела фигурираща в закона, която не съм виждал от много години си е простотия - това си е неуважение към пешеходците.
          И аз съм го правил, но когато се струпват необичайно много хора на една място - например при концерти, мачове или други масови събития.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

• Хаха, тук на три от снимките, колите са паркирали правилно, къде видя тротоари? Хахахаха, много сте забавни. Хората постигат ред в хаоса. Могат го.
            Да не се окаже, че всичките ви примери са от източна Германия.[/QUOTE]

Ако на три от снимките ,колите са паркирали правилно,то спора приключва. Тоест- всички в българия паркират правилно.
            Спирам да пиша,в тая тема ,че като те чета вече не ми е смешно.Омръзна ми ,затова както е казал стар мъдрец 9" По- умният отстъпва" ай със здраве и внимавай да не те истипоса ,как си спрял на повече от 50 см от тротоара ,че току виж хоп и тема.
            П.П. Като толкова те дразни "Нашенското паркиране",беЕгай У Чепръчене да живееш
            Last edited by Stefan Caromov; d.m.y г., 21:30.

sigpic
            Alfa Romeo 159 EX

Comment

• Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
              Хаха, тук на три от снимките, колите са паркирали правилно, къде видя тротоари? Хахахаха, много сте забавни. Хората постигат ред в хаоса. Могат го.
              Да не се окаже, че всичките ви примери са от източна Германия.
              Ако на три от снимките ,колите са паркирали правилно,то спора приключва. Тоест- всички в българия паркират правилно.
              Спирам да пиша,в тая тема ,че като те чета вече не ми е смешно.Омръзна ми ,затова както е казал стар мъдрец 9" По- умният отстъпва" ай със здраве и внимавай да не те истипоса ,как си спрял на повече от 50 см от тротоара ,че току виж хоп и тема.
              П.П. Като толкова те дразни "Нашенското паркиране",беЕгай У Чепръчене да живееш[/QUOTE]

Аз сериозно те питам. Ти някога в европейска столица, ходил ли си?
              Пак повтарям тези снимки са правени от граждани, защото там подобно паркиране е нещо нетипично и се смята за голяма простотия.
              Тук явно вече сме притъпили това усещане. Както вече написах един любим мой цитат "колкото по-големи лайната, толкова по-малка щетата".
              За нас това е нормално. Чета ви и се чудя. Абе аз разбирам да напишете, да грешно е, но няма как и т.н, т.н.
              А аз тук чета, абе кви тророари, там е нормално да се паркира, един Убавец дори каза, "какви са тези тъпоходци" и каква ли не простотия.
              Еми паркирайте, където искате, сега какво да ви правя.

п.п. Отстъпва винаги по- неубедителният, който оправдава своята неубедителност с измисления по -"глупав" събеседник.
              К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                П.П. Като толкова те дразни "Нашенското паркиране",беЕгай У Чепръчене да живееш

Аз сериозно те питам. Ти някога в европейска столица, ходил ли си?
                Пак повтарям тези снимки са правени от граждани, защото там подобно паркиране е нещо нетипично и се смята за голяма простотия.
                Тук явно вече сме притъпили това усещане. Както вече написах един любим мой цитат "колкото по-големи лайната, толкова по-малка щетата".
                За нас това е нормално. Чета ви и се чудя. Абе аз разбирам да напишете, да грешно е, но няма как и т.н, т.н.
                А аз тук чета, абе кви тророари, там е нормално да се паркира, един Убавец дори каза, "какви са тези тъпоходци" и каква ли не простотия.
                Еми паркирайте, където искате, сега какво да ви правя.

п.п. Отстъпва винаги по- неубедителният, който оправдава своята неубедителност с измисления по -"глупав" събеседник.
                Давай зад теб съм
                Fiat Punto 1.4GT 1996
                Hyundai Tucson 2.0 2007
                Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                  Давай зад теб съм
                  Голям си. Дай нещо по-интересно.
                  А най-добре върви в моргата, нали там работеше?
                  К.М.

Comment

Голям си. Дай нещо по-интересно.
                    А най-добре върви в моргата, нали там работеше?
                    Работя при адаша ти както го наричаш ти. Моргата е екстра, рано или късно секи иде при "чистача":. Ако си докараш тоИлетната за два часа ти остаам само еърбега за спомен, другото в Надин. Бързо , лесно и акуратно режем с флекса.
                    Last edited by thecleaner; d.m.y г., 22:37.
                    Fiat Punto 1.4GT 1996
                    Hyundai Tucson 2.0 2007
                    Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Кви квии квииик... не виждам коментар на мнението ми за ползата от поредното разделяй и владей нещо
                      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                        Кви квии квииик... не виждам коментар на мнението ми за ползата от поредното разделяй и владей нещо
                        Матричар, имаш право на собствена версия.
                        Но не мога да я приема.
                        Не виждам, какво точно разделям.
                        Просто, питам дали тротоарът е паркинг.
                        Според мен не е и това, че няма къде да се спре, не го прави такъв. Разбираш ли?
                        Липсата на нещо не оправдава нарушението на правилата.
                        Особняк си ти матричар, особняк, но понякога зацикляш.

И да добавя, това поведение на теб някак си не ти отива
                        Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 22:45.
                        К.М.

Comment

• Прасчо, питам какво правим с това... има проблем явно е.
                          Въпроса е какво правим с него, караме по твоя (или по точно по сталинския модел - има кола има проблем)... или търсим причините и начините да се реши?
                          Ей това питам, какво правим... насъскваме шофьори с/у пешеходци за пореден път или и двете категории да помислим как да се реши и кой е отговорния?
                          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Прасчо, питам какво правим с това... има проблем явно е.
                            Въпроса е какво правим с него, караме по твоя (или по точно по сталинския модел - има кола има проблем)... или търсим причините и начините да се реши?
                            Ей това питам, какво правим... насъскваме шофьори с/у пешеходци за пореден път или и двете категории да помислим как да се реши и кой е отговорния?
                            Насъсква си дедовия. Тука народа мое да е секъв ма не е тъп. Съвсем скоро прасчо ще си пише сам в безмислените теми, които в опита си да си изсмуче от пръстите засмуква тиня И пак грешка на старите модове що го баннват за 2 години. Остаи го та до са да сме му гледали сеира отдавна.
                            Fiat Punto 1.4GT 1996
                            Hyundai Tucson 2.0 2007
                            Renault Clio 1.5 2019

Comment

Прасчо, питам какво правим с това... има проблем явно е.
                              Еми отново не си прав!
                              Нагледал съм се на свободни места в платените паркинги в центъра.
                              Винаги ще има недостиг на паркоместа.
                              Нагледал съм се и на коли, които са качени на тротоара, независимо, че спокойно може да се спре в крайна дясна, пазят си колите явно. На тротоара е по-безопасно.
                              Нагледал съм се по-хипермаркетите на безумно спрели автомобили, само, за да сме по-близо до входа, в това число и на местата за инвалиди. Отдалечените паркоместа тревясват.
                              Нагледал съм се на пестене от сина зона, спирайки на тротоар с дясна гума плътно до дървото, за да не могат да го вдигнат паяци.
                              Смешно, и при това скъпи коли гледам.
                              Паркирането в центъра е скъпо удоволствие в развитите страни.
                              К.М.

Comment

Колев, аз никога не бягам.
                                е бива ли. бягай поне за здраве. полезно е.

кажи сега ти паркирал ли си някога неправилно или си света вода ненапита
                                точка

Comment

Working...
                                X