Известие

Collapse
No announcement yet.

Паркинг ли е тротоарът?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ами москва е колкото цяла българия, но щом не се приема, ще пусна от германия. така мога да продължа от всяка държава където има автомобили. разбира се и това няма да е достатъчно за некои люди

точка

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
      Сравнявам се с Прага, Талин, Варшава, Будапеща, Брюксел, Амстердам, Хага, Антверпен......там съм бил, в някои за кратко, в други за доста дълго. Такова чудо не съм виждал, а и паркинги също нямат много.

МАКОЦЕВО.......стига бе, баба ми и дядо ми имаха вила там. Страхотно място.

Идеалният център на Париж мислиш ли, че е проектиран за този трафик, или Брюксел може би?
      Дадох за пример Макоцево ,щото и аз имам вила горе в гората и това ми дойде на ум . Сигурен съм ,че имат такива проблеми. Особено Испания, Германия,Франция,Австрия.
      Единственото място ,което би могъл да дадеш за пример е Исландия ,щото там живеят половин милион души.У цЕлата държава.

sigpic
      Alfa Romeo 159 EX

Comment

• Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
        ами москва е колкото цяла българия, но щом не се приема, ще пусна от германия. така мога да продължа от всяка държава където има автомобили. разбира се и това няма да е достатъчно за некои люди

Колев, ти наистина си..............
        Не ми пускай някакви инциденти!!!!!!!
        Нали с сещаш, че тези снимки точно за това са направени.
        ТОВА ТАМ Е ИНЦИДЕНТ.
        Отиди поне в чужбина да си отвориш очетата, че ставаш забавен.
        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
        К.М.

Comment

• Особено първата снимка ,тя е такъв невероятен ежедневен инцидент 20 коли са спрели така
          Или тая с рендето .... този равен тротоар ,от ходене на пешеходците е станал такъв

sigpic
          Alfa Romeo 159 EX

Comment

• Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
            Дадох за пример Макоцево ,щото и аз имам вила горе в гората и това ми дойде на ум . Сигурен съм ,че имат такива проблеми. Особено Испания, Германия,Франция,Австрия.
            Единственото място ,което би могъл да дадеш за пример е Исландия ,щото там живеят половин милион души.У цЕлата държава.
            Няма такова нещп, бл съм в над 18 европйски града, аз такава простотия не съм виждал. И това е от възпитание и оношение към пешеходците на първо място и на второ страх от глоби.
            В Брюксел един полицай изчака един шофер качил две гумета на тротоара, чака го два часа и накрая го глоби.
            Един такъв случай видях за две седмици мотане.

---------- Post added at 15:18 ---------- Previous post was at 15:17 ----------

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
            Особено първата снимка ,тя е такъв невероятен ежедневен инцидент 20 коли са спрели така
            В някое немско селце.
            Стига бе забавни сте.
            Нали си представяш в центъра на Берлин непроходими тротоари. Или в Бон.
            К.М.

Comment

• ами представям си и, снимки даже колегата е пуснал. Отделно от това ,като сравняваш ,сравни европейски град с софииска инфраструктура,площ ,население и брой автомобили ,след това пак ще говорим

П.П. Съгласен съм ,че до някъде имаш известно право ,но това е само и единствено поради факта ,че хората там имат затворени комплекси , когато се строят блоковете и офис центровете ,задължително се смятат подземните гаражи ,къщите са повече ,отколкото в София със собствени дворове ,гаражи и така нататък.
              Ти що си си втълпил ,че тук хората паркират и спират така за кеф ??? Спираме така ,щото няма къде другаде .Спираме така ,щото по паркингите около ндк примерно ми искат по 5 лв на час ,спираме така ,щото България се раздели на София и останалите при 7 милиона население на България, София е 2 милиона ,сложи Пловдив ,Варна и Русе и кво праим ... 111000 кв км българия ,празно .Населението е съсредоточено в 4 града
              Last edited by Stefan Caromov; d.m.y г., 17:25.

sigpic
              Alfa Romeo 159 EX

Comment

ами представям си и, снимки даже колегата е пуснал. Отделно от това ,като сравняваш ,сравни европейски град с софииска инфраструктура,площ ,население и брой автомобили ,след това пак ще говорим
                Еми в хага например няма къде. Дори пред кооперацията, таксата е факт. Като плащаш паркоместо, ще се замислиш за втора и трета кола.
                Там нямаше къде да паркирам, но не видях коли по тротоарите. Това е разликата.
                Колегата НИКАКВИ примери не дава.
                Там някой като спре на тротоар и веднага пет човека го снимат, а тук на никой не му прави впечатление.
                В Антверпен спряхме на 2 км от центъра и ходихме пеша до там. Скъпо е да паркираш там, Ужасно скъпо, само заможни /за нашия стандарт/ си го позволяват.
                К.М.

Comment

• Като се почнахте със Западна Европа, колко от градовете там имат малоумно комунистическо планиране?
                  Колко от тях нямат обособени жилищни, административни и промишлени зони?
                  Свинчо да спре да пробутва удобното на управниците разделяй и владей, а да се замисли, дали крушките нямат опашки.
                  На никой не му е особен кеф да се прави на джиБ ... или да заобикаля коли, ама само се плюем едни други.
                  Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• ей знаех си че ще намериш косури на снимките.
                    я виж на тая какви колчета са сложили. сигурно често се е случвало "инцидентно" да спират там.

еи ти още франсета

точка

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                      Като се почнахте със Западна Европа, колко от градовете там имат малоумно комунистическо планиране?
                      Колко от тях нямат обособени жилищни, административни и промишлени зони?
                      Свинчо да спре да пробутва удобното на управниците разделяй и владей, а да се замисли, дали крушките нямат опашки.
                      На никой не му е особен кеф да се прави на джиБ ... или да заобикаля коли, ама само се плюем едни други.
                      Оооооооооо, нашият център е царски бе Матричар, не се излагай.
                      Я виж какви улици има в Люлин, Дружба и Младост!!!!!!!!!!!!!
                      По шест ленти и три на вътрешнокварталните. Не говори глупости, антикомунистическото то говорене вече вреди на обективността ти.

---------- Post added at 15:29 ---------- Previous post was at 15:27 ----------

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                      ей знаех си че ще намериш косури на снимките.
                      я виж на тая какви колчета са сложили. сигурно често се е случвало "инцидентно" да спират там.

]
                      Мисля, че излишно мажеш вече в темата.
                      ТОВА СА ИНЦИДЕНТИ!!!!!!!!
                      Ти излизал ли си в чужбина бре Колев?
                      Само до Македония май, хахахахаха. Много си зле братче.
                      К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                        Мисля, че излишно мажеш вече в темата.
                        ТОВА СА ИНЦИДЕНТИ!!!!!!!!
                        Ти излизал ли си в чужбина бре Колев?
                        Само до Македония май, хахахахаха. Много си зле братче.
                        кажи сега направо
                        - искам снимка от едикъде си. да има на нея Х на брой неправилно паркирани автомобила. да пише че редовно се случва.
                        ама знам че като ти намеря, пак няма да ти хареса
                        точка

Comment

• Добре де те един ,два инцидента ,ама то сто снимки ...

Ето още инциденти и то забележи ,от най - напредналата държава в света ,не в столицата ,ами в малък кантон наречен Шаффхаузен
                          Attached Files

sigpic
                          Alfa Romeo 159 EX

Comment

Добре де те един ,два инцидента ,ама то сто снимки ...

Ето още инциденти и то забележи ,от най - напредналата държава в света ,не в столицата ,ами в малък кантон наречен Шаффхаузен
                            гледай каква я свършихме. сега ще избяга в някоя друга тема

ПП
                            клубно събиране в белгия.... не мисля, виждам само престъпници
                            Last edited by kolev; d.m.y г., 17:45.
                            точка

Comment

• хаха тос с мерджяка как пък се е наврял там :Д ний у нашия град имаме ефективен метод ,някой ако ме е запушил или пречи на движението на цяла уица събираме околните хора ,на 2 на 3 раз два и го местим на ръка :Д хем и тренировка малко .
                              Прасчо ти де го видя тос полицай дето 2 часа чака да глоби 1 човек :Д много европейско скатаване за 2 ч можело 20 човека да глоби и ти ко 2 ч седя да го гледаш ко ще направи и те впечатли че е инатест и дочакал 2 ч че да плясне глобата . Сори ама си ви представям Полицая 2 ч се мушичи и си чопли из дупките пък ти си легнал успоредно на тротоара по посока на оста на пътя и дебнеш ченгето :Д
                              Живии и здравии
                              Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

• На тази снимка със синята Костенурка няма тротоар и изобщо не е показателна.
                                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                                sigpic

Comment

Working...
                                X